reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziewczyny.. nie bylam na becie. Kolo labolatorium gabinet ma moj ginekolog wiec zaszlam do niego a on mnie od razu na usb bo mowi ze bedzie juz widac. I bylo widac..., jestem w 5 tygodniu ciazy.. siedze i placze, nie moge w to uwierzyc:)
Grzanko i ja mam łezki - wzruszyłam się. Leć szybko mezowi powiedz!!!!!!!!!!! SUPERRRRR!

Mama Tomeczka - popieram, ja dopiero po urodzeniu dziecka zobaczylam jak to jest bez prawka, mąż wpracy i musiałam się prosić przyjaciół co by nas zawozili, a trochę się trzeba najeździć
także Ania rób prawko juz teraz!!!!!!!!!!!!!!

Grzanka - a nie masz transmisji LIVE:-D:-D:-D:-D:-D? chciałabym zobaczyc minę twojego męża

Kochana, wysłałaś wypowiedź, ale jakoś drobno pisaną i na dodatek załączniki nie działają :( Co do mojego obiadu, to tak na szybko był robiony. W tym czasie co robiła zapiekankę, to koleżanka zadzwoniła i przez 1h na telefonie byłyśmy :D Ona ma synka 14 września, a moja Roksanka z 14 sierpnia (ten sam rok).

Grzaneczko, fajna data :)

Grzanka
no gratulejszyn kobitko!! :-) Bardzo sie ciesze i spokojnych 9 miesiecy zycze :)

Centka
wiem wiem :) na dodatek widze lekko ciagnacy sie sluz teraz no imjutro zobacze jak tempkai jak sluz i test. W ogole ostatnio przedokresem w 3dpo dostalam plamien, gin powiedzial ze to niedomoga lutealna. Wiec teraz czekam na 3 dni temp w gore i lutke wezme sie wspomoge.

Wiecie co? Jezeli ja dostane owu to normalnie nie wiem, te ziola naprawde dzialaja, az nie moge w to uwierzyc :p chodzilo mi zeby w okolo pol roku w miare wyregulowaly mi cykle a tu jak owu sie pojawi to w szoku bede :-p

reklama
Grzanka - wiedziałam !!!!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!
rofl.gif
rolleyes.gif
Ofijalne gratki w takim razie !!!!!

Iwo - szczerze mówiąc nie bardzo. Czasem witaminę C, jak słyszę, że inne dzieci chore, to moim kupuję witaminę c i daję w dużych ilościach. Serio nie pamiętam kiedy byli ostatnio poważnie chorzy - chyba na ospę, a to było jak Paulina miała jakieś 1,5 roku, czyli jakieś 6 lat temu :-)

Ostatnia edycja:
Do góry