reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Aaaa, no już kojarzę, zapomniało mi się o tym teście zapomnianym...
Mi mąż ostatnio kupił test w Tesco normalnie i o czułości od 10, czyli chyba dość czuły. Ale firmy nie pamiętam, jakiś różowy zwykły...

mamaTomeczka - hahaha, aleś obrazowo opisała wszystko...
Ale co prawda to prawda, można faceta przetrzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszytkie nowe forumowiczki
Poziomka gratulacje♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♡♡♡♡

Piaska tez z mnie zazdrosc zbiera jak widze te celebrytki i wogole pelno ciezarowek wszedzie widze, ale tak pozytywnie
Cyntia85 ja tez zostalam wlasnie tak zdiagnozowana dlatego nawet nie wiem czy mam owulacje

dziewczyny ja uzywalam ten test z tesco tez nie wiem jak sie nazywa ale jest po taniosci ok 5 zl

Ostatnia edycja:
mychunia dzięki, poczytałam. Jednak słowa 'na wywołanie' okresu jakoś mnie odstraszyły skutecznie.. Trochę sprzeczne, że albo podtrzyma ciążę albo wywoła okres. Ale co ja tam wiem.. ;)

o kurka!
mamoTomeczka to dopiero historia! :-D

Madzia musisz wejść w ustawienia swojego konta i tam będzie "edytuj sygnaturę" (coś w tym stylu). I tam w to duże pole wkleić linka.. nie wiem jak jest z wykresami, bo ja mam tylko suwaczki.

Hejka :-)

Prolaktyna 21 więc pięknie w normie :-) poszłam do ginka przy okazji pogadać i zalecił tak z 2 miechy poczekać po odstawieniu tabsów no i łykać kwas foliowy. Zrobił mi badanie i USG wszystko pięknie, ładnie i dał nam zielone światło :tak: tak więc na razie staranka na luzie, bez obliczanek, mierzenia itd a za 2 miechy bierzemy się ostro do roboty ;-)

Poziomka piękna betka! Jeszce raz gratki :-)

Madzia&Lena aż włos się jeży.. co za lekarz :wściekła/y: co do luteiny.. jeżeli byłaby ciąża to na pewno pomoże a nie zaszkodzi :-) ja byłam przez całą ciąże na luteinie i dzięki niej mamy teraz Michasia :-)

witaj Centka :-)

black_tea
nie nakręcaj się tak ;-)

Wanda co za wredota.. &&&& za następny cykl :-)

Malina powtórz betę i będziesz wszystko wiedzieć. Moim zdaniem najlepiej odczekać 48h no i mocno &&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące!!

Lecę do wyrka, buziole :*

reklama
karotka mnie też wysypało jak nastolatkę :dry: a już baaardzo dawno tak nie miałam :dry:

centka helloł :-) fajnie, że dołączyłaś :-)

madzia&lena właśnie ten strumieniowy bobo mam w torbie do pracy naszykowany na jutro rano :szok: mówisz, że on taki super czuły?

malena no i w końcu zaliczyłam bieganie :-) deszcz przestał padać, małż powrócił, więc postałam, poopowiadałam co i jak i poszłam :-) i teraz mi błogo, siemię wypite :-) a swoją drogą to jak w czwartek dotrę do gin, to spytam czy to moje bieganie przypadkiem źle na hormony nie wpływa :baffled:

madziulka
w przyszłym tyg zawitam do Szczecina :happy2:

no dobra, zaraz włączamy House'a ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry