reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

suseł pytałaś o wyniki badań, no nie wiem bo wyniki będą pewnie dopiero jutro ale tak czy siak nie mam jak po nie jechać, nie śpieszy mi się bo jeszcze nie umówiłam się nawet do endo by pokazać jej wyniki więc odbiorę za kilka dni jak będę przy okazji.

pozdrawiam

reklama
dziewczynki kiedy byłyscie u lekarza? na pierwszym badaniu w ciąży? chodzi mi o tydzień bo nie wiem kiedy sie wybrać :)

a widzialam liste i mam nadzieje ze zalapie sie na lipiec nie na czerwiec :)) seksik mialam 7 pazdziernika a cykle 26 dniowe wiec powinnam miec termin na 2 - 7 lipca

mamatomeczka, trzymam &&&& aby synek wyzdrowiał i z dentystą nie było problemu :*

Dzikuska, fajnie, Trzymaj nam miejsce na lipcówkach :D A co do wizyty u lekarza, to ja byłam około 5/6 tydzień. U nas dopiero w 9-tym kartę ciążową zakładają, a tak mało co lekarz może zobaczyć.

no wlaśnie ja @ powinnam mieć 21.X. więc podejde sobie za 2 tygodnie to będzie dobrze.
wiecie dziewczynki my chcemy i pilnujemy @ :) ale ja podczas pierwszej ciąży dopiero w 10 tygodniu sie zorientowalam ze okresu juz dawno nie mialam :))) a teraz nalezy sie zglosic do 10 tygodnia ciązy bo inaczej becikowe podobno przepada :))

dziewczynki miejsce trzymam ;)

Dobry wieczor.
Piaska szkoda ze nie wychodza II, juz sie nie moge doczekac co Ci lekarz lub beta powie. Trzymam kciuki kochana oby wszystko bylo w porzadku i zeby byla jednak dzidzia.
Missiiss jestem ciekawa miny Twojego meza jakby sie okazalo ze sie udalo.
Centka wiesz kogo mi przypominasz? Taka szczupla, ladna laske z M jak milosc. Jest troche krzykliwa z poczuciem humoru. Przebojowa dziewczyna i tez ma dziki charakterek. Juz dawno tego serialu nie ogladalam i nie pamietam jak ma na imie, ale ma ciemne wlosy i nawet z buzi mi Ciebie przypomina.
Wanda a tak sie martwilas i kombinowalas, jak sie wymigac od picia a tu takie zaskoczenie. Ciesze sie ze wyjazd sie udal:)
Malusiolka kiedy Ty odpoczniesz?

Jutro mnie dziewczynki caly dzien nie bedzie, jade ze znajoma do innego miasta, bo ma spotkanie. Dziewczyna dopiero od miesiaca w UK i jeszcze nie wie co gdzie i jak. Jak na zlosc zapowiadaja sztorm i jutro bede odwolane i opoznione pociagi, a na dodatek strach wyjsc z domu tak wieje. Jeszcze cos na glowe spadnie...
Ja juz po owu, tak mysle bo nie monitoruje sie. Bolal mnie mocno lewy jajnik w piatek, a teraz cisza. Serduszka byly, wiec pozostaje tylko czekac, a do @ okolo 13 dni.

Centka znalazlam, Andzelika Piechowiak. Hihi, kolo to za malo, jeszcze jakies podstawy plywania by sie przydaly. Ja tylko wiem jak sie topic :) Mialas mi tak nie dziekowac :angry:!

Weszłam napisać co u mnie, bo być może się zastanawiacie.
Na jutro jestem zapisana na oddział na zabieg, ale w sumie już dziś zaczęłam ronić - i nie mam wątpliwości, bo to nie są takie zwykłe skrzepy (wygląda tak samo jak przy pierwszym poronieniu). Te pierwsze bóle są masakryczne. Chodziłam po pokoju i głęboko oddychałam, aż P. się na mnie dziwnie patrzył.
Mam poronienie w toku już, ale idę do szpitala. Mój narzeczony ma w rodzinie emerytowanego ginekologa, profesora, doktora honoris causa za zasługi w medycynie. Dziś z nim rozmawiałam na temat powikłań po łyżeczkowaniu (boję się, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę później) i powiedział, że o wiele większe ryzyko powikłań jest (nawet nabycia wtórnej niepłodności) po odmówieniu łyżeczkowania, gdy jest ku temu wskazanie. P. sam wybrał do niego numer, bo ja wpadłam w histerię i nie mógł mnie uspokoić. Jego wujek dodał mi otuchy i kazał zaufać lekarzom. Może to trochę puste, ale wspomnę tam mimochodem jego nazwisko. Wiecie o co kamman. Nie chcę być zbywana, a to dość częste.

Widziałam, że doszły nowe dwie kreseczki. Cudowne wiadomości. Wspaniale, że tyle dzieciaczków pojawi się na świecie! Jutro się odezwę po zabiegu. Buziaczki, dziewczyny!

Centka pytałam bo chciałam kupić i zapytać czy polecasz ale akurat był na aukcji na ebay i niechcący udało mi się kupić :-D zawsze przegrywam w tych aukcjach a teraz pyk i się udało :-) Mam nadzieje, że dzięki temu urządzeniu uda mi się lepiej wykryć moją owulację :tak:

Cyntia bardzo mi jest przykro z Twojego powodu...twój wuj chyba wie co mówi więc zrób tak jak mówi...trzymaj się...bądź dzielna...wszystkie jesteśmy z Tobą :* :* :*

Dobranoc

reklama
witam porannie ;-)

normalnie zmarzłam dziś w nocy a śpimy pod kołdrą i kocykiem :szok:

cyntia Słonko trzymam kciuki za zabieg żeby odbył się szybko najlepiej bezboleśnie i nie było powikłań :tak: jestem z Tobą ;* przykro mi, że to się tak skończyło :baffled:

trzymam kciuki za rozmowę o pracę za Kinię (chyba nie pomyliłam nicków :confused:)

ja dziś nie umiałam jakoś spać :no: położyłam się o normalnej porze i spałam bez niczego do 2, potem mi się śniły horrory i się budziłam często :wściekła/y: w końcu wstałam o 5:15 :baffled:

plus jest taki, że teraz byle do czwartku :-D

trzymam kciuki za wszystkie testujące i życzę owocnego dnia :-)

Do góry