reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dzien dobry!
Cyntia
wspolczuje Ci i tule mocno, daj nam znac jak sie czujesz po zabiegu.
I ja dzisiaj spac nie moglam, jeszcze o 12 w nocy na ogrodek w pizamie musialam wyjsc bo drzwi ogrodowe sie otworzyly od wiatru i stukaly caly czas. Rano pobodka przez wiatr oczywiscie o 6 rano. Tak zawialo az prad zabralo.
Agamemnon wrzuce kilka zdjec, nie umiem zrobic miniatur tylko linki wkleje.
O 8 rano w ogrodku:
http://imageshack.us/a/img513/7577/4l4i.jpg
Godzine pozniej
http://imageshack.us/a/img89/641/905c.jpg
A tu na ulicy:
http://imageshack.us/a/img189/1157/3xj3.jpg
Nie robilam zdjec polamanych drzew, bo jest ich naprawde sporo. Brak pradu na ulicach i powylewane studzieniki, a tak bardzo nie padalo.
Centka na serio, nie umiem plywac i sie boje. Nikt mnie nie namowi zebym do basenu weszla. A kula by sie przydala, tak dmucha ze malo mnie na ulice nie wywialo. Dobrze ze juz w domku. Naprawde mowie Ci ze jestes do niej podobna, takie bylo moje wrazenie jak zobaczylam Twoje zdjecie. Moze jestes bardzo fotogeniczna :-) Kupilas buty? Ja tak 2 pary :-) rozmiar 5, bo 6 byly duzo za duze.
Kontra u mnie tez slonce, ale wieje dalej. Gdzie mieszkasz w UK?
Chyba jednak dzisiaj nigdzie nie pojade, pociagi odwolane do 10 po 11 nic mi sie pokazuje i przenosi od razu na nastepny dzien. Kolo mnie na torach stoi pociag towarowy, wiec pewnie tak jest wszedzie, na pewno to przez zrywanie pradu co jakis czas, bo pociagi sa elektryczne.

reklama
Agamemnon jeszcze nie...wczoraj zamówiłam i do końca miesiąca ma być :happy: Też jestem ciekawa...na pewno z Centką będziemy zdawać Wam relację :-)

Centka to straty są... uuuu niedobrze...ja jeszcze dokładnych oględzin nie robiłam ale z okna nie zauważyłam nic podejrzanego więc myślę, że jest dobrze...Ciekawa jestem co to za łupy :-)

misi bo to tak jest, jak sie nie chce to się ma, jak się chce to sie nie ma , o! :-p

Malusiolka to takie komentarze mówiła ta 90letnia babcia??(swoja drogą piękny wiek, rodzina długowieczna :happy: )

Phoebe o matko! No to nieźle tam zawiało :szok: Co mówią prognozy? Ile jeszcze ma tak wiać??

kontra, no no dajcie dajcie znać :tak: Ja właśnie czytam o tych testerach ale to kurcze bardzo drogie mają paski zeby kupować później :baffled:

Grzanka na pewno będzie ok :-D

mississ ja tez jestem tak niezdecydowana jak Ty :eek:

Phoebe u nas też bardzo wieje, ale takich strat nigdzie po drodze do pracy nie zauważyłam... nie cierpię wiatrów :baffled: w radiu nawet o Was mówią, że nie mają pociągi jeździć ani nic latać i kilka godzin żebyście z domów nie wychodzili...

centka no czekam na zdjęcia łupów:)
dziewczyny "wyspowe" uważajcie więc na ten huragan, mam nadzieję, że szybko przejdzie

agamemnon moja siostra ma identyczny i zazdroszczę jej, że ją było na niego stać, bo dla mnie to trochę za duży wydatek, ale przydałoby się, oj przydało, siostra w sumie z zachodzeniem w ciążę problemu nie ma i go raczej stosuje w celach odwrotnych, choć przy drugiej ciąży rzeczywiście z niego już korzystała i zaszła prawie od razu, nie wiem czy mi by to pomogło, bo nie wiadomo co u nas jest problemem, ale mimo to fajny ten komputerek

Conti no właśnie cena powala ale z tego co czytam teraz na forum to jest ponoć super sprawa zarówno jak się ktoś stara jak i nie chce zajść. No na razie mnie nie stać, popatrzeć mogę :happy:

O a myslalam ze tylko ja sie tutaj waham a tu o :szok::-D Hehe :-) Fajnie nie byc sama ;-)

Agamemnon
no no fajne to ustrojstwo ale cena jest kosmiczna :szok:

Lo matko niezle te wichury, a myslalam ze tylko tutaj w PL tak wieje.

reklama
Do góry