reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

witam po południowo ;)

Grzaneczko - moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! wow super nowina i emocje ;)

dziewczyny u mnie "dzień dziecka" się skończył czuję w moczu ,że @ na dniach jak nic , ba jestem na 100% pewna bo mnie zawsze przed samą @ przestają boleć piersi ,ale to zawsze i właśnie postanowiły nie boleć, także ta moja wyższa tempka się ponawia tak jak w tamtym cyklu dokładnie w 26dc i założę się ,że jutro czyli 27dc spadnie tak jak ostatnio ,a po 28dc mnie zaleje czyli w naszą rocznicę , ale co się odwlecze to nie uciecze jak to mawia mój ginekolog ;) załamki nie ma bo i ciśnienia prawie nie było w tym miesiącu;) cieszy mnie fakt ,że pewnie mój cykl będzie regularny w porównaniu z poprzednim.

A teraz ważne pytanie proszę o uwagę i wasze rady:

otóż w kolejnym cyklu 12 listopada mam wycięcie fragmentu dziąsła ,który zakrywa tę moją ósemkę nieszczęsną;/
Zastanawiam się czy wstrzymać staranka z tego powodu czy nie , bo mam mieć znieczulenie podane , któraś z Was pisała ,że miała coś takiego też i chciałabym wiedzieć czy to długo się goi i czy trzeba brać antybiotyk czy coś???? strasznie szkoda mi by było zmarnowania cyklu
:-( ,jeśli możecie to doradźcie proszę ,a jak coś to może zadzwonię do dentystki się poradzić....

reklama
Kobietka
kurcze nie wiem co Ci doradzic, racjonalnie byloby sie wstrzymac, tak sądze:sorry2: ale pewnie jakbym byla na twoim miejscu to bym sie nie powstrzymala. Rob jak czujesz w serduchu, kazda z nas jest inna. Jezeli jestes zwolenniczka racjonalnych decyzji to odpusc...:tak::sorry2: To takie moje male skromne missiissowate zdanie jest ;-)

Ale moj maz szczesliwy:):) powiedzial ze cos podejrzewal jak go wypytywalam we wtorek:) i termin tez mu pasuje bo 30 ma urodziny:) kurde nie wierze jeszcze.. oby bylo wszystko dobrze:)

Grzanka - supcio :-)

Kobietka - ja miałam wycinane i to bez żadnych szwów ani antybiotyku - to się naprawdę dobrze goi. By krew nie leciała dali mi taką odkażającą plastelinkę musziałam miec buzię zamknięta z 3 godziny i przygryzać ta plastelinkę
Jeśli to w ten sposób zobią to tylko kwestia znieczulenia, myslę że możesz się spokojnie starać.:tak:

Grzanka Gratulacje:-)

a ja zaczynam monitoring...:) wkurzyłam się dziś na lekarza, szkoda gadać, ale we wtorek pierwsze usg... chyba się cieszę, w końcu może coś będziemy wiedzieć:) chodząc prywatnie też można usłyszeć coś co według mnie nie przystoi...

dzięki missiiss ;) wycwaniłam się , zadzwoniłam do mojej dentystki po radę , i ona powiedziała ,że jej zdaniem to nie jest tak poważna sprawa jak wyrywanie zęba np i nie powinnam rezygnować z planów z tego powodu , żeby się jeszcze upewnić przedzwoniłam do tej dentystki chirurga ,która będzie mi robić ten zabieg i ona powiedziała mi ,że absolutnie nie ma potrzeby żeby rezygnować, bo to będzie krótkie szybkie ciach ,zero szycia czy też antybiotyku i podobno goi się bardzo szybko także mam działać i na luzie przyjść na zabieg bo to nic wielkiego , także uspokoiłam się troszkę i ucieszyłam ,że nie będę musiała tracić cyklu:tak:

iwo - dzięki kochana za Twoją opinię , no to mi już teraz całkiem ulżyło i cieszę się ,że cykl nie przepadnie;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Grzaneczko, wielkie wielkie gratulacje :) Wszystko będzie dobrze, musi........ :)

missiiss1301, a jakie ziółka pijesz jeśli można wiedzieć?

Dziewczyny, co jeszcze oprócz wiesiołka bierzecie, łykacie, próbowałam znaleźć ale za dużo tu stron :) Będę wdzięczna za info

Do góry