reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

DZis same dobre wiesci tu widze:) Super wiec czekamy na potwierdzenia:)

Mi przy corce badanie HCG wyszedl negatyw...a po jakims czasie wyszlo ze jednak jestem w ciazy:) ale wydaje mi sie ze za szybko testowalam...

jak zauwazylam prawie codziennie dowiaduje sie ze ktos ma II kreseczki:) ciekawe ile nas zostanie za jakis czas....

reklama
Cześć Dziewczyny - w tym cyklu korzystam z testów owu - czy pomogłybyście mi określić, czy był już pozytyw czy nadal czekać i testować?

testy z opisanymi datami:
20131023_152729[1].jpg

Załączniki

• 20131023_152729[1].jpg
    20131023_152729[1].jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 47
Jesien mi najbardziej pasuje test z 21/10 ale tak na prawdę to nie wiem czy możesz się nimi sugerować, bo były robione dawno. Czy takie kreski były od razu po zrobieniu testu?

cześć,

cyntia - mocno tulę, wiem co to znaczy taka strata :-( współczuję

jesien_na - moim zdanie ten 21.10 był pozytywny

malusiolka - przykro mi, że nie udało się zdać, ale trzeba próbować - na pewno CI się uda

dziewczyny - wspaniale zobaczyć taki wysyp II :) łapię fluidy od wszystkich, sprawdzoną metodą łaps, łaps :-D

ja dziś mam smaka na placki ziemniaczane!!!

reklama
W prawdzie się u Was nie udzielam, ale ciągle was podczytuje :)
Zafasolkowane szczęściary, kiedy wyszedł wam pierwszy pozytyw ? Zastanawiam się kiedy testować. Już korci :)

Do góry