reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Witajcie! dwa dni nie zaglądałam (powrót do pracy) a Wy tak się rozpisałyście:szok:

Straciatella
jutro kupię już test i się okaże... mówisz, że cierpliwa jestem, po prostu już tyle tych testów robiłam, a za każdym razem brakiem @ był rozregulowany cykl po odstawieniu tabletek... jedyne objawy to wrażliwe, bolące sutki, bóle w podbrzuszu i spory apetyt ( ale to objawy typowo przed @ ) no i ten śluz strasznie go dużo-mleczny. Ale to chyba nie ciążowy objaw

Karola czytałam trochę o tym anty tpo, ja mam wynik 100 a norma do 35jest. TRochę sporo, oby to faktycznie nie to hashimoto... 2września mam wizytę u endo, który pomógł mojej koleżance i po 2latach starań urodziła śliczną córeczkę :)

Będzie dobrze! Jutro kupię test, ale nie wiem czy zrobię jutro, bo mówią, że najlepiej raniutko robić a ja na 14 idę do pracy.Oglądam meble w sklepach internetowych i nie mogę się zdecydować, zawsze mam problem z wyborem :)

reklama
Straciatella ja dla dziewczynki mam Lilianka lub Milenka a dla chłopca Kajetan, Kubuś lub Alan. Każde z innej beczki :)

a zrobię, zrobię, już do torby test spakowałam :-) tak dla czystego sumienia :-) jak wyjdzie jedna krecha, a nie będzie @, to sobie łapę wsadzę i za uszy mendę wyciągnę, żeby przylazła, a nie tak człeka w zawieszeniu trzyma :growl:

to ja zrobię to samo :) podzielimy się wrażeniami ;-)

Chyba coś ostatnio jest nie tak z tymi testami owulacyjnymi z Allegro. Mnie nie wychodziły, a miałam monitoring, który wskazał, że była owulacja, a właśnie do mnie przyjaciółka dzwoniła, że ma dokładnie taką samą sytuację. Także następne kupuję w aptece i będę testowała jednocześnie.

a ja czekam niedzieli i się jej nie umiem doczekać, bo:
1. wyjeżdżam na tydzień w Bieszczady
2. mam dostać @ oby nie przylazła
3. dziwnie się czuję :baffled:

z mojego OvuFriend wynika, że jestem dzień przed owulacją :confused::confused::confused::confused: burza nadciąga i nici z mojego biegania :sorry2::sorry2:

ja też miałam dziś w planach albo bieganie albo rower i zaczęło lać :dry: a wcześniej pogoda i temperatura były taaakie fajne :dry: tylko ja muszę czekać aż A wróci, a jego wcześniej niż o 19 się nie uświadczy :dry: no i klops

Chyba coś ostatnio jest nie tak z tymi testami owulacyjnymi z Allegro. Mnie nie wychodziły, a miałam monitoring, który wskazał, że była owulacja, a właśnie do mnie przyjaciółka dzwoniła, że ma dokładnie taką samą sytuację. Także następne kupuję w aptece i będę testowała jednocześnie.

Hmmm, ciekawe, właśnie zamówiłam 20 sztuk... zobaczymy jak będą działać u mnie. Mam nadzieję, że chociaż trochę wskażą mi kiedy jest owulacja...

Straciatella ...Dorotka ładne imię ;-) Ja tam jestem zadowolona !!!:tak:
Filip Alan...też mi się podoba !!!

Ja w lutym tez kupiłam testy owu na allegro i mnie idealnie pokazywały..aż się skończyły i nowych już nie kupowałam !!!

reklama
a ja czekam niedzieli i się jej nie umiem doczekać, bo:
1. wyjeżdżam na tydzień w Bieszczady
2. mam dostać @ oby nie przylazła
3. dziwnie się czuję :baffled:

no to trzymam kciuki a żeby @ nie przylazła :tak::tak::tak:

ja też miałam dziś w planach albo bieganie albo rower i zaczęło lać :dry: a wcześniej pogoda i temperatura były taaakie fajne :dry: tylko ja muszę czekać aż A wróci, a jego wcześniej niż o 19 się nie uświadczy :dry: no i klops

u mnie też pogoda wcześniej była super, była :dry::dry::dry:

w takim razie czas się szykować do owocnego wieczora :-p:-p:-p:-p hehehe, ciekawe co mój narzeczony na to :happy2::happy2: ale on nigdy nie odmawia - jak to facet :-p:-p:-p:-p

Do góry