reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

chyba spróbuje tych waszych piersi z kurczaczka:p

ja pierożki uwielbiam.. ale nigdy mi nie wyszly.. albo za twarde albo sie rozwalaly... dlatego zawsze mama mi przywozi:p

reklama
ten mój cykl to normalnie jakiś matrix..... pojawił się u mnie w dużych ilościach śluz płodny :szok: no przecież ja tu na @ czekam w tym tygodniu, a nie na owulkę... no bo chyba luteina nie wpływa na śluz, no chyba, że się mylę

Centka nie poddawaj się i żadnej flagi nam tu nie wywieszaj :happy:
mychunia no same pyszności, ja już po obiadku odgrzewanym w pracy, M. zrobił zapiekankę makaronową i jest na 2 dni :) no ale dalej myślę o wafelkach za sprawą Centki i już wiem, że dziś po pracy czeka mnie wyprawa do sklepu po coś słodkiego:tak: i znów ćwiczenia codzienne i wylewanie siódmych potów na nic się zda jak jak tak dalej będę postępować:wściekła/y:
a właśnie MamaTomeczka gdzie jesteś, jak tam ćwioczonka idą?

piaska ​&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem po zabiegu. Przeżyłam. Dostałam głupiego jasia. Odlot jak kiedyś, gdy upił mnie w tempie ekspresowym kolega gej wódką ze spritem. Wypiłam wtedy ponad ćwiartkę i wszystko mi latało :-D Ten sam efekt, mówię Wam! Potraktowali mnie super. Wujek narzeczonego zadzwonił do szpitala i było halo, ze profesor ;-) ale to dobrze :-) Personel przemily. Dostałam jakieś leki na szybkie obkurczenie macicy i powiem Wam, ze to taki ból, ze zaczęłam mieć mdłości, ale od razu dostałam kroplówkę na to. Lepiej, abym poczekala ze staraniami :-( Z reszta mam przyjść na kontrolę. Czuje się ok. Psychicznie też. Kobietki, ja bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za wsparcie! :******* Dało mi ono dużo siły.

Czytałam, ze u niektórych wieje. U nas też pizdziawka. Poczytam forum wieczorkiem. Papa

Cyntia ale Ty dzielna kobietka jesteś, to dobrze, że już po wszystkim i że w szpitalu miałaś dobrą opiekę; odpoczywaj teraz i nawet jeśli zawiesisz na jakiś czas staranka to zaglądaj tu do nas, przytulam Cię mocno

Dziewczyny, po czym można sprawdzić, że jednak ciąża była i poronienie było?

Pytam się, bo niedawno byłam w łazience i musiałam zmienić od razu tampon, bo zaczęła mnie zalewać, a 30 minut wcześniej zmieniałam go. Patrze a tam na tamponie bardzo duży skrzep i do toalety podobnej wielkości wpadł ;/ Zaczynam się martwić. Czytałam na forum Ciąża po poronieniu, że przed poronieniem mogą plecy boleć, a wczoraj miałam straszny ból, ciężko było mi się schylać. A jeszcze przed snem teściową prosiłam o opokan. Płakać mi się chce na myśl, że ciąża była, a poroniłam ;( Jeżeli to prawda, winą obarczę teściów, bo non stop zapieprzam w tym domu ;/

Malusiolka
po co sie zadreczac? Wydaje mi sie ze chyba nie ma sensu sie denerwowac :sorry: Ja mialam strasznie mocny okres i mialam bardzo duzo duzych skrzepow. Przez chwile tez sie nad tym zastanawialam a pozniej sobie pomyslalam, po co tak mysle w ogole? Nie mam pojecia jak mozna to sprawdzic, miglas zrobic test w trakcie lub przed sama malpa. Moze na necie jakies info znajdziesz

reklama
czesc dziewczyny:)

malusiolka kurde nieznam sie tak ale jak ja ronilam to lecialy skrzepy i plecy bolaly ale ja mialam leki na rozszrzenie sie szyjki...
rowniez mialam dzis rybka a moja corka codziennnie twierdzi ze czegos nie lubi...wrrrr dzis stwierdzila ze nie lubi buraczkow,ziemniakow i rybki!!! a po chwili wcinala;/

Cyntia ciesze sie ze trzymasz sie! czytalam jak pisalas ze po zabiegu moze byc trudnosc z nastepna ciaza...ja powiem ci ze po tym zabiegu zaszlam bez problemu w ciaze i zakonczyla sie szczesliwie!:)wiec tobie rowniez tego zycze:tak::tak:

Centka no łowy piekne:) jak chcesz sie chwalic to chwal na sie wszystkim;p
wspolczuje tej pogody...

Grzannka ja chodzilam co 1 tydz. do gina w ciazy do 12tyg. potem do konca co 2 tyg. teraz zaczelam chodzic do innego gina wiec wizyty tez pewnie inaczej beda

Do góry