reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
malinaa - zazdroszcze! Ile dałaś?
Ja widziałam zestawy gondola + stelaż za ok 1450 nowe. Fotelik maxi cosi mamy, więc tylko adaptery dokupić..

Kumpela dała mi go poprowadzić niedawno... BAJKA! :-) Zadowolona jestes?
Mój urodził się w listopadzie, więc musiał całą zimę w gondoli w kombinezonie... w quinnym to było nie do pomyślenia, a w ecoline duża gondola załatwiła sprawe.. z tym, ze ten bolder to jakaś lipa. Hamulec już nie działa, koła podziurawione.. eh

O 16 mam czat z położną! Spytam o te bóle okresowe :-D

Ostatnia edycja:
Mychunia dzięki za link. Metaliczny smak hmmm nie wiem skręcam się za 1,5 tygodnia testuję o ile będzie co testować

Straciatella spytaj spytaj, bo mnie dzisiaj też brzunio boli :/ Może nospę lepiej łyknąć..

A co do wózka, to cena koszmarna, ale to połowicznie babcia i przyszły chrzestny się zrzucili to kupiłam: stelaż + gondola + fotelik MC + adaptery = chyba coś koło 2,5tysia. Siedzisko spacerówki dokupiłam później, bo nie myślałam, że tak szybko będzie potrzebne :p

Jeszcze tylko szybko napiszę, bo chyba dziecię mi się budzi.. Zadowolona z wozka jestem neisamowicie!! Trochę mu szwankuje hamulec, ale tak od nowego było, miałam czyms przesmarowac czy zakonserwowac, zapomniałam, ale w sumie autobusami nie jezdze wiec hamulec niepotrzebny :p Spacerówką jezdzimy do dzisiaj, nie kupowalam parasolki nawet..
Fakt nie należy do najlżejszych, na II piętro go nie wniosę no way, ale po chodnikach bajka, w terenie supcio bo ma pompowane koła :)

No to lecę, bo bestia wzywa :p

wanda - no ja już mam ten wózek wybrany od dawna, ale niedawno miałam dopiero okazje dotknąć :-)
Chyba dosyć popularny ten wózek?

Tak, ja też mam go już od dawna wybranego. A co Ci nie pasowało w Quinny buzz, bo też był moim faworytem ?

Ale wózek to sobie innym razem będę wybierać, właśnie @ przyszła :-(

Wanda co za wredota :-:)-:)crazy: Ale wrześniowy cykl będzie nasz... ja tez czekam na małpiszona, brzuch ciągnie strasznie, ale u mnie jeszcze kilka dni do wredoty. Na fasolkę się nie nastawiam w związku z totalnym brakiem objawów owu :angry:

reklama
wanda - @? małpisko wstrętne... :crazy: trzymam kciuki za nowy cykl.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co do quinyy - strasznie trzeszczą wszystkie plastikowe elementy. Jest mało amortyzowany, wygodny dla dziecka, gondola mała.. i lekko pochylona w doł, przez co dziecko zsuwa się cały czas.
Spacerówka jakaś mini miini...

Zostawiłam go tylko dlatego, że jest mały po złożeniu i na jakieś krótkie wypadku np do sklepu idealny.

Do góry