reklama
,witam
Od jakiegoś czasu śledze wasze rozmowy...
Kazda z Was ma jakieś doświadczenia zwiazane z staraniem sie o maleństwo...
Ja z Moim M po roku nieudanych starań zglosilismy sie z tym problemem do lekarzy...
Na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonalne ...
czy ktoraś z Was miała podobne doświadczenie? Lekarz mówił że to tylko na jeden dzień i mam sie zgłosioc w 2 dzień @ ... Mogłybyście mi podpowiedzieć jakie to badania i jak sie je przeprowadza?
Od jakiegoś czasu śledze wasze rozmowy...
Kazda z Was ma jakieś doświadczenia zwiazane z staraniem sie o maleństwo...
Ja z Moim M po roku nieudanych starań zglosilismy sie z tym problemem do lekarzy...
Na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na badania hormonalne ...
czy ktoraś z Was miała podobne doświadczenie? Lekarz mówił że to tylko na jeden dzień i mam sie zgłosioc w 2 dzień @ ... Mogłybyście mi podpowiedzieć jakie to badania i jak sie je przeprowadza?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
wiikki, doskonale Ciebie rozumiem i trzymam mocno kciuki &&&&& :*
agamemnon, przykro mi <przytul>:*
kalisia <przytul>
julia, ten smród ode mnie to raczej zbliżająca się @ ;/
centka, co tam? :*
Grzaneczko, jak się czujesz? :* Piękny teścik :*
A mi jest bardzo smutno Wczoraj widziałam trochę śluzu z krwią, a dzisiaj jest lekkie plamienie ze śluzem. Znając życie dzisiaj, a najpóźniej jutro @ rozkręci się. Za bardzo się w tym cyklu nakręciłam, a nie miałam tego robić ;/ Wiadomość o waszym szczęściu nakręca mnie. Kolejne czekanie, nie wiem czy wytrzymam te napięcie Dobrze, że wczoraj M nie kupił testu, bo bym się gorzej załamała. Ja to od jakiegoś czasu mam pecha;/ Egzamin do dupy no i teraz starania też do dupy ;/
agamemnon, przykro mi <przytul>:*
kalisia <przytul>
julia, ten smród ode mnie to raczej zbliżająca się @ ;/
centka, co tam? :*
Grzaneczko, jak się czujesz? :* Piękny teścik :*
A mi jest bardzo smutno Wczoraj widziałam trochę śluzu z krwią, a dzisiaj jest lekkie plamienie ze śluzem. Znając życie dzisiaj, a najpóźniej jutro @ rozkręci się. Za bardzo się w tym cyklu nakręciłam, a nie miałam tego robić ;/ Wiadomość o waszym szczęściu nakręca mnie. Kolejne czekanie, nie wiem czy wytrzymam te napięcie Dobrze, że wczoraj M nie kupił testu, bo bym się gorzej załamała. Ja to od jakiegoś czasu mam pecha;/ Egzamin do dupy no i teraz starania też do dupy ;/
Ostatnia edycja:
K
kobietka22
Gość
Agamemnom- kurczę przykro mi kochana bardzo ,nie teraz to następnym razem uszy do góry będzie dobrze
susel- wiesz co tak czytałam co mi radzisz ,ale nie chcę przed terminem @ testować bo kiedyś miałam dwie krechy przed terminem ,a potem @ przylazła , chyba poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń....
dzięki dziewczyny za kciuki przydały się bo nie dość ,że temperatura nie spadła to jeszcze wzrosła;D nadal jest nadzieja i nadal jestem w grze ,jak długo nie wiem to się okaże
susel- wiesz co tak czytałam co mi radzisz ,ale nie chcę przed terminem @ testować bo kiedyś miałam dwie krechy przed terminem ,a potem @ przylazła , chyba poczekam na spokojnie na rozwój wydarzeń....
dzięki dziewczyny za kciuki przydały się bo nie dość ,że temperatura nie spadła to jeszcze wzrosła;D nadal jest nadzieja i nadal jestem w grze ,jak długo nie wiem to się okaże
Grzankaa
Fanka BB :)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Grzaneczko Kochana, dziękuję :* Ale ciężko jest nie smucić się skoro nic dobrego mi się ostatnio nie przytrafiło. Najbardziej denerwuje mnie to, że kobiety, które nie chcą mieć dzieci mają, a te co chcą nie mają ;/ I gdzie tu sprawiedliwość?
Grzankaa
Też się nad tym zastanawiam, ale ten świat już taki jest. Musimy podnieść głowę i uwierzyć a wtedy uda nam się wygrać
agamemnon
suselku no przestań, przecież na nic mnie nie namówiłaś Ja wstawiłam test, bo myślałam, ze może to są moje urojenia. No ale zawsze ostrzegają, że przed @ się nie robi, a dwa ze po paru minutach test już jest nie ważny i tak musiało być u mnie. Co tu się czarować, jak z synem testowałam to krecha wyszła delikatna od razu i tego trzeba sie trzymać. Koniec kropka
malena no pewne na pewno, no trudno. Nie moge się podłamać bo mnie rozłoży na płacz i cały dzień będzie do tyłka.
wiikii kurcze, ale zaglądaj do nas czasem co? :-(
Grzanka, nooo gratulacje :-) Krecha wyszła od razu nie??
Malusiolka, też Cie przytule :-(
Piaska, do wizyty lekarza już nie długo. Faktycznie taka niepewność może wkurzać
a słuchajcie, jak z tym wykresem na ovu? kiedy mi się zmieni ze nowy cykl lub ewentualnie gdzie mam zaznaczyc ze juz nowy??
malena no pewne na pewno, no trudno. Nie moge się podłamać bo mnie rozłoży na płacz i cały dzień będzie do tyłka.
wiikii kurcze, ale zaglądaj do nas czasem co? :-(
Grzanka, nooo gratulacje :-) Krecha wyszła od razu nie??
Malusiolka, też Cie przytule :-(
Piaska, do wizyty lekarza już nie długo. Faktycznie taka niepewność może wkurzać
a słuchajcie, jak z tym wykresem na ovu? kiedy mi się zmieni ze nowy cykl lub ewentualnie gdzie mam zaznaczyc ze juz nowy??
Ostatnia edycja:
reklama
agniecha83
witam z rana, ale u nas brzydka pogoda, jak mam wolne to pada a jak wzoraj była dłllluuuugo w pracy to piekne sloneczko
agamemnon, przykro mi bardzono to jedziemy na jednym wózku, u mnie tez od wczoraj brazowe plamienia, brzuch boli, plecy też więc pewnie dzisiaj zawita @
Malusiolka, tule mocno, ja tez się w tym m-cu za bardzo nakręciłam, a obiecywałam sobie że nie bedę, ahhhhh
Witam się ja - największe rozczarowanie miesiąca (choc może w tym miechu nie ja wiodłam prym ;-))
Test dzisiaj negatywny całkowicie, żadnych cieniów cienia , nic, a nic no i już dostałam brązowych plamień więc zawitała do mnie ciocia. Jedyny plus tego, że faktycznie w 30dc a nie musiałam czekać jeszcze na nią nie wiadomo ile.
Dobra, do późńiej
Za reszte dziewczyn testujących trzymam mocne &&&&&&&&& - nie idzcie tą drogą co ja!
agamemnon, przykro mi bardzono to jedziemy na jednym wózku, u mnie tez od wczoraj brazowe plamienia, brzuch boli, plecy też więc pewnie dzisiaj zawita @
Malusiolka, tule mocno, ja tez się w tym m-cu za bardzo nakręciłam, a obiecywałam sobie że nie bedę, ahhhhh