reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Grzanka
jedz jedz :-)

Wiecie co? Mam dzisiaj wodnisty sluz i se pomyslilam ze se walne test owu i co? I sie zastanawiam czy kreski sa takie same czy jednakta testowa jest minimalnie jasniejsza:eek: moje testy owu kiedys inaczej wygladaly i juz zglupialam czy ewentualnie owu sie zbliza czy byla czy co? Boli mńie od ranca w lewej pachwinie i brzuchu ale tempka inaczej jakos... Hmmm nie asuje mi cos tutaj:confused2:

Grzaneczko, nie ma różnicy. Jeżeli ciąża jest, to nawet wieczorem musi wyjść. Czekam na wieści Kochanie :* Liczę na wysoką betkę :*:* &&&&&

Dziewczyny, dziękuję Wam :* Gdyby nie wy to pewnie załamałabym się.

Malusiolka, no forum ma dwie strony medalu, albo podkręca i załamuje albo działa pocieszająco :tak:
Lepiej pisz laska, co dzisiaj pysznego na obiad gotujesz??

malena, robisz testy owu?

teraz jak widze na kompie zdjecie to na zdjeciu jednak jest ta testowa ciut jaśniejsza, ale gołym okiem ciezko to zauważyc na teście. no ale jeszcze mozecie mnie uświadomić co bym pewna byla :tak:

DSC_0417.JPG

Załączniki

• DSC_0417.JPG
    DSC_0417.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry