reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Tak czytam o czym piszecie. Masakra nigdy nie wiem kiedy mam owi. Jak się niestaralismy nawet nie liczyłam kiedy @ a teraz to jestem w lesie! Nic nie wiem, tyle ze ja roztrzepana jestem strasznie.... Mam cholernie dużo śliny... Zwarjuje z czekaniem. Szczerze to myślałam że macie szklaną kule i od razu mi powiecie ;)

reklama
Tekla - następny wrześniowy jest nasz, bez kitu :-D Będzie dobrze...
Najgorsze, że już nie wiem kiedy celować...
Wydaje mi się, że mi się po tabletkach cykle zrobiły takie, że jeden długi, drugi krótki - może tak być ? Bo odkąd odstawiłam, pierwszy cykl miał z tego co pamiętam około 35dni chyba, drugi 26 dni, a teraz trzeci 34 dni... Także teraz wypadałoby żeby był krótszy...

Straciatella - dzięki za rady o Quinny, mi w sumie i tak wszystkie odpadają póki co, nie ma II nie ma wózka hehe... Ale jak już w końcu się uda, to będzie to Mutsy raczej na 100%.
Mogłabyś mnie zmienić na liście na 17 września ?

Dziewczyny damy radę! Ja też liczę na wrzesień:)

Susel - a miałaś wszystkie cykle bez owu czy tylko niektóre?

Czy ktoś ma cykle całkiem bez owu jak ja i coś mu pomogło?

a skąd wiesz ze nie masz owu? W ubiegłym tygodniu byłam na kontroli u gina i mówił mi ze jajeczkowanie na pewno z obu jajników, tylko cholera żebym ja wiedziala wiedziała?

black_tea ja chodziłam do giena przez 4 cykle po kolei, wtedy jak już powinno być widać, że jest owu albo, że będzie i nigdy nic nie było, testy też nie wykazały owu. Niby pęcherzyk jakiś jest, ale chyba nie pęka bo nie ma płynu.

No tak mi potwierdził ze pęcherzyki sa i ze owu z obu jajników. Tylko nie wiem jak to ma się w czasie. Kiedy ta owulacja
Mnie też dopisać proszę @ na 30.09

reklama
Straciatella dajecie czadu z tymi wózkami
Ja w piwnicy mam Mutsy urban ze szprychami ( nie z plastikowymi "kołpakami")
Gondole i spacerówkę do tego...adaptery do fotelika MC ale bez fotelika :-(
Ale marzy mi się albo 4 rider ( baaardzo mi się podoba) albo EVO...widziałyście EVO ... śliczny...albo IGO...też extra...ale ceny nówek powalają !!!

Do góry