reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Grzaneczko, dziękuję że pytasz:* U mnie dobrze. Miałam czekać na męża, ale jakoś zmęczona jestem. Zaraz zmykam spać. Wiem, że M niedługo powinien skończyć, ale po co czekać jak wróci i tak oczy otworze :) Jak u Ciebie?

reklama
Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczkaII, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II, dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Madzia&Lena
Amaliee
Październik 2013
joaro - @ 28.10
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
missiiss1301 - @ 7.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
malusiolka- 22.11 3cs
kobietka22 - @23.11
2cs
agniecha83 - @ 24.11 4cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Gofka, tamaguczi

karola1986-21 ja się przejdę do labolatorium i zapytam się ile wyjdzie za te badania:)

No już roczek starań.. Moja mama mówi że ona też tak miała i , że mam się nie przejmować... ale tak sie nie da:(
Teściowie naciskają na bobaska bo mój mąż to ich oczko w głowie wiec chcą potomstwa.. ostatnio nawet teść stwierdził że jak będę w ciąży to mieszkanie nam swoje oddadzą:p ale ma być ciąża.. Oni chyba myślą żę tabletki anty biore.. heh gdyby wiedzieli....

i ja się witam:-) oj ta zmiana czasu nie wyszła nam na dobre - juz wszyscy na nogach...
wow 1000 stronka:-D:-D
Malusiolka,Cyntia - to która pieczę nad listą trzyma?

przyjrzałam sie liście i jestem tu niecały m-c a przywitałam z Wami juz 10 fasolek OBY TAK DALEJ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dobrze, że jeszcze z listy nie odpadłam. :-) Ale fakt, porządki dobra rzecz.
U mnie mija już tydzień po terminie @ i ani @ ani testy mi nadal nie wychodzą. We wtorek ruszam do gina, może coś podpowie. Dziwna sprawa. No i we wtorek też zrobię betę.

Hej dziewczyny

Fox
kciuki:tak:

Pospalabym jeszcze ale meza do pracy musze zawiezc :confused2:

Zaznaczyla, tempke i owu mi sie wyznaczyla tak jak myslalam :szok: Lekko wzrosla i jeszcze odjelam stopien z racji zmiany czasu. Ciekawe jak jutro bedzie chyba poczekam z ta luteina...

Ostatnia edycja:
Grzanka czyli juz podzieliliscie sie wiesciami z rodzinka?
benfica ale ten Twoj suweczek juz daleko! ciekawe czy wg USG tez Ci tak wyjdzie bo na tym etapie to juz serduszko bedzie:-)

missiiss no te objawy to raczej napewno nie ciazowe bo byloby za wczesnie. a co do snu to zalezy od organizmu ale tak teoretycznie to czytalam o 4h. u mnie nawet jak wstane na chwile i wroce spac nawet na godzine to tempka jest sensowna.

fox jak tam? testujesz?
kontra to jeszcze kilka pytan przed diagnoza:-p tak jak missiiss Cie pytala, mierzysz o tej samej porze, w tym samym miejscu po przespanej nocy? bylas przeziebiona w ktoryms z tych cykli? czy w @ byly skrzepy?

Joaro dobrze ze sprawdzasz i przepraszamy za ta poczekalnie ale widac za duzo nas jest.

karola jak tam hormony?

centka nie sprawdzalam reszty ale wiem ze melponea jest jeszcze na staraczkach i udziela sie na kwietniowkach regularnie i tu u nas tez czasami. a poza tym to jak najbardziej jestem za skroceniem listy.

Piaska a ile musisz czekac na wyniki bety? masz tego samego dnia?

edit: no i nie zalapalam sie na 1000 strone :(

Centka
super porzadki! Dziekujemy :tak:

Susel
byc moze 4 nie pamietalam wlasnie ;-) Dzisiaj tempka skoczyla, ovu wyznaczyl mi owu ... Hmm fajnie bo jesli tak bedzie to @ bedzie za niecale dwa tygodnie pierwszy raz w zyciu :-) Boze jak dziecko sie ciesze :-D

ekstra! a mowilam ze czuje u Ciebie owulacje! :-) i co bierzesz luteine? ja bym pewnie nie brala zeby nacieszyc sie tym ze cialo zaczelo pracowac i @ przyjdzie (lub nie na 8 kolejnych miesiecy;-)) sam z siebie :-p

reklama
susel - tak, będę miała tego samego dnia. Więc jak będę na wizycie, to już się wynik wyświetli i będzie wiadomo, co dalej. No ciekawa jestem. Niby w pierwszych tygodniach beta może być 5 jednostek, więc testy mogą jej nie wykryć, no ale beta pokaże, czy poniżej 5-ciu, czy może, może... :-)

Do góry