reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Grzanka- też mi sie tak wydaje, może to kwestia producenta testów. Moje są z allegro, a Ritty chyba apteczne. Poza tym poziom hormonu też chyba może być różny? Liczy się skok?

reklama
dzięki susel ;) ok biorę się w garść , jak to mawiamy do puki nie ma @ jest nadzieja ;)
Malusiolek- ja spadek owulkowy miałam około 15 dc , a teraz jest 25dc więc myślę ,że to nie owulka , a teraz spadła temperatura dosłownie troszkę więc może faktycznie trzeba czekać cierpliwie co będzie dalej.

wiecie co ja to zawsze mam jakiegoś pecha, najpierw we wrześniu miałam grzybka i go leczyłam, potem był pęcherz , potem ząb ,a teraz mam zaparcie:zawstydzona/y: od czwartku zeszłego nie mogę się załatwić i nawet mi się nie chce ,a nadymać się nie będę , koleżanka z wątku jesiennego mi podała link jak z tym sobie radzić , muszę kupić sobie śliwki , morele, kefiry i pić dużo płynów, ciągle coś i jeszcze głowa mi pęka :confused2:

tak, liczy się skok i faktycznie sądzę, że wg testu u Ciebie już to nastąpiło :)
teraz nic, tylko trzymać kciuki, żeby żołnierzyki dotarły i zawojowały jajeczko !!!

fox - dzięki :) ja się nie napalam nie było niczego z nastawianiem się, luz i nic więcej. Tylko ciekawość powodowała że testowałam no i zawsze badam sobie szyjkę, do temperatury nie mam cierpliwości ;)

witam po ciezkim dniu..... nawet udało mi się nadrobić :szok:

Benfica - ale się cieszę - jestes naszą nadzieją na przyszłość:-) udało ci się jakos wyręcić z tych izotopów - może dziń na żądanie weź jak nie chcesz szefowej mówić

Grzanka - do piatku 2 dni wytrzymasz z kolejnym testem ( a na pewno bedą grube II;-)). Napisz nam jak mąz zareagował
Pls napisz co to za test ten o czułości 10.

Suseł, Malusiolka - ja się bardzo cieszę z każdych II , jakoś nie wierzę w tą moją ciąże więc nawet fluidków nie łapię bo uważam że mi się nie należy :no: pierwszeństwo macie wy

Cytnia - tulaski dla Ciebie, może uda ci sie samej oczyścisz i szybciej zaczniesz staranka - nie opuszczaj nas!!!!

MamaTomeczka - ja ściągam na P2M i to jest legalne, coś jak chomik
a daj mi nazwe tej płyty z tym skalpelem to poszukam

Kobietka - a może wystarczy sam błonnik na zaparcia, czasem w diecie jest go za mało i się wspomagam:rofl2:

Hej hej
O rany, ile tu miłości się wylało :-)

susel nic sie nie odwodniłam. Pojechałam do mamy więc i kawka i herbatka. Rano sikne off cors ale coś czuje, że noc mam nie przespaną :happy:

Malusiolka, humor masz popsuty laska?eee choć do mego nie wielkiego cyca Cię przytule i troszki przejdą :-) To co, tulimy??

centka i Ty też?! Ojjj mam dwa cyce to rozdziele na Was dwie :-)
images

Umówiłam się na poniedziałek do lekarza. Zrobię sobie wtedy betę. A tak to będę jeszcze testować no albo czekać na @. No bo ani @ ani pozytywnych testów. Tak trochę nie wiem, co robić...

Piaska - wg suwaczka masz jeszcze jeden dzień :-)

Ritta - skąd jesteś jeśli mogę spytać? Masz tylko rok młodza pannicę po mojej.

reklama
agamemnon, dziękuję :* Potrzebuje tego przytulaska.

iwo, nie pisz takich głupot. Fluidy nie są tylko dla mnie i susel, tylko dla wszystkich dziewczyn :) Częstuj się śmiało.

centka, razem będzie nam raźniej :D

Piaska, powodzenia :*

Do góry