reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
malinaa - zazdroszcze! Ile dałaś?
Ja widziałam zestawy gondola + stelaż za ok 1450 nowe. Fotelik maxi cosi mamy, więc tylko adaptery dokupić..

Kumpela dała mi go poprowadzić niedawno... BAJKA! :-) Zadowolona jestes?
Mój urodził się w listopadzie, więc musiał całą zimę w gondoli w kombinezonie... w quinnym to było nie do pomyślenia, a w ecoline duża gondola załatwiła sprawe.. z tym, ze ten bolder to jakaś lipa. Hamulec już nie działa, koła podziurawione.. eh

O 16 mam czat z położną! Spytam o te bóle okresowe :-D

Ostatnia edycja:
Mychunia dzięki za link. Metaliczny smak hmmm nie wiem skręcam się za 1,5 tygodnia testuję o ile będzie co testować

Straciatella spytaj spytaj, bo mnie dzisiaj też brzunio boli :/ Może nospę lepiej łyknąć..

A co do wózka, to cena koszmarna, ale to połowicznie babcia i przyszły chrzestny się zrzucili to kupiłam: stelaż + gondola + fotelik MC + adaptery = chyba coś koło 2,5tysia. Siedzisko spacerówki dokupiłam później, bo nie myślałam, że tak szybko będzie potrzebne :p

Jeszcze tylko szybko napiszę, bo chyba dziecię mi się budzi.. Zadowolona z wozka jestem neisamowicie!! Trochę mu szwankuje hamulec, ale tak od nowego było, miałam czyms przesmarowac czy zakonserwowac, zapomniałam, ale w sumie autobusami nie jezdze wiec hamulec niepotrzebny :p Spacerówką jezdzimy do dzisiaj, nie kupowalam parasolki nawet..
Fakt nie należy do najlżejszych, na II piętro go nie wniosę no way, ale po chodnikach bajka, w terenie supcio bo ma pompowane koła :)

No to lecę, bo bestia wzywa :p

wanda - no ja już mam ten wózek wybrany od dawna, ale niedawno miałam dopiero okazje dotknąć :-)
Chyba dosyć popularny ten wózek?

Tak, ja też mam go już od dawna wybranego. A co Ci nie pasowało w Quinny buzz, bo też był moim faworytem ?

Ale wózek to sobie innym razem będę wybierać, właśnie @ przyszła :-(

Wanda co za wredota :-:)-:)crazy: Ale wrześniowy cykl będzie nasz... ja tez czekam na małpiszona, brzuch ciągnie strasznie, ale u mnie jeszcze kilka dni do wredoty. Na fasolkę się nie nastawiam w związku z totalnym brakiem objawów owu :angry:

reklama
wanda - @? małpisko wstrętne... :crazy: trzymam kciuki za nowy cykl.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co do quinyy - strasznie trzeszczą wszystkie plastikowe elementy. Jest mało amortyzowany, wygodny dla dziecka, gondola mała.. i lekko pochylona w doł, przez co dziecko zsuwa się cały czas.
Spacerówka jakaś mini miini...

Zostawiłam go tylko dlatego, że jest mały po złożeniu i na jakieś krótkie wypadku np do sklepu idealny.

Do góry