reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Grzaneczko, dziękuję że pytasz:* Jak się czujesz? Szczerze napiszę, że sama nie wiem. Czasami brzuch mnie boli, ale nie na @ i coś mnie w pachwinie rwie. Mam nadzieje, że to dobry znak. M właśnie dzwonił i prosiłam go o test ciążowy, ale obiecał jutro kupić, bo teraz nie chce jeździć po mieście i szukać apteki, ale za to kupi mi kanapkę grecką (uwielbiam ją <mniam>). Jeżeli @ nie przyjdzie, to w piątek za testuje i to będzie mój 32 dc. A poza tym czuje jakby coś mnie brało. Głowa mnie boli i mam nadzieje, że to przejściowe. Nawet trochę senna jestem. Roksanka poszła spać około 20-tej i zaraz położyłam się z Oliwką aby zasnęła i trochę przysnęło mi się. Moja Ty Grzaneczko <przytul>:*

centka Kochana, co ciekawego zamówiłaś?

mamaTomeczka, a Ty gdzie kobieto się podziewasz? Tęsknimy za Twoimi zwariowanymi opowiadaniami :D :*

Kobietka, na dukanie najlepszym sposobem na zaparcia byla makrela wedzona popita zimna woda. Duzo dziewczyn to stosowalo. Chociaz moze Susel ma racje, ze to oznaka II? Kto wie :D
Cyntia nie boj sie narkozy, dla pocieszenia powiem Ci ze w czerwcu moja babcia miala operacje pod narkoza a ona ma 83 lata i wszystko bylo ok;-)
Malena 30 prawie na karku? Mloda jeszcze jestes!
Anna Marczyk a klapcura na gola pupe ostatnio dostalas? Co to za biadolenie! Bedzie dobrze i sie doczekasz, moze nawet beda blizniaki skoro tak chcesz :-). Glowa do gory, majty w dol i heja...
Grzanka ja bym tak nie umiala wytrzymac bez slowa. Moj to by od razu po mojej minie widzial ze cos sie swieci. Twarda jestes, albo masz twarz pokerzysty.

Ech dziewczyny, poszlam po synka do szkoly a on mi po drodze mowi ze go glowa boli, ja oczywiscie czarne mysli ze bedzie chory. Tylko wszedl do domu polozyl sie do lozka, bo byl zmeczony. Temperatura skoczyla mu kolo 18. Teraz spi, po zazyciu calpola. Jutro ostatni dzien szkoly ale go i tak nie puszcze. Zadnych innych objawow nie ma, moze to jakis wirus cos jak trzydniowka.

Malusiolka czytam i czuje ze smierdzi u Ciebie ciaza:) zrob tesciocha jutro? plisss:) a potem jeszcze w piatek:)

Dziewczyny taka ladna pogoda a wy dolka lapiecie?;p podstawa myslec pozytywnie:) przyjdzie na Was czas:)

Julia Kochanie, mąż dopiero jutro kupi, a z pracy wróci około 22-giej. Więc będzie trzeba poczekać do piątku. Cyba, że jutro przyjdzie @. A poza tym bardzo dużo dzisiaj piłam więc test mógłby też rano nie wyjść. Piszesz, że śmierdzę ciążą, to muszę iść kąpać :p

Phoebe, trzymam &&&& aby synek nie chorował. A poza tym o 18-tej ma prawo temperatura pójść w górę. Najlepiej sprawdź rano przed szkołą.

witajcie dziewuchy... :-p
wpadam na chwilkę, wybaczcie że nie będę dziś nadrabiać. Chciałam tylko napisać,że ja też mam dziś wyjątkowo podły nastrój. Wszystko mnie dołuje, wkurzam się, że nie mam czasu ogarnąć domu (ale mój mąż ma totalnego lenia,a sama nie dam rady, to już mu dziś powiedziałam. Oboje musimy się wziąć do roboty....ja pracuję, on pracuje.... fifty- fifty.
Na temat pracy nad ciążą pogadam z Małżem, ale zaczekam do @ aby zrealizować swój plan, coby u nawstawiać
najpierw...

Właśnie wróciłam z siłki i z pilatesu, wykąpałam się i zaraz idę spać,,,czekam aż mój LEŃ wróci z pracy.

Anna Marczyk - może Cię pocieszę, ale ja mam 32 lata a mój mąż 40 :szok: więc nie jest z Wami tak źle.... Odnośnie tego kto zostanie tu najdłużej....dziś wydaje mi się że ja....będę sama jak palec pisać sobie posty :-p

Dobranoc!

Hej dziewczyny :-)

U mnie przeziębienie na maksa :wściekła/y: nos mam tak zawalony, że nie mogę myśleć...doprowadza mnie to do szału :wściekła/y:

robiłam test owulacyjny z pierwszego sikańca ( nie wiem czy to dobrze czy nie ) i dupa, dalej nic...temperaturę mam 36.9 od trzech dni, co prawda jeszcze mam z dwa trzy dni na owulacje ale boje się, że jej nie będzie wcale :-(

Benfica, Grzanka gratuluje !!!! Super, że Wam się udało :tak:

Agamemnon trzymam kciuki, żeby dwie krechy były :-)

Leemonca przytulamy się średnio co trzy dni więc mam nadzieje, że to wystarczy ( jeżeli w ogóle będę miała w tym cyklu owulacje )

susel - :eek: na prawdę ??? serio miałaś zaparcie ? no ja też nigdy nie miałam ,a już tuż przed @ to miałam wręcz na odwrót , słyszałam ,że zaparcia w ciąży się zdarzają ,ale myślałam ,że to na późniejszym etapie , że dzidzia jak rośnie to wtedy są zaparcia , no to dałaś mi nadzieję ,że może jeszcze jest szansa ;-).
Moja mama mi zrobiła owsiankę i mówi ,że powinna pomóc i jutro już będą efekty ,zobaczymy ...

dzięki dziewczynki za rady , na razie poczekam na działanie owsianki ,a jak nie pomoże to wtedy zaopatrzę się w kefiry i owoce suszone.

ktoś pytał o staraczki październikowe toż to ja jestem jedną z nich 3 dni do @ o ile mój cykl nie okaże się dłuższy , no i dopadło mnie ciśnienie :zawstydzona/y: a tak się broniłam przed tym , teraz kombinuje kiedy by zatestować ( co nie zmienia faktu ,że jestem przekonana ,że tempka spadnie ,wiecie to takie asekurowanie się żeby nie było załamki jak np jutro okaże się ,że temperatura leci na łeb na szyję) no i tak sobie myślę ,że jeśli ona nie spadnie to nie wiem kiedy ten test robić , chciałabym 27 ( wtedy termin @ prawdopodobny i nasza rocznica ) ,ale znając mnie to będę się bała widoku I i nie zatestuję , może się wstrzymam :tak: taaaa jasne ,a przyjdzie niedziela i siknę :-D nie no to takie moje gdybanie bo jutro może czar pryśnie , przepraszam za moje dyrdymały ,ale musiałam im bliżej terminu tym większe emocje.

Malusiolka dla bezpieczenstwa nie kąp sie do piatku:-):-D:-D:-D

Leemonca tak tak prace fifty-fifty:) teraz gdy wie co jest zle napewno sie postara i pomoze w porzadkach:tak: kolejna osoba pisze o podlym dniu:crazy: taka ladna pogoda a jednak jesienna chandra łapie:crazy:

i rowniez sie marzy lipiec albo sierpien chcialabym latem, zeby skorzystac jeszcze ze sacerow:)

reklama
Kobietka ty się nie przejmuj i nie przepraszaj..wiadomo, że są emocje i wcale Ci się nie dziwie:-)
Trzymam kciuki, żeby temperatura nie spadła i żebyś mogła sobie spokojnie siknąć :tak:

Do góry