reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
tekla, senkju wery macz :tak:

agniecha, no to co? pchamy ten wózek razem nie? ;-)Obyśmy dopchały do mety

centko, oj się przytule i to jak! :tak: Co za chlebowy masz dzień??

poradziłam sobie już z wykresem, szoł mast goł on

Malusiolka
napisalas ze ostatnio Ci nic nie idzie, ale zobacz zawszepo burzy sloncewychodzi:tak: ja Ci mowie i bedziesz jeszcze stara missiiss wspominac ze kolejny test i kolejny egzamin na prawko bedzie zdany rownoczesnie :tak::-) Uszka do gory i tule mocno !

Anka
witaj, ja tez dostalam skier do szpitala na badania ale nie na jeden dzieni nie w okreslonym dc. Tylko dostac siedomendokrynologa to porazka i naokolo styczen luty dostane sie dopiero. Napisz nam cos o sobie? ;-)

Tekla
zawsze o nas pamietasz z tymi fluidkami, to moze i ja niesmialo dzisiaj zrobie laps laps :tak:!! Za to chociaz zeby owu byla, a przekonam sie zadwa dni temperaturek :)

Agamemnon
jak zaznaczysz ze masz krwawienie to ovu sam zakonczy twoj cykl :tak:

To ja tez jesli pozwolicie popcham z wami ten wozek:sorry:

O sobie:) hmm
Jestem Młodą mężatka.. staramy sie z mężem o dzidziusia od jakiegos czasu:) (tj. jakies 11 msc) wiec 11 straconych cykli...
dodam jeszcze ze mam nieregolarne miesiaczki wiec to jest male utrudnienie...
chodzilam do ginekologa i gdy za kazdym razem mowilam o uregolowaniu miesiaczki konczylo sie na niczym wiec sie zdenerwowalam i zmienilam lekarza...
Jestem młodą osoba i chyba dlatego nie traktowano mnie powaznie tak mi ise wydaje..
\Poszłam do innego lekarza i od razu dostałam skierowanie na badania hormonalne..:)
dodam że dziś mija 43 dc i nadal nie mam @ i żadnych jej objawów a test zno negatywny...
oto moja historia..:)

Anka
no to powodzenia zycze i szybkiego zafasolkowania:tak: zapraszamy na ovufrienda jesli chcesz, i masz ochote mierzyc temp. Mozna lepiej wylapac moment ovulacji:tak:

Wikki
mam nadzieje ze sobie wyjasnicie wszystko, ze maz zmadrzeje i sie ladnie pogodzicie a co wiecej ze od tego ladnego godzenia sie cos ci urosnie w brzuszku :-)trzymaj sie i wracaj szybko do nas :)

byłam na ovu jakies 4 msc... potem zrezygnowałam... może znów wróce tam... CHociaż nie czulam zeby to mi ulatwilo starania:) ale widze ze duzo z was wspomaga sie Ovu:)

Ovu daje fajna orientacje przynajmniej mi hehe, ja mam cykle bezowulacyjne, zaczelam pic ziola i tak licze ze cos sie moze ruszy w tym temaci ;-) Sie zobaczy. Kiedys z tymi ziolami zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu wiec mam malenka nadzieje ze choc troszke pomoga

reklama
Do góry