reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Jesien jak bierzesz progesteron od 16dca owulkę masz później to on Ci blokuję ją :eek: lekarze każą brać od 16dc bo tak klasycznie jest owulka ale jak masz później to i duphaston/luteinę trzeba wziąć później..

Agamemnon jedynie co robię to mierzę tempkę.. muszę wiedzieć kiedy była owulacja bo będę brała Luteinę no i mniej więcej mogę obliczyć termin @ bo mam nieregularne cykle.. :tak: dasz radę :*

ja miałam dzisiaj iść zrobić Prolaktynę ale nie chciało mi się wstać :confused2: pójdę w pon-wt..

reklama
agamemnon - gliniasty, bo robisz z dobrej mąki :) ta pszenna, najmniej wartościowa nadaje puszystości, a ta z wartościowymi składnikami jest ciężka i właśnie chleb jest wtedy taki ciężki jak piszesz.

Agamemnon już się robi!!!!!!!!!!!! szaman dla Ciebie owiany fluidkami :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~

Uga ciaka, uga ciaka - niech ten szaman sprawi owulację w dniach 31.10-04.11 u agamemnonciaka

aaaaaa! wcina mi posty :crazy:

mississ- mi test owulacyjny wyszedł pozytywny jak miałam temperaturę wyżej ,potem dopiero spadła następnego dnia po czym wzrosła ponownie;) także do roboty ;) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja czekam sobie co to będzie , piersi bolą jak to przed @ , tylko brzuch puki co nawet nie ćmi no i to moje zaparcie :confused2:, a poza tym cykl jak każdy inny także bez szału zobaczymy co będzie dalej ;)

Phoebe ja jestem z okolic Zgorzelca :happy:

fox a no widzisz, a mnie się wydawało, że coś robię nie tak :happy:

jesien no to trzymam kciuki za to, że tu między nami szybciej i czas Ci zleci no i doczekasz się tych II :tak:

Anka aaa no to już rozumiem, myślałam, ze z rana Ci pobiorą krew i inne i tak będziesz leżeć i pachnieć w szpitalnym łóżku :-p

tekla ahahaha no padłam i leże dalej, a juz się podnosiłam z wyra! aż sobie chyba w stopke skopiuje , dzięki Ci bardzo :* :-D:-D

natkusia :* Miałam się nie nakręcać, ale same czytanie dziewczyn, które zobaczyły II kreseczki nakręca. Nie wiem co się ze mną dzieje, Niby rano plamienie było, wczoraj raz widziałam, a teraz taki dziwny śluz jest płodny z domieszką żółci. Na dodatek bok boli. Eh.. nasze ciało płata figle. M wczoraj powiedział, że przy obu ciążach miałam krwawienie i żebym się nie denerwowała za czasu. Ale trudne to jest.

Phoebe, leże :-D Drzewkowa zupa :D

natkusia, co do Benficy, to wczoraj robiła test i są II kreski, a dzisiaj o 15-tej ma odebrać betę. Ale dopiero wieczorem napiszę co i ja :)

Benfica &&&&&& za betkę :*

Malusiolka pewnie, że trudne.. oczywiście życzę Ci aby to była fasolka :* mnie na szczęście nie nakręcają II kreski dziewczyn i nie zazdroszczę.. Cieszę się ich szczęściem :-) jakoś tak wyluzowałam i dobrze mi z tym :tak:

Kobietka ja przed @ miałam zaparcia i wzięłam to jako objaw ciąży ale niestety do mnie @ przyszła więc lepiej nie nakręcaj się ale oczywiście trzymam &&&&&&&& za II kreski :-)

Jesien no ja mierzę temp żeby wyczaić owulkę a potem przy trzecim dniu wyższej temp zacznę brać Luteinę.. no niestety lekarze czasami nie myślą :confused2: &&&&&&& żeby teraz było ok :*

natkusia, ja też się ciesze, że dziewczyną się udało. Ale zostało mi to po ostatnim cyklu jak testy mnie oszukały. Kochana, jak długo trwa Twój cykl? Jeżeli @ mi się rozkręci, to kolejną będę mieć około 21.11. Pytam, bo wcześniej miałaś @, a mój cykl do wczoraj był 30.

agamemnon, ale masz fajny suwaczek :-D:-D:-D Kochana, kiedyś na pewno musi się udać. Mam taką nadzieje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry