reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Centka dawaj no te lupy, bo zaraz musze isc! Pewnie pol lidla wykupilas! :rofl2: Zamorduje Cie zaraz, strasznie nakrecach atmosfere, co sie wydarzylo?! KOBIETO!
Agamemnon, juz przechodzi, jeszcze troche wieje ale mysle ze do wieczora sie uspokoi.
Mychunia, pociagi juz ruszyly, nie wiem jakie bedzie opoznienie, ale jednak dzisiaj pojade. Juz obiad przygotowalam i zaraz sie zbieram.
Patrzcie jakie cudo znalazlam, ciekawe czy dziala: Pregnancy Test - Early pregnancy gender predictor test | eBay

Centka :D Niezły zakup. Buciki bardzo fajne, a płaszczyk myhyhy :D Ja kupiłam sobie płaszczyk, ale czarny. Jakoś nie widzę jasnego przy dzieciach :p Kochana, jak się chce to się wszystko zrobi. Dziewczynki teraz się bawią, a ja się uczę. Zaraz Roksanke położę spać i dalej będę się uczyć. Trzeba. Jak Roksanka wstanie, to będę kończyć obiadek. Dzisiaj robię rybkę, którą zaraz muszę zacząć odmrażać i do tego ziemniaczki, które obrałam wcześniej + jakaś surówka, ale na razie nie mam pomysłu. Wiem, że najbardziej pasuje kapustka kiszona <mniam> :D

Dziewczynki, a Wy co dzisiaj pichcicie? :D

Aśku, dziękuję za radę z tymi testami. Dzisiaj ustawiłam sobie na Warmińsko-Mazurskie Olsztyn i powiem, że są podobne pytania do tych co miałam w Wordzie na egzaminie. Jesteś Kochana :* Ja chyba trochę zakręcona jestem, bo sama nie wpadłabym na ten pomysł :)

Centka, mój z pokoju wyszedł o 5:30, a z domu o 6:00 i nie wiem, o której dzisiaj wróci. Do końca tygodnia w pierwszej pracy muszą pracować po 10h, a później do drugiej roboty i zanim się ogarnie, wróci do domu, zje, umyje się i znowu spać. A gdzie nasza rozmowa? Dobrze, że jutro o 13-tej wychodzi z pracy, przyjeżdża po mnie, jedziemy na egzamin, który mam na 14-tą, po egzaminie wiezie mnie i dzieci do domu, a on znowu do pracy ;/ Dobrze, że cały piątek jest w domu, a w sobotę znowu do pracy na 15-tą do 3/4 rano i później niedziela dla nas. Chyba, że zdam to na 2h pojadę sobie na jazdę przed egzaminem.

Ostatnia edycja:
centka kurteczka jest śliczna, co tam, że biała i dobrze bo będzie Cię widać :-) i nie zginiesz w tłumie... a buciki też super, no ale z tym zdjęciem wafelków to przesadziłaś :angry: i jak ja mam teraz wytrzymać do obiadu...

hej!

centka WOW WOW WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE MASZ ŁUPY :-D Ja tez chce takiego batonika <ślini się>
O matko!!!!!!!!! Ale wichury u was były!!! :szok: u nas też dziś wieje, ale aż takich szkud nie ma...
To jak wam wyśle może wichurę fluidków, żeby już inna do was nie przyszła dzisiaj!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki!

Ania gratulacje II krech !!! Ja słyszałam, że APAP i paracetamol można brać ale ibuprofen jak centka pisała to nie jestem pewna bo ktoś mi mówił, że nie można.:unsure:

Centka to zaszalałaś...bardzo fajnie :tak:
A co do tego monitora to na 6 listopada mam termin @ więc jak dostane to od początku cyklu...A ty?

Ostatnia edycja:
reklama
Centka, jak dobrze pójdzie, to do wszystkich Świętych się pomodlę. Wczoraj moja babcia dała mi książeczkę z modlitwami do Wszystkich Świętych (książeczka ma z 60/70 lat) :D Jak trzeba, to trzeba, aby udało się zdać i mieć w końcu spokój :) Centka, ja kupuje pierogi ruskie z biedronki, naprawdę super są :D A z truskawkami, to pewnie z chęcią mój M zjadłby. On uwielbia na słodko :D

Roksanka właśnie zasnęła, a ja biorę się za naukę i w międzyczasie będę Was podczytywać :) Nie uwolnicie się ode mnie :p

Conti, mamaTomeczka, Leemoncia, Kochane kiedy testujecie? &&&&&&& za ten cykl :*

Kinia, wiikki, kontra, julia, miss, później Kochane na Was kolej. Też trzymam mocno &&&&&& :*

Ogólnie za Wszystkie dziewczynki trzymam &&&&& aby w końcu każdej się udało :*

Centka, a dlaczego Słonko Ty jesteś już na grudniu? Przecież jeszcze listopad mamy?:) Nie uciekaj od nas tak daleko :*:*

Grzaneczko, zapraszam do siebie na obiadek :* Dużo mam rybki, starczy dla Ciebie też :*

Ania, gratulację :) Kuruj się :*

Do góry