reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

milo tak slowa pocieszenia uslyszec, troche mi lepiej :tak:

agamemnon to jak tam odwadniasz sie i sikniesz znow wieczorem??

malusiolka ja rozumiem dziewczyny ktore znikaja, bo ja piszac wczesniej na kilku watkach tez mialam problem z ogarnieciem tego wszystkiego. za to bardzo sie ciesze jak do nas wpadaja na chwilke! :-) a co do Twojego cyklu to mamaTomeczka ma racje! pelno tu fluidow ostatnio wiec testuj!

Lemonca czyli u mnie wszystko w normie bo widze ze Ciebie tez juz roznosi tkwienie w staraczkach. a z poradnika do robienia wykresow na fertilityfriend wyczytalam,ze podobno sluz jest najbardziej wiarygodny, bo tempke latwo mozna zaburzyc, a z testami wiadomo ze roznie bywa. dziewczyny maja racje, powinnas wziac tego swojego i pogadac powaznie co on by chcial tak naprawde i wytlumaczyc ze do tej pracy tez trzeba sie przylozyc.
kobietka wez sie w garsc! ;-) Twoja tempka spadla tylko minimalnie i nadal jest bardzo wysoko wiec nic straconego!

Phoebe no niestety nie zawsze przy niestaraniu sie sa wpadki bo to juz tez wyprobowalam. no to obys teraz miala racje i obysmy razem szybciutko zaciazyly a wtedy ja sie bede Ciebie radzic :tak:

reklama
Phoebe, rozumiem i trzymam &&&&& za II kreseczki :* Widzę, że też się starasz o 3 dziecko i 2 pierwsze ciąże miałaś tak jak ja za pierwszym razem :) Patrzę na Twój suwaczek i widzę, że Twoje dzieciaki już duże są w porównaniu do moich. Moja starsza zaraz 3,5 , a młodsza 14 miesięcy :)

centka, zapraszam na obiadek. Humorek poprawię :*

suselku, poczekam kilka dni i jak @ nie przyjedzie to wtedy testuje :*

kobitka, z tego co pamiętam, to jednak z dziewczyn (chyba centka) pisała, że przy owulacji może temperatura spać. Może owulka przesunęła się Tobie? &&&&&& za II kreseczki :*

Susel czyli jestesmy umowione? W tym cyklu widzimy II?
Malusiolka tak moje to juz duze i maja spora roznice miedzy soba, z tym tez tak bedzie bo dzieci mi sie rodza srednio co +- 5,5 roku. Moj najstarszy bedzie mial skonczone 12 lat jak sie uda trafic w tym cyklu. Kiedy siegniesz po test? Bo Ty ciagle sie kwalifikujesz na czerwcowki, ja juz nie.

Phoebe oj w tym cyklu to ja tak bez wspomagaczy i bez naciskania na meza, wiec raczej nic z tego nie bedzie, ale Ty bierz sie do roboty a ja najwyzej za miesiac Cie dogonie ;-)

Phoebe, nie wiem kiedy. Może w przyszłym tygodniu jeżeli @ nie przyjdzie. Fajnie by było w czerwcu urodzić, ale jak uda mi się zajść w ciąże, to raczej tu zostanę. Chyba, że kopa mi dacie :p

Suselku tym bardziej, widzisz ze najlepiej wychodza II z nienacka!
Malusiolka mi wychodzi druga polowa lipca (o ile sie uda), w sumie dobrze by bylo, bo dzieci koncza szkole i miesiac wakacji. Nigdzie nie trzeba sie spieszyc. Ech znowu sie zaczynam nakrecac. Zerknelam na Twoje zdjecia, mam skleroze i teraz mi sie przypomnialo. Starsza coreczka do Ciebie podobna. Sliczne dziewczynki :*
Uciekam meza obudzic, do wieczorka dziewczynki :D

reklama
Do góry