reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Hmmmmm.....czuć radość na forum- choć muszę przyznać, że dziwnie na stataczkach czyta się o modelach wózków :dry:

Idę zaparzyć ziółka....mam nadzieję, że mężuś będzie miał dziś ochotę na odrobinę szaleństwa...

reklama
Leemonca Ty teraz pijesz ziólka? A mi się marzy Jane jeśli chodzi o wózek:) no ale ja mam po Mikołajku Tako Acoustic i nie będę zmieniać... No chyba, że trafi szię dziewczynka to z rózem coś kupię:))))

Leemonca Ty teraz pijesz ziólka? A mi się marzy Jane jeśli chodzi o wózek:) no ale ja mam po Mikołajku Tako Acoustic i nie będę zmieniać... No chyba, że trafi szię dziewczynka to z rózem coś kupię:))))

Teraz zaparzyłam...wypiję przed snem.
I zrobiłam budyń czekoladowy z truskawkami, bananem i łyżką lodòw orzechowych....jak szaleć to szaleć :-D

Witam wszystkie nareszcie z domu :-)
Śmiesznie na staraczkach czytać o wózkach, ale temat wielce ciekawy:-D

Co do anemii, to wiem, że osoby którym nie służy gluten mają często anemię, a jak odstawią gluten, albo przynajmniej bardzo zmniejszą jego spożycie, to organizm szybko z niej wychodzi.

wanda co za wstrętna @ :no: no cóż - będziemy od nowa przeżywać wszystko we wrześniu :happy2:

nadal brak @ - na bank mam jakieś zaburzenia hormonalne :confused: na srokę się póki co nie skusiłam, ale mam jeszcze chwilę, żeby kupić, a wczoraj pierwszy raz zaparzyłam sobie siemię lniane i na razie je popiję... najgorsze, że w przyszłym tyg czeka mnie wyjazd do Szczecina, a teraz to już nie wiem, jak to będzie z dp no i dłuższa podróż może cykl zaburzyć :angry: wrrr, jakby były II, to bym nie musiała jechać :angry:

skoro piszemy już o wózkach to może czas na imiona dla pociech??? pytam szczególnie te zafasolkowane dziewczyny ;-);-):-):-)

Ja też niezafasolkowana, ale imię mam:) Dla dziewczynki Lilianka, a dla chłopca to już ciężej... Chyba najbardziej Marcel, ale Ł się na bank nie zgodzi...

reklama
malena ja jeszcze nie zafasolkowawna, ale mam dla chłopca Robert, a dla dziewczynki w ogóle :szok: tak samo było przy Gabrysiu - od zawsze wiedziałam, że będzie Gabryś ;-)

to tak jak ja :-D:-D ja tez już mam imiona choć nie jestem w ciąży :-D:-D:-D dla dziewczynki - Alicja - obojgu nam się podoba, a dla chłopca Leoś - choć jeszcze nie na 100%

Do góry