Hej kochane...Dzisiaj miałam tyle na głowie,że udało mi się tylko część postów nadrobić...ale jednak zdecydowaną większość
poziomka SERDECZNE GRATULACJE,słoneczko!!!!! Tak coś czułam,że będzie dobrze.
Ale super...W ciągu 2 dni tyle fantastycznych wieści,jestem w pozytywnym szoku...To przesyłajcie te fluidki, możecie nawet pocztą,mam nadzieję,że na poczcie nie będą chcieli sprawdzać,czy to przypadkiem nie nowy rodzaj zielonej heroiny z Madagaskaru ...:-)
arcala to mocnooo trzymam kciuki,babo!! &&&&&&&... Życzę Ci,żeby i Tobie się poszczęściło,jak i pozostałym zaciążonym już staraczkom
:*
dorcia no i wiesz co...było testowanie scen z Grey'a,ale...nie na pralce....Boże,jakie te panele w salonie są zimne!!
Wczoraj teścik owu pokazał już bladą kreseczkę,więc mam nadzieję,że jeszcze 2-3 dni i mogę spodziewać się owulki...
Chociaż jak czytam,że niektórym z Was nie wychodziły,a monitoring pokazywał inaczej albo że testy ujemne,a tu parę tygodni później ciąża,to....no nie wiem.Robić i tak robię,a co ma być,to będzie.
A w ogóle,to od wczoraj mam wysyp pryszczy na mordce....
Jestem wściekła (z trądzikiem męczyłam się do 18 roku życia prawie),ale też i zaskoczona...Bo daaaaawno tego nie miałam....Z rok temu jeszcze,czasem przed @ wyskakiwała mi jakaś cholera na buźce,najdalej dwie...Ale ja jestem PO @!!!!!! Dzisiaj 13dc!!!!! Koleżanka się śmiała,że może w ciąży jestem,bo ją też tak wysypało....Ale to niemożliwe,bo miałam normalną @.Choć słyszałam historie,że niby niektóre laski mają okres,a mimo tego są w ciąży,ale moim zdaniem,to one raczej nie mają regularnego krwawienia,tylko raczej plamienie...A moja @ była zajebiście bolesna,przynajmniej pierwszego dnia i trwała tydzień...
Nakręcam się jak nienormalna...Póki co,czekam,aż mi się siku zachce,żeby sprawdzić co z tą owu,no i postaram się doczytać resztę postów