reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Miiss, ja Tobie nie pomogę, bo nie znam się na testach owu. Nigdy nie robiłam. A i proszę edytuj posty, bo idzie się pogubić, ok? :) Ale chyba owu blisko.

agamemnon, na dzisiaj mam rosołek z wczoraj i zastanawiam się nad zapiekanką z makaronem, szynką i serem :D A u Ciebie co na obiadek?

Dziewczynki, a wy co robicie na obiad?

Grzaneczko, coś ci na PW wysłałam :):*

reklama
misi też bym uznała go za pozytywny :tak:Działaj!

Malusiolka, u mnie dzisiaj rosół z wczoraj i zapiekanka ziemniaczana z wczoraj. Jemy dziś podobnie :-)

Ogarnęłam chate, odkurzyłam właśnie i ide na taras dwa dywaniki sobie przeprać bo i słońce dzisiaj i wiatr więc można skorzystać. Muszę się czymś zająć bo nie nawidze siedzieć bezczynnie :baffled:
Ale będę blisko, bądzcie czujne :-p

Dzieki dziewczyny , czyli jednak, ale nie wiem czemu tempka tak pokazuje chyba ze jutro opadnie albo bardziej pozytywny wczoram by mi wyszedl? Hmm no dobra nie mysle juz ;-)

Malusiolek, ok bede pamietac :tak: A ja na obiad wczoraj zupke ogorkowa robilam a na drugie.... Dzisiaj jedno danie tylko:-p Jasko zje caly obiad w przedszkolu wiec moge sobie na to pozwolic

cześć dziewczyny - chciałam zapytać czy któraś z Was miała do czynienia z taką ciekawostką: nitki krwi w śluzie w okolicy przypuszczalnej owulacji - test z 21.10 najciemniejszy, 22.10 bledszy a 23,10 już prawie brak kreski testowej.

Normalny śluz, raczej płodny, żadnych bóli, niczego tylko kilka nitek czerwonej krwi w tym śluzie...

witam czwartkowo:) jejku już czwartek:) szybko minął mi ten tydzień, wizyta u ginka po południu. zaczęłam znowu mierzyć temperaturę, więc zobaczymy czy to pomoże:)

wczoraj basen się udał, poruszałam się:) a M spotkał kolegę i więcej przegadał:)Leń:)

chciałabym dzisiaj wyjść od lekarza z jakąś złotą receptą...:)

i co ja dziś zrobię na obiad??:)

reklama
Do góry