reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
tekla, senkju wery macz :tak:

agniecha, no to co? pchamy ten wózek razem nie? ;-)Obyśmy dopchały do mety

centko, oj się przytule i to jak! :tak: Co za chlebowy masz dzień??

poradziłam sobie już z wykresem, szoł mast goł on

Malusiolka
napisalas ze ostatnio Ci nic nie idzie, ale zobacz zawszepo burzy sloncewychodzi:tak: ja Ci mowie i bedziesz jeszcze stara missiiss wspominac ze kolejny test i kolejny egzamin na prawko bedzie zdany rownoczesnie :tak::-) Uszka do gory i tule mocno !

Anka
witaj, ja tez dostalam skier do szpitala na badania ale nie na jeden dzieni nie w okreslonym dc. Tylko dostac siedomendokrynologa to porazka i naokolo styczen luty dostane sie dopiero. Napisz nam cos o sobie? ;-)

Tekla
zawsze o nas pamietasz z tymi fluidkami, to moze i ja niesmialo dzisiaj zrobie laps laps :tak:!! Za to chociaz zeby owu byla, a przekonam sie zadwa dni temperaturek :)

Agamemnon
jak zaznaczysz ze masz krwawienie to ovu sam zakonczy twoj cykl :tak:

To ja tez jesli pozwolicie popcham z wami ten wozek:sorry:

O sobie:) hmm
Jestem Młodą mężatka.. staramy sie z mężem o dzidziusia od jakiegos czasu:) (tj. jakies 11 msc) wiec 11 straconych cykli...
dodam jeszcze ze mam nieregolarne miesiaczki wiec to jest male utrudnienie...
chodzilam do ginekologa i gdy za kazdym razem mowilam o uregolowaniu miesiaczki konczylo sie na niczym wiec sie zdenerwowalam i zmienilam lekarza...
Jestem młodą osoba i chyba dlatego nie traktowano mnie powaznie tak mi ise wydaje..
\Poszłam do innego lekarza i od razu dostałam skierowanie na badania hormonalne..:)
dodam że dziś mija 43 dc i nadal nie mam @ i żadnych jej objawów a test zno negatywny...
oto moja historia..:)

Anka
no to powodzenia zycze i szybkiego zafasolkowania:tak: zapraszamy na ovufrienda jesli chcesz, i masz ochote mierzyc temp. Mozna lepiej wylapac moment ovulacji:tak:

Wikki
mam nadzieje ze sobie wyjasnicie wszystko, ze maz zmadrzeje i sie ladnie pogodzicie a co wiecej ze od tego ladnego godzenia sie cos ci urosnie w brzuszku :-)trzymaj sie i wracaj szybko do nas :)

byłam na ovu jakies 4 msc... potem zrezygnowałam... może znów wróce tam... CHociaż nie czulam zeby to mi ulatwilo starania:) ale widze ze duzo z was wspomaga sie Ovu:)

Ovu daje fajna orientacje przynajmniej mi hehe, ja mam cykle bezowulacyjne, zaczelam pic ziola i tak licze ze cos sie moze ruszy w tym temaci ;-) Sie zobaczy. Kiedys z tymi ziolami zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu wiec mam malenka nadzieje ze choc troszke pomoga

reklama
Do góry