reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Cześć Laski:) jak tam dzisiaj żyjecie? Mi się chce spaaaać:) a poniżej mój dzisiejszy test
CAM00043.jpg

Susel mam nadzieję, że wytrzymam:) chociaż dzisiaj mój mąż zapytał, czy nie powinnam dostać już @? Chyba coś intuicyjnie wyczuwa:)

Załączniki

• CAM00043.jpg
    CAM00043.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
,witam:)
Od jakiegoś czasu śledze wasze rozmowy...
Kazda z Was ma jakieś doświadczenia zwiazane z staraniem sie o maleństwo...
Ja z Moim M po roku nieudanych starań zglosilismy sie z tym problemem do lekarzy...
Na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonalne ...
czy ktoraś z Was miała podobne doświadczenie? Lekarz mówił że to tylko na jeden dzień i mam sie zgłosioc w 2 dzień @ ... Mogłybyście mi podpowiedzieć jakie to badania i jak sie je przeprowadza?
:):)

wiikki, doskonale Ciebie rozumiem i trzymam mocno kciuki &&&&& :*

agamemnon, przykro mi <przytul>:*

kalisia <przytul>

julia, ten smród ode mnie to raczej zbliżająca się @ ;/

centka, co tam? :*

Grzaneczko, jak się czujesz? :* Piękny teścik :*

A mi jest bardzo smutno :( Wczoraj widziałam trochę śluzu z krwią, a dzisiaj jest lekkie plamienie ze śluzem. Znając życie dzisiaj, a najpóźniej jutro @ rozkręci się. Za bardzo się w tym cyklu nakręciłam, a nie miałam tego robić ;/ Wiadomość o waszym szczęściu nakręca mnie. Kolejne czekanie, nie wiem czy wytrzymam te napięcie :( Dobrze, że wczoraj M nie kupił testu, bo bym się gorzej załamała. Ja to od jakiegoś czasu mam pecha;/ Egzamin do dupy no i teraz starania też do dupy ;/

Ostatnia edycja:
Agamemnom- kurczę przykro mi kochana bardzo ,nie teraz to następnym razem uszy do góry będzie dobrze;)
susel- wiesz co tak czytałam co mi radzisz ,ale nie chcę przed terminem @ testować bo kiedyś miałam dwie krechy przed terminem ,a potem @ przylazła , chyba poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń....
dzięki dziewczyny za kciuki ;) przydały się bo nie dość ,że temperatura nie spadła to jeszcze wzrosła;D nadal jest nadzieja i nadal jestem w grze ,jak długo nie wiem to się okaże;)

Agamemnon - &&&&&&

Malusiolka - czuję się bez zmian, tylko dół czasami ciągnie. Nie martw się Kochana, w końcu się uda, wiem co mówię:) nie smuć się!!!! dla Ciebie wielki uśmiech:)

usmiech.jpg

Załączniki

• usmiech.jpg
    usmiech.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 19
Grzaneczko Kochana, dziękuję :* Ale ciężko jest nie smucić się skoro nic dobrego mi się ostatnio nie przytrafiło. Najbardziej denerwuje mnie to, że kobiety, które nie chcą mieć dzieci mają, a te co chcą nie mają ;/ I gdzie tu sprawiedliwość?

suselku no przestań, przecież na nic mnie nie namówiłaś :tak: Ja wstawiłam test, bo myślałam, ze może to są moje urojenia. No ale zawsze ostrzegają, że przed @ się nie robi, a dwa ze po paru minutach test już jest nie ważny i tak musiało być u mnie. Co tu się czarować, jak z synem testowałam to krecha wyszła delikatna od razu i tego trzeba sie trzymać. Koniec kropka :happy:

malena no pewne na pewno, no trudno. Nie moge się podłamać bo mnie rozłoży na płacz i cały dzień będzie do tyłka.

wiikii kurcze, ale zaglądaj do nas czasem co? :-(

Grzanka, nooo gratulacje :-) Krecha wyszła od razu nie??

Malusiolka, też Cie przytule :-(

Piaska, do wizyty lekarza już nie długo. Faktycznie taka niepewność może wkurzać :angry:

a słuchajcie, jak z tym wykresem na ovu? kiedy mi się zmieni ze nowy cykl lub ewentualnie gdzie mam zaznaczyc ze juz nowy??

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana, ale u nas brzydka pogoda, jak mam wolne to pada a jak wzoraj była dłllluuuugo w pracy to piekne sloneczko

Witam się ja - największe rozczarowanie miesiąca (choc może w tym miechu nie ja wiodłam prym ;-))
Test dzisiaj negatywny całkowicie, żadnych cieniów cienia , nic, a nic no i już dostałam brązowych plamień więc zawitała do mnie ciocia. Jedyny plus tego, że faktycznie w 30dc a nie musiałam czekać jeszcze na nią nie wiadomo ile.
Dobra, do późńiej
Za reszte dziewczyn testujących trzymam mocne &&&&&&&&& - nie idzcie tą drogą co ja! :-p

agamemnon, przykro mi bardzono to jedziemy na jednym wózku, u mnie tez od wczoraj brazowe plamienia, brzuch boli, plecy też więc pewnie dzisiaj zawita @ :(

Malusiolka, tule mocno, ja tez się w tym m-cu za bardzo nakręciłam, a obiecywałam sobie że nie bedę, ahhhhh

Do góry