reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Benfica - masz rację, będziemy się starać razem we wrześniu. W zasadzie od początku miał to być wrzesień, ale po prostu zaczęliśmy wcześniej. Dlatego zakładem, że wrzesień MUSI być trafionytrafiony :-D
No i postanowiłam sobie pomóc, dlatego właśnie kupiłam testy owu na allegro :tak:

Malana - imiona można wybierać sobie nawet nie będąc jeszcze w ciąży :-p
Ja mam kilka typów w zasadzie od dłuższego czasu - choć póki co zupełnie niezobowiązująco:-D
Hahaha, widzę że mamy takie same typy, ja też mam Leon od dawna. Choć ostatnio spodobało mi się imię Pascal - tyle że nikt z rodziny nie chce się zgodzić. Syn kategorycznie powiedział że nie możemy tak nazwać jego brata !

Ostatnia edycja:
reklama
wanda_23 masz rację, imiona można zawsze sobie powymyślać :tak: ja to od dawna mam na tym punkcie "kota" :-p niekiedy były naprawdę głupkowate (z biegiem czasu tak myślę) :tak: dla dziewczynki jeszcze podoba mi się Anna i Helenka :-) gorzej jest u mnie z imionami dla chłopca, jakoś bez polotu... Leoś jest fajny :tak::tak::tak: tyle, że u mnie za blokiem biega sobie piesek który też am na "imię" Leon :angry::angry::angry:

Nooo laski dajecie czadu ...najpierw ranking wózków teraz imion :baffled::happy:
Każdej z nas (czy jest w ciąży czy nie) podobają się pewne imiona...ja mam ich za dużo żeby pisać...Oliwia do porodu była Liwią..ale jak się urodziła to dodaliśmy to "O" bo Liwia jakoś nie pasowała :-D

Banfica Ty rób rano sikacza a nie pierdziel że we wrześniu się będziesz starać...może będziesz mieć mdłości, ból cycków itp. !!! ???

Banfica Ty rób rano sikacza a nie pierdziel że we wrześniu się będziesz starać...może będziesz mieć mdłości, ból cycków itp. !!! ???

a zrobię, zrobię, już do torby test spakowałam :-) tak dla czystego sumienia :-) jak wyjdzie jedna krecha, a nie będzie @, to sobie łapę wsadzę i za uszy mendę wyciągnę, żeby przylazła, a nie tak człeka w zawieszeniu trzyma :growl:

:happy2::happy2::happy2: - może jakieś wirtualne dzieci powinniśmy mieć :-D:-D:-D:-D

Co do imion dla chłopca - Filip, Krzyś i pewnie jeszcze coś mi się spodoba dla dziewczyn - Zosia, Tosia i Lena - tak ostatnio mi się spodobało nie wiem co na to małż bo mamy odmienne gusta ale pies od razu został ZuZą - właśnie wyżera mi bułkę maślaną - wiec jak co do czego to pewnie postawie na swoim.
Co do wózków to może coś z X-lander widziałam na żywca nawet fajne kolory mają muszę mieć taki co się do windy zmieści :tak:

Zaraz zaczniemy wyprawki szykować :-D:-D:-D:-D

reklama
Co do imion.. hee :-)
Dla dziewczynki Weronika, Dorotka lub Lilianka, a dla chłopca hmm Wiktor, Mikołaj lub Filip :tak:

Benfica - trzymam kciuki :-) &&&&&&&& bardzo mocno :tak:

Do góry