reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Tak czytam o czym piszecie. Masakra nigdy nie wiem kiedy mam owi. Jak się niestaralismy nawet nie liczyłam kiedy @ a teraz to jestem w lesie! Nic nie wiem, tyle ze ja roztrzepana jestem strasznie.... Mam cholernie dużo śliny... Zwarjuje z czekaniem. Szczerze to myślałam że macie szklaną kule i od razu mi powiecie ;)

reklama
Tekla - następny wrześniowy jest nasz, bez kitu :-D Będzie dobrze...
Najgorsze, że już nie wiem kiedy celować...
Wydaje mi się, że mi się po tabletkach cykle zrobiły takie, że jeden długi, drugi krótki - może tak być ? Bo odkąd odstawiłam, pierwszy cykl miał z tego co pamiętam około 35dni chyba, drugi 26 dni, a teraz trzeci 34 dni... Także teraz wypadałoby żeby był krótszy...

Straciatella - dzięki za rady o Quinny, mi w sumie i tak wszystkie odpadają póki co, nie ma II nie ma wózka hehe... Ale jak już w końcu się uda, to będzie to Mutsy raczej na 100%.
Mogłabyś mnie zmienić na liście na 17 września ?

Dziewczyny damy radę! Ja też liczę na wrzesień:)

Susel - a miałaś wszystkie cykle bez owu czy tylko niektóre?

Czy ktoś ma cykle całkiem bez owu jak ja i coś mu pomogło?

a skąd wiesz ze nie masz owu? W ubiegłym tygodniu byłam na kontroli u gina i mówił mi ze jajeczkowanie na pewno z obu jajników, tylko cholera żebym ja wiedziala wiedziała?

black_tea ja chodziłam do giena przez 4 cykle po kolei, wtedy jak już powinno być widać, że jest owu albo, że będzie i nigdy nic nie było, testy też nie wykazały owu. Niby pęcherzyk jakiś jest, ale chyba nie pęka bo nie ma płynu.

No tak mi potwierdził ze pęcherzyki sa i ze owu z obu jajników. Tylko nie wiem jak to ma się w czasie. Kiedy ta owulacja
Mnie też dopisać proszę @ na 30.09

reklama
Straciatella dajecie czadu z tymi wózkami
Ja w piwnicy mam Mutsy urban ze szprychami ( nie z plastikowymi "kołpakami")
Gondole i spacerówkę do tego...adaptery do fotelika MC ale bez fotelika :-(
Ale marzy mi się albo 4 rider ( baaardzo mi się podoba) albo EVO...widziałyście EVO ... śliczny...albo IGO...też extra...ale ceny nówek powalają !!!

Do góry