reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
kontra no albo taka Twoja uroda albo to jest to przeziebienie ktore podwyzsza Ci tempki. okaze sie po dluzszym czasie, albo i nie bo zobaczysz II ;-) a nie chcesz wrzucic wykresu do sygnatury? latwiej byloby doradzac. i fajnie ze kupilas monitor, napewno ulatwi sprawe.

wanda wspaniale ze takiego masz szefa! ostatnio tez tekla pisala o fajnej reakcji szefowej. moja szefowa tez jest bardzo mila ale przyszle wakacje to nie jest najlepszy czas na nie bycie w pracy, chociaz jak przeczytalam wasze sytuacje to stwierdzilam ze co ma byc to bedzie i w przyszlym cyklu pelna para wracamy do staran!

fox i jak tam? jest @ czy jej nie ma?

centka ale ladny porzadek z rana na liscie. ekstra! lubie porzadek :-)

Cyntia tak strasznie mi przykro ze musisz przez to przechodzic. swietnie ze masz w narzeczonym takie wsparcie, a wujek napewno ma racje i lepiej sluchac lekarzy! &&&& zeby zabieg przebiegl szybko i pomyslnie i zebys Ty mogla szybko zaczac udane starania! co do boli to ja przy moim poronieniu (co prawda na wczesniejszym etapie) tez mialam bardzo silne bole i przykladanie termoforu to chyba jedyne co mi troche pomagalo.

Witam

Nie było było mnie tu dwa dni i jak zwykle masakra z nadrabianiem więc wybaczcie, nie jestem w stanie nadrobić tyle ile bym chciała :baffled:

Cyntia, tule mocno! Masz racje, powołaj się na tego doktora nic w tym złego. Ja kiedy zachodzi taka potrzeba, również nadmieniam, że moja mama pracuje w służbie zdrowia. Wtedy od razu widać inną rozmowe i zachowanie.

fox i jak tam??

Phoebe no właśnie daj znac jak tam sztorm :szok: Trzymam kciuki, żeby te 13 dni szybko zleciało :tak:&&&&&

mamoTomeczka zdrówka dla syna! Mój wczoraj przestał brac antybiotyk i teraz mam nadzieje, będzie cisza i spokój :baffled:

centka co tam u Ciebie?? :happy: Strasznie ciekawi mnie ten Twój monitor. Mam nadzieje , że się sprawdzi :tak:

cyntia bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko poszło dobrze i żebyś wróciła do formy :-( na pewno ten wujek wie, co mówi, dobrze, że masz się kogo poradzić. Tulę Cię mocno i trzymaj się Kochanie :*

Wczoraj zmiana czasu, Wy piszecie, że spać nie mogłyście, a ja tam tego nie odczułam w ogóle :szok: ja usnęłam około 21:30 :szok: gdzie zwykle w trakcie roboty w domu jestem, to budzik zadzwonił o 6:10 :szok: jedyne co, to widno jest już rano i mój Królewicz wstał razem ze mną i potem miałam problem, żeby wyjść do pracy :confused2: bo on próbuje mnie namówić, żebym z nim została, a robi przy tym takie miny, że serce ściska :zawstydzona/y:

Cześć Laski,

Cyntia 3mam mocno &&&&& i wierzę, że będzie dobrze i szybko do nas wrócisz!! :*

Centunia ja się bardzo dobrze czuję, tylko ciągle siku chodzę:)

Maluśka jak tam?

Miłego Dnia Dziewczyny!!

Propo wiatru to powiem Wam, że u mnie też wczoraj tak wiało ze tylko słyszałam jak mi na podwórku rzeczy latają ( a zawsze staram się chowac wszystko takie co mogłoby zwiać). Dzisiaj posprzątałam. I tak samo mam centka, że jak wieje to mam wrażenie , że chałupe porwie :eek:
Mówisz, że będzie rewolucja? ;-)No i niech będzie wygrana!!:-)

Tez tak macie, że idziecie do sklepu, kupujecie kilka rzeczy, a rachunek wychodzi taki, że macie taką minę :szok:?
No juz kurna któryś dzień co pójdę to powyżej 50zł jak nic. Oczywiście nie od dzisiaj mam takie spostrzeżenie :baffled:

Grzanka
a kiedy masz wizyte? :)

U mnie dzisiaj mdlosci ciag dalszy, ja sie chyba zatrulam czyms albo mam jakas bakterie w zoladku:baffled: ovu po tempce dzisiejszej zmienilno mi termin owulacji, ale i tak wydaje mi sie ze byla ona 14-15 tego. Tak czy siak pewnie bedzie w nastepnym tygodniu malpeczka. W ogole dzisiaj akcja z moim mem, mowie ze mialam ta Owu i ze to nie moja wina ze jakby cos wyszlo, bo ja go do takiego sexu nie zmuszalam, a on do mnie : ej ale czemu sie denerwujesz? Czemu mnie opieprzasz? Bedzie to bedzie damy sobie rade, pokombinujemy i bedzie ok. No w szoku bylam hehe ;-)ja z ryjkiem a on mnie zaskoczyl:-D

reklama
Do góry