reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Benfica - masz rację, będziemy się starać razem we wrześniu. W zasadzie od początku miał to być wrzesień, ale po prostu zaczęliśmy wcześniej. Dlatego zakładem, że wrzesień MUSI być trafionytrafiony :-D
No i postanowiłam sobie pomóc, dlatego właśnie kupiłam testy owu na allegro :tak:

Malana - imiona można wybierać sobie nawet nie będąc jeszcze w ciąży :-p
Ja mam kilka typów w zasadzie od dłuższego czasu - choć póki co zupełnie niezobowiązująco:-D
Hahaha, widzę że mamy takie same typy, ja też mam Leon od dawna. Choć ostatnio spodobało mi się imię Pascal - tyle że nikt z rodziny nie chce się zgodzić. Syn kategorycznie powiedział że nie możemy tak nazwać jego brata !

Ostatnia edycja:
reklama
wanda_23 masz rację, imiona można zawsze sobie powymyślać :tak: ja to od dawna mam na tym punkcie "kota" :-p niekiedy były naprawdę głupkowate (z biegiem czasu tak myślę) :tak: dla dziewczynki jeszcze podoba mi się Anna i Helenka :-) gorzej jest u mnie z imionami dla chłopca, jakoś bez polotu... Leoś jest fajny :tak::tak::tak: tyle, że u mnie za blokiem biega sobie piesek który też am na "imię" Leon :angry::angry::angry:

Nooo laski dajecie czadu ...najpierw ranking wózków teraz imion :baffled::happy:
Każdej z nas (czy jest w ciąży czy nie) podobają się pewne imiona...ja mam ich za dużo żeby pisać...Oliwia do porodu była Liwią..ale jak się urodziła to dodaliśmy to "O" bo Liwia jakoś nie pasowała :-D

Banfica Ty rób rano sikacza a nie pierdziel że we wrześniu się będziesz starać...może będziesz mieć mdłości, ból cycków itp. !!! ???

Banfica Ty rób rano sikacza a nie pierdziel że we wrześniu się będziesz starać...może będziesz mieć mdłości, ból cycków itp. !!! ???

a zrobię, zrobię, już do torby test spakowałam :-) tak dla czystego sumienia :-) jak wyjdzie jedna krecha, a nie będzie @, to sobie łapę wsadzę i za uszy mendę wyciągnę, żeby przylazła, a nie tak człeka w zawieszeniu trzyma :growl:

:happy2::happy2::happy2: - może jakieś wirtualne dzieci powinniśmy mieć :-D:-D:-D:-D

Co do imion dla chłopca - Filip, Krzyś i pewnie jeszcze coś mi się spodoba dla dziewczyn - Zosia, Tosia i Lena - tak ostatnio mi się spodobało nie wiem co na to małż bo mamy odmienne gusta ale pies od razu został ZuZą - właśnie wyżera mi bułkę maślaną - wiec jak co do czego to pewnie postawie na swoim.
Co do wózków to może coś z X-lander widziałam na żywca nawet fajne kolory mają muszę mieć taki co się do windy zmieści :tak:

Zaraz zaczniemy wyprawki szykować :-D:-D:-D:-D

reklama
Co do imion.. hee :-)
Dla dziewczynki Weronika, Dorotka lub Lilianka, a dla chłopca hmm Wiktor, Mikołaj lub Filip :tak:

Benfica - trzymam kciuki :-) &&&&&&&& bardzo mocno :tak:

Do góry