reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

leemonca - ja już po plackach :) wczoraj wieczorem w ramach obiado-kolacji wciągaliśmy :-D a później poprawiliśmy naleśnikami z serkiem waniliowym...a co... raz się żyje hehehhe

Anka ja też piłam 2 cykle (ale tylko do połowy) zioła o. Sroki nr 3 oraz jadłam Oeparol 2x2 tabletki (wiesołek)
zioła są na lepszą owulację, a wiesiołek na poprawę śluzu - i lekarz ocenił i jajeczko co rosło i śluz jako baaaardzo dobre - więc może działa?!

tekla - fajnie, że do nas zaglądasz - doskonale rozumiem, że dużo objawów może niepokoić w ciąży, a przecież fora są po to, żeby się wygadać, więc nie rozumiem tych kobiet...

słuchajcie - u nas padało i było paskudnie, a teraz wyszło śliczne słoneczko - więc wysyłam Wam dużo promyczków, a każdy z nich przyniesie upragnione fasolki każdej z osobna !!! prędzej czy później, ale II będą na bank :tak:

reklama
Tekla
ja cie rozumiem ze martwisz sie brakiem objawow. Ja jak po Antosiu zaszlam w ciaze z Jasiem to najpierw czulam pachwiny i brzuch tak jak piszesz ale pozniej nic nie czulam i sie zamartwialam i potem pol dnia znow cos czulampotem nic... Tymbardziej my mamy po stracie przejmujemy sie chyba bardziej. Uszka do gory, bedzie dobrze. Mnie ruszylo z przytulaniem kibelka dopiero od 3 miesiaca i jak zwykle mowilam ze nigdy juz wiecej nie chce byc w ciazy:-) czary mary zeby dni domwizyty ekspresowo minely!:-)

Mychunia
ciasto z masa...... Mmmmm

Ania
no to fajnie bo ja na endokrynologie ide. Moze dlatego musze tak dlugo czekac :/

Ostatnia edycja:
Tekla - jesteś boska :-):-):-)

Cześć dziewczynki, przyszłam dołożyć Wam trochę fluidów, oczywiście tylko tych pozytywnych
~łapcie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tak poza tym, to muszę uciekać do przychodni - dziś odbieram wyniki TSH no i muszę iść z synem, bo zaniemógł. Jakieś 10 minut temu zmierzyłam mu temperaturę - 39,88 !! :szok:

wanda - łapsamy, a jakże :) od nadmiaru dobrych fluidków głowa nie boli :)
współczuję choroby syna, tak wysoka gorączka u dzieciaczka to nie zabawa - ładuj w niego Ibum, zrób okłady z chłodnego ręcznka na głowę i kark - żeby jak najszybciej obniżyć gorączkę

tekla23 całkowicie Cię rozumiem, bo mnie też zawsze martwił brak objawów, a niby z drugiej strony jak ktoś nie ma za sobą złych przezyć to się cieszy

wanda_23 zdrówka dla synka

Ja od wczoraj bóle jak na @, więc czekam na rozwój wypadków. Najgorsze to napięcie w okolicy brzucha. Jak @ się nie pojawi do soboty to testuję. Wiem, że na liście mam datę 28.10, ale moje cykle zazwyczaj to 23-28 i podałam najdłuższy, a poprzedni miał 23 dni.

Taaaa, jak to u nas. Tylko gorączka, nawet gardło nie jest zaczerwienione. I tak te moje dzieciaki zawsze chorują, jeśli w ogóle. Czyli dwa trzy dni w łóżku, wygrzać i tyle :-)
Dzięki za życzenia zdrowia :tak:

centka Kochanie, nie denerwuj się <przytul> Mi często się tak robi i dlatego też przy każdym pisaniu co jakiś czas kopiuje całość. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, aby po 10 minutach forum wylogowywało mnie ;/ Jestem na forum AQQ i jakoś tam nigdy się nie wylogowuje i za każdym razem kiedy otwieram stronę jestem zalogowana.

mamaTomeczka, zdrówka dla synka :* I też się nie denerwuj, bo nie ma sensu <przytul>

U mnie jak na razie @ się nie rozkręciła i plamienie na razie ustało, a do tego lwy jajnik pobolewa. Znając moje życie, to w nocy, albo rano @ rozkręci się.

Leemoncia, dziękuję :* Ja za Ciebie też cały czas trzymam &&&&&&&&&& :* Musi się kiedyś udać.

Dziewczyny.. nie bylam na becie. Kolo labolatorium gabinet ma moj ginekolog wiec zaszlam do niego a on mnie od razu na usb bo mowi ze bedzie juz widac. I bylo widac..., jestem w 5 tygodniu ciazy.. siedze i placze, nie moge w to uwierzyc:)

reklama
hejka mogę się pocieszyć :-):-):-):-):-):-)
dostałam dziś dobrego newsa - nie chce zapeszać i bede mogła wszystko opowiedziec dopiero za 3 tyg

Centka
Buziaki 4U!!!!!!!!! ćwiczonka super - połaczyłam klika w jedno i od wczoraj na szpileczkach pomiatam:-D
czuje jeszcze plecki ale nie boli - juz ja je wyćwicze:tak::tak::tak:

Wanda
A dajesz coś dzieciom na wzmocnienie?

Do góry