reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Aaaa, no już kojarzę, zapomniało mi się o tym teście zapomnianym...
Mi mąż ostatnio kupił test w Tesco normalnie i o czułości od 10, czyli chyba dość czuły. Ale firmy nie pamiętam, jakiś różowy zwykły...

mamaTomeczka - hahaha, aleś obrazowo opisała wszystko...
Ale co prawda to prawda, można faceta przetrzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszytkie nowe forumowiczki
Poziomka gratulacje♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♡♡♡♡

Piaska tez z mnie zazdrosc zbiera jak widze te celebrytki i wogole pelno ciezarowek wszedzie widze, ale tak pozytywnie
Cyntia85 ja tez zostalam wlasnie tak zdiagnozowana dlatego nawet nie wiem czy mam owulacje

dziewczyny ja uzywalam ten test z tesco tez nie wiem jak sie nazywa ale jest po taniosci ok 5 zl

Ostatnia edycja:
mychunia dzięki, poczytałam. Jednak słowa 'na wywołanie' okresu jakoś mnie odstraszyły skutecznie.. Trochę sprzeczne, że albo podtrzyma ciążę albo wywoła okres. Ale co ja tam wiem.. ;)

o kurka!
mamoTomeczka to dopiero historia! :-D

Madzia musisz wejść w ustawienia swojego konta i tam będzie "edytuj sygnaturę" (coś w tym stylu). I tam w to duże pole wkleić linka.. nie wiem jak jest z wykresami, bo ja mam tylko suwaczki.

Hejka :-)

Prolaktyna 21 więc pięknie w normie :-) poszłam do ginka przy okazji pogadać i zalecił tak z 2 miechy poczekać po odstawieniu tabsów no i łykać kwas foliowy. Zrobił mi badanie i USG wszystko pięknie, ładnie i dał nam zielone światło :tak: tak więc na razie staranka na luzie, bez obliczanek, mierzenia itd a za 2 miechy bierzemy się ostro do roboty ;-)

Poziomka piękna betka! Jeszce raz gratki :-)

Madzia&Lena aż włos się jeży.. co za lekarz :wściekła/y: co do luteiny.. jeżeli byłaby ciąża to na pewno pomoże a nie zaszkodzi :-) ja byłam przez całą ciąże na luteinie i dzięki niej mamy teraz Michasia :-)

witaj Centka :-)

black_tea
nie nakręcaj się tak ;-)

Wanda co za wredota.. &&&& za następny cykl :-)

Malina powtórz betę i będziesz wszystko wiedzieć. Moim zdaniem najlepiej odczekać 48h no i mocno &&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące!!

Lecę do wyrka, buziole :*

reklama
karotka mnie też wysypało jak nastolatkę :dry: a już baaardzo dawno tak nie miałam :dry:

centka helloł :-) fajnie, że dołączyłaś :-)

madzia&lena właśnie ten strumieniowy bobo mam w torbie do pracy naszykowany na jutro rano :szok: mówisz, że on taki super czuły?

malena no i w końcu zaliczyłam bieganie :-) deszcz przestał padać, małż powrócił, więc postałam, poopowiadałam co i jak i poszłam :-) i teraz mi błogo, siemię wypite :-) a swoją drogą to jak w czwartek dotrę do gin, to spytam czy to moje bieganie przypadkiem źle na hormony nie wpływa :baffled:

madziulka
w przyszłym tyg zawitam do Szczecina :happy2:

no dobra, zaraz włączamy House'a ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry