reklama
Ludzik
Fanka BB :)
Anka to jest właśnie zabójcze z naszymi szpitalami, badania, które można zrobić ambulatoryjnie, w końcu to jest pobranie krwi. Oni kładą na 3 dni, a Tobie raz pobiorą krew np.. ale tak jest zakontraktowane z nfzetem, będzie więcej kasy dla szpitala, a to, że TY masz cały dzień w szpitalu spędzić i Twój pobyt jest zbędny to już nieistotne. . Ten system jest chory.
Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki :-)
ja mam dzisiaj wolne! Ależ się cieszę.. :-) szkoda tylko, że wczoraj była taka piękna pogoda a dzisiaj leje i jest zimno
Agamemnon eh przykro mi z powodu @.. :-( hehe ta znajoma dobra.. Moje siostry i mama też tak mają (wszystkie po trójce dzieci).. chciały dziecko i pyk w pierwszym cyklu my Michaśka też pyknęliśmy w pierwszym i byłam uradowana że też jestem mega płodna a teraz zobaczymy.. na razie jeden cykl spalony &&&&&&&&&&&& żeby ta owulka w tych dnia wystąpiła!!
Malusiolka Słońce co się dzieje? Przecież mówiłaś, że się nie nakręcasz.. Głowa do góry :-) przecież wszystko się uda, zobaczysz!! &&&&&&&&& :*
Phoebe hehe dobre teksty ja się zaczynam bać już jak mój mały zacznie gadać
Anka dasz radę, to tylko kilka dni :-)
Misis super extra.. teraz &&&&&& za decyzje, żebyś się dostała :-) ten test myślę, że pozytywny ale ja bym jeszcze spróbowała, może ściemnieje!
jesień_na dziwna sprawa.. ja Ci nie pomogę bo nie wiem
Ludzik obyś dostała tą złotą receptę!! &&&&&&&&&&& za wizytę
Grzanka piękny test i &&&&&&&&&&& za betę!! :-)
Benfica robiłaś dzisiaj test bo chyba nie napisałaś albo ja nie widzę
Piaska jak tak miałam.. brzuch mnie bolał, miałam plamienia a nadal się nakręcałam i miałam nadzieję, aż w końcu @ przyszła.. oby u Ciebie było inaczej :-)
A ja staram się nie nakręcać i wychodzi nie czytam, nie liczę, nie myślę :-) i o wiele lepiej mi jest jak nie czekam na owilkę tylko żyję w nieświadomości i cieszę się seksem
Miłego dnia :*
ja mam dzisiaj wolne! Ależ się cieszę.. :-) szkoda tylko, że wczoraj była taka piękna pogoda a dzisiaj leje i jest zimno
Agamemnon eh przykro mi z powodu @.. :-( hehe ta znajoma dobra.. Moje siostry i mama też tak mają (wszystkie po trójce dzieci).. chciały dziecko i pyk w pierwszym cyklu my Michaśka też pyknęliśmy w pierwszym i byłam uradowana że też jestem mega płodna a teraz zobaczymy.. na razie jeden cykl spalony &&&&&&&&&&&& żeby ta owulka w tych dnia wystąpiła!!
Malusiolka Słońce co się dzieje? Przecież mówiłaś, że się nie nakręcasz.. Głowa do góry :-) przecież wszystko się uda, zobaczysz!! &&&&&&&&& :*
Phoebe hehe dobre teksty ja się zaczynam bać już jak mój mały zacznie gadać
Anka dasz radę, to tylko kilka dni :-)
Misis super extra.. teraz &&&&&& za decyzje, żebyś się dostała :-) ten test myślę, że pozytywny ale ja bym jeszcze spróbowała, może ściemnieje!
jesień_na dziwna sprawa.. ja Ci nie pomogę bo nie wiem
Ludzik obyś dostała tą złotą receptę!! &&&&&&&&&&& za wizytę
Grzanka piękny test i &&&&&&&&&&& za betę!! :-)
Benfica robiłaś dzisiaj test bo chyba nie napisałaś albo ja nie widzę
Piaska jak tak miałam.. brzuch mnie bolał, miałam plamienia a nadal się nakręcałam i miałam nadzieję, aż w końcu @ przyszła.. oby u Ciebie było inaczej :-)
A ja staram się nie nakręcać i wychodzi nie czytam, nie liczę, nie myślę :-) i o wiele lepiej mi jest jak nie czekam na owilkę tylko żyję w nieświadomości i cieszę się seksem
Miłego dnia :*
fox
Zaciekawiona BB
agamemnon - generalnie kupować z mąki najlepiej żytniej, ew. mieszanej - ale takiej nie oczyszczanej - najgorsza, bo pozbawiona wszelakich składników jest mąka pszenna 450 (tortowa), a najlepsze są te powyżej 750. Unikać polepszaczy typu E, chleb zdrowy - to ten na zakwasie żytnim, bez miodu, karmelu i innych niepotrzebnych barwników (bo piekarze oszukują i np. zabarwiają zwykły pszenny chleb, oblepiają ziarnami a my myślimy, że to zdrowe). Nie kupować raczej pieczywa z marketów tam "pieczonego" bo ono jest zwykle z mrożonego ciasta i traci swoje wartości. To taki skrócik
co do wieku, wyglądu i samopoczucia - to wszystko zależy tylko i wyłącznie od naszej życiowej energii i genów - ja do niedawna musiałam się w niektórych sklepach legitymować dowodem przy zakupie wina...
anka - z tego co wiem, szpital gdybyś nie była te 3 dni nie dostałby kasy z NFZ-tu za Twój pobyt i badania, więc dlatego trochę sztucznie to przedłużają, ale może dzięki temu że i tak będziesz zrobią Ci również USG i jakieś inne badania
co do wieku, wyglądu i samopoczucia - to wszystko zależy tylko i wyłącznie od naszej życiowej energii i genów - ja do niedawna musiałam się w niektórych sklepach legitymować dowodem przy zakupie wina...
anka - z tego co wiem, szpital gdybyś nie była te 3 dni nie dostałby kasy z NFZ-tu za Twój pobyt i badania, więc dlatego trochę sztucznie to przedłużają, ale może dzięki temu że i tak będziesz zrobią Ci również USG i jakieś inne badania
agamemnon
Fanka BB :)
jesien no dzisiaj do mnie @ zawitała ;-)
Ile już się starasz??
Anka, że co? Ze na badania na 3 dni do szpitala?? Ja bym w 1 dniu była i jak pobiorą wyniki to wypisała się na żądanie do domu. No gdzie 3 dni w szpitalu
natkusia, leje u Ciebie? No to ta fala ode mnie poszła chyba bo ja z dolnego śląska. U mnie słoneczko więc jutro będzie u Ciebie Rozumiem te wyluzowanie bez mierzenia i patrzenia. Ja w tym cyklu pomierzę by zobaczyć kiedy ew owulacja by była jeśli chodzi o tempke. W tym cyklu dałabym sobie reke uwalić, że na bank wtedy jak był mój M no ale może był cykl bezowulacji, moze jajo nie pękło albo cuś
Zjadłam i leże. Leże jak zwierze.
Przyszło lego dla syna więc plany na popołudnie mam. Jakoś tak cicho bez tego gaduły w domu, nawet tv nie włączam i uszy ciesze ciszą
Dzięki fox No staram się nie kupować w marketach, biorę w piekarni. Mam maszyne do wypieku chleba ale nie zawsze znajdę odpowiednią własnie mąkę, żeby coś upiec. No i mam jeszcze taki problem, że chleb z maszyny wychodzi mi gliniasty. Nie wiem dlaczego :/
Ile już się starasz??
Anka, że co? Ze na badania na 3 dni do szpitala?? Ja bym w 1 dniu była i jak pobiorą wyniki to wypisała się na żądanie do domu. No gdzie 3 dni w szpitalu
natkusia, leje u Ciebie? No to ta fala ode mnie poszła chyba bo ja z dolnego śląska. U mnie słoneczko więc jutro będzie u Ciebie Rozumiem te wyluzowanie bez mierzenia i patrzenia. Ja w tym cyklu pomierzę by zobaczyć kiedy ew owulacja by była jeśli chodzi o tempke. W tym cyklu dałabym sobie reke uwalić, że na bank wtedy jak był mój M no ale może był cykl bezowulacji, moze jajo nie pękło albo cuś
Zjadłam i leże. Leże jak zwierze.
Przyszło lego dla syna więc plany na popołudnie mam. Jakoś tak cicho bez tego gaduły w domu, nawet tv nie włączam i uszy ciesze ciszą
Dzięki fox No staram się nie kupować w marketach, biorę w piekarni. Mam maszyne do wypieku chleba ale nie zawsze znajdę odpowiednią własnie mąkę, żeby coś upiec. No i mam jeszcze taki problem, że chleb z maszyny wychodzi mi gliniasty. Nie wiem dlaczego :/
Ostatnia edycja:
agamemnon byłam się dziś zapytać na ginekologii czy musze zabrać piżame i czy musze siedzieć cały dzień ( mam szpital przed nosem) a oddziałowa mi na to że nie jeden ale trzy dni i bede musiala być na sali... a nie dochodzic sobie..
wiec .... chyba mnie czekaja 3 dniowe wczasy
Podobna krew musza pobrać kilka razy w różnych dobach... czy jakos tak
Co do chlebka to ja mam codziennie świeżutki , mój M jest piekarzem i mam robiony chlebek taki jaki chcę
wiec .... chyba mnie czekaja 3 dniowe wczasy
Podobna krew musza pobrać kilka razy w różnych dobach... czy jakos tak
Co do chlebka to ja mam codziennie świeżutki , mój M jest piekarzem i mam robiony chlebek taki jaki chcę
Ostatnia edycja:
reklama
agamemnon - Od stycznia. W tym 1 ciąża biochemiczna i jedna poroniona w 7 tygodniu. na poczatku się nie udawało ale myślę, ze przyczyną było to, ze owu mam raczej później niż klasyczna i do tego przez 3 cykle duphaston od 16 dc - a owu w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam w 18/19.