reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Przepisał Luteinę, 3 tabletki na dzień pod język. Tak czułam, że on coś nie ten teges jest :/ żałuję, że najpierw nie poczytałam o nim, zanim poszłam.

30 dc - mam zaznaczone zawroty - ale prawie zemdlałam w klimatyzowanym sklepie

zaś 40 i 41 czułam się przeokropnie. Cały dzień mnie na wymioty zbierało.. dawno tak źle się nie czułam.

Także do 24 czekam na okres z nadzieję, że jednak coś tam wykiełkuje.. Wkurzyłam się na faceta!

reklama
Właśnie sobie czytam na Pudelku, jaka to celebrytka które z kolei dziecko urodziła i mnie skręca z zazdrości... Ech, życie...

Przepisał Luteinę, 3 tabletki na dzień pod język. Tak czułam, że on coś nie ten teges jest :/ żałuję, że najpierw nie poczytałam o nim, zanim poszłam.

30 dc - mam zaznaczone zawroty - ale prawie zemdlałam w klimatyzowanym sklepie

zaś 40 i 41 czułam się przeokropnie. Cały dzień mnie na wymioty zbierało.. dawno tak źle się nie czułam.

Także do 24 czekam na okres z nadzieję, że jednak coś tam wykiełkuje.. Wkurzyłam się na faceta!

Magda&Lena - a przypomnij jak z testami ? Robiłaś ? Ile, kiedy i z jakim wynikiem ??

Luteina nie zaszkodzi, jeśli jest ciąża. Daje się ją również często na podtrzymanie ciąży kobietom, które plamią (choć nie wiem czy w takich czy mniejszych czy większych dawkach).
Mnie osobiście wkurza, że lekarz przepisuje progesteron (luteina to progesteron właśnie), gdy nie zleci badań. A skąd on wie dlaczego masz taki długi cykl? Z oczu wyczytał?

Test w niedzielę 41 dc (pisałam, że zapomniałam wyrzucić i wieczorem były II kreski- ale wiadomo, że tym nie należy się sugerować) oraz dziś 43 dc negatywny. Szukam najczulszego testu ale niestety jeszcze nie dostałam. Bo to ponoć Bobo Test strumieniowy.

A powie mi ktoś jeszcze jak zrobić podpis pod tym co piszę? :> żeby zawsze ten wykres był mój? tak jak Wy fajnie macie? :)

Cyntia najlepsze jest to, że on mnie PIERWSZY RAZ NA OCZY WIDZIAŁ i takie rzeczy gadał. Po prostu szok :/ chyba wybiorę się prywatnie do mojej Pani Doktor.. ale to kosztuje ech. Widać dobre leczenie, dobrze kosztuje.

reklama
Do góry