reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Wikki
:) ja bede pracowac na bernardynskiej, choc to w rzeczywistosci wejscie od purkyniego jest ;) za g. Dominikanska :-) A kiedys mieszkalam na liskego i pozniej na prusa. Maz moj pracowal w galerii na grunwaldzie w saturnie.

niedługo mamy święto forumowe - 1000 strona pogaduszek... ciekawe, może ja ją tym postem rozpocznę :-D

przepraszam za śmieciowego posta - ale tak mi się nasunęła myśl.... to co dziewczyny - imprezka ???!!!!

dopisek: jednak nie ja, ale chyba następny post to już na pewno będzie na tej wyjątkowej tysięcznej...

czesc dziewczyny:)

iwo pochwal sie na priv?:) jaki masz upatrzony wozek?:) w sumie ja juz tez wiem jaki chce, jak juz bede moga sie rozgladac to postaram sie upolowac uzywke:) aczkolwiek mam problem z mezem;p bo y mqamy wozek po corce Espiro atlantic... a teraz marzy mi sie xlander +fotelik masi cosi:)

fox no mi rowniez sie nie udalo;p pewnie kolejna osoba bedzie ta 1000:)

no to jeszcze raz :) nie denerwujcie się, muszę sobie poprawić jakoś humor...
może wygonię @ i jednak zobaczę II gdy mi się uda być tą co rozpocznie 1000 stronę :-D

ech jednak nie mam szczęścia w losowaniu jak widzę - no cóż, trudno się mówi - w każdym razie stwierdzam że BB uzależnia, nie umiem nie zaglądnąć choć na chwilę, żeby sprawdzić co u Was

Fox mam podobnie dzien zaczynam od wiadomosci BB ogolnie ciezko jest sie wdrozyc bo duzo piszecie;p ale mam nadzieje ze czasem nabiore wprawy:)
jutro bedziesz testowac?:)

Ktoras mowila ze mam se starac jak chce byc w lipcowkach:) otoz sie staralismy ale Ouvefriend pokazalo mi owulacje w czasie w ktorym niemialam wiec mam nadzieje ze to co czulam to yla owolka a na efekty poczekamy do 6.11

kontra ja niepomoge bo totalnie nie znam sie na tych wykresach;p

i co jest ten 1000?:)

ech no właśnie nie ma - ja stwierdziłam do trzech razy sztuka, ale jakoś nie wyszło i się wycofałam...

a w zasadzie, to proszę trzymajcie mocno &&&& żeby jednak to plamienie, to było tylko postraszenie, a @ nie nadeszła, jutro baaaaaaaardzo bym chciała zobaczyć II ...

niech te fluidki podziałają, plisssss

no i udało mi się jednak otworzyć stronę nr 1000 - miły akcent na koniec dzisiejszego dnia !!!

http://centrumrekodziela.pl/prace/anueczka/tort-z-pampersow.28510
to tort specjalny z dedykacją dla wszystkich staraczek i zafasolkowanych !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry