reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mój to jest trochę niedomyślny, bo ja miałam dla niego przygotowaną fotoksiążkę ze zdjęciami od początku ciąży z Gabrysiem, poprzez poród i nasze wspólne życie i na końcu był obrazek: 2 bociany - jeden niosący dziewczynkę, drugi chłopca a pod spodem refren głośnej ostatnio piosenki: "Będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało! Będzie głośno, będzie radośnie, znów przetańczymy razem całą noc!" :happy: I on tak oglądał, oglądał, jak doszedł do końca to zaczął się śmiać, czy myślę, że teraz będzie dziewczynka :eek: ja zrobiłam głupią minę o co chodzi i spytałam, czy aż tak niedomyślny jest :eek: i dopiero załapał :-D ale bardzo się ucieszył, już planował jak to będzie, jak urodzę :eek: no ale wybaczam mu gapowatość, bo to ja uśpiłam jego czujność, bo kilka godzin wcześniej rozmawialiśmy o moich badaniach hormonalnych itp... :-p

reklama
Leemoncia, to tymczasowe. Mam nadzieje, że coś mi się niedługo miłego przytrafi :) A co do obiadków, to lubię gotować. Poza obiad dwudaniowy robię jak mnie coś najdzie, a dzisiaj jest taki dzień :) Rosołek będę mieć na dwa dni i jutro będzie trzeba coś wymyślić na drugie danie :) Kochana, niedługo uda Ci się zobaczyć II kreseczki zobaczysz. Życzę Tobie z całego serca :*:* &&&&

centka, kciuki za to abyś została szybciutko mamą. Będziesz super mamusią :D:* Taką mamę jak Ty chciałabym mieć :zawstydzona/y::-)

mamaTomeczka, lepiej się czuje po serku. Ale M dzwonił niedawno i jego też coś od serka wzięło ;/ Cały dzień w pracy. Dobrze, że w plecaku ma stoperan.

ewka, poprosimy teraz fluidy :D :*

Grzaneczko, czekamy na wieści jak Twój mąż przyjął wiadomość, że będzie ojcem :*

benfica, fajnego masz męża :-D

U mnie za każdym razem mąż parę minut po zrobieniu testu dowiadywał się o ciąży :) Teraz bardzo czeka na trzecią koleją szczęśliwą wiadomość :)

Ostatnia edycja:
hejka laski

u mnie po ptakach czekam na @ , tym razem się nie udało co widać po wykresie , temperatura się obniżyła i jest niby na stałym poziomie ,ale to pewnie kwestia czasu kiedy spadnie także to nie mój cykl ,ale nie ma tego złego jak to się mówi za chwilę rocznica ślubu i będę mogła spokojnie świętować i posmakować mojego ulubionego jacka danielsa z colą ;) a za Was nieustanne kciuki kochane moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Benfica - aleś się wystarała dla tego chłopa swojego. Ja tam się nie cackałam, jak zobaczyłam wynik testu byłam w takim szoku, że od razu do niego zadzwoniłam i mu powiedziałam. Nie będę tu pisać jak zareagował i co powiedział, bo to niecenzuralne, jaką miał pierwszą reakcję :-D:szok::-D

reklama
Anncka witaj po tej stronie mocy!
Grzankaa, Benficia &&& za bete!
Malusiolka! Na pewno zobaczysz i Ty II, wydaje mi sie ze teraz wszystko przez stres i nerwy, ale na pewno bedzie dobrze! Moze juz jest tylko jeszcze o tym nie wiesz!!! Ja nie testuje, w tym tygodniu podobno ma byc owu, wiec sie przytulamy. Juz nie codziennie jak wczesniej tylko co drugi dzien. Dzisiaj kolejna porcja bedzie dolewana. Najgorzej ze maz chodzi na nocki i przytulanki mamy wtedy jak dzieci sa zajete soba. Takze testu nie robie przed spodziewana @ i nie patrze juz na zadne oznaki ciazy, bo to u mnie w glowie za bardzo ostatnio siedzialo. Wiesz 2 dzieci zrobilismy za pierwszym razem i wydawalo mi sie ze teraz tez tak bedzie. No coz nie te latka.
Susel wpadki trafiaja sie wtedy kiedy nie chcemy, nie myslimy o tym, a tak jakas blokada czy co nie pozwala. Co ciekawe ja cale zycie z moim mezem sie zabezpieczalam tylko prezerwatywami i nic sie nie przytrafilo, gumka nie pekla. Raz mialam przygode jak nam spadla, ale mialam przeczucie i sprawdzilismy. Szukalismy wszedzie i nic... co sie okazalo zostala w srodku. Maz sie ze mnie smial i do dzisiaj mi wypomina jak powiedzialam "ide ja wysikac " bo nie chcialam powiedziec ze ja wygrzebie, bo jak to brzmi :rofl2:. Suselku wszystkim nam sie uda, zobaczysz! &&& za Ciebie bardzo mocno kciuki! A moze poprostu czekasz na mnie zeby byc razem na watku ciazowym :cool:
Centka nie wiem czy przeczytalam priva ale golab juz do Ciebie leci :-)
Uciekam gotowac obiad :*

Do góry