reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Przepisał Luteinę, 3 tabletki na dzień pod język. Tak czułam, że on coś nie ten teges jest :/ żałuję, że najpierw nie poczytałam o nim, zanim poszłam.

30 dc - mam zaznaczone zawroty - ale prawie zemdlałam w klimatyzowanym sklepie

zaś 40 i 41 czułam się przeokropnie. Cały dzień mnie na wymioty zbierało.. dawno tak źle się nie czułam.

Także do 24 czekam na okres z nadzieję, że jednak coś tam wykiełkuje.. Wkurzyłam się na faceta!

reklama
Właśnie sobie czytam na Pudelku, jaka to celebrytka które z kolei dziecko urodziła i mnie skręca z zazdrości... Ech, życie...

Przepisał Luteinę, 3 tabletki na dzień pod język. Tak czułam, że on coś nie ten teges jest :/ żałuję, że najpierw nie poczytałam o nim, zanim poszłam.

30 dc - mam zaznaczone zawroty - ale prawie zemdlałam w klimatyzowanym sklepie

zaś 40 i 41 czułam się przeokropnie. Cały dzień mnie na wymioty zbierało.. dawno tak źle się nie czułam.

Także do 24 czekam na okres z nadzieję, że jednak coś tam wykiełkuje.. Wkurzyłam się na faceta!

Magda&Lena - a przypomnij jak z testami ? Robiłaś ? Ile, kiedy i z jakim wynikiem ??

Luteina nie zaszkodzi, jeśli jest ciąża. Daje się ją również często na podtrzymanie ciąży kobietom, które plamią (choć nie wiem czy w takich czy mniejszych czy większych dawkach).
Mnie osobiście wkurza, że lekarz przepisuje progesteron (luteina to progesteron właśnie), gdy nie zleci badań. A skąd on wie dlaczego masz taki długi cykl? Z oczu wyczytał?

Test w niedzielę 41 dc (pisałam, że zapomniałam wyrzucić i wieczorem były II kreski- ale wiadomo, że tym nie należy się sugerować) oraz dziś 43 dc negatywny. Szukam najczulszego testu ale niestety jeszcze nie dostałam. Bo to ponoć Bobo Test strumieniowy.

A powie mi ktoś jeszcze jak zrobić podpis pod tym co piszę? :> żeby zawsze ten wykres był mój? tak jak Wy fajnie macie? :)

Cyntia najlepsze jest to, że on mnie PIERWSZY RAZ NA OCZY WIDZIAŁ i takie rzeczy gadał. Po prostu szok :/ chyba wybiorę się prywatnie do mojej Pani Doktor.. ale to kosztuje ech. Widać dobre leczenie, dobrze kosztuje.

reklama
Do góry