reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Grzanka- też mi sie tak wydaje, może to kwestia producenta testów. Moje są z allegro, a Ritty chyba apteczne. Poza tym poziom hormonu też chyba może być różny? Liczy się skok?

reklama
dzięki susel ;) ok biorę się w garść , jak to mawiamy do puki nie ma @ jest nadzieja ;)
Malusiolek- ja spadek owulkowy miałam około 15 dc , a teraz jest 25dc więc myślę ,że to nie owulka , a teraz spadła temperatura dosłownie troszkę więc może faktycznie trzeba czekać cierpliwie co będzie dalej.

wiecie co ja to zawsze mam jakiegoś pecha, najpierw we wrześniu miałam grzybka i go leczyłam, potem był pęcherz , potem ząb ,a teraz mam zaparcie:zawstydzona/y: od czwartku zeszłego nie mogę się załatwić i nawet mi się nie chce ,a nadymać się nie będę , koleżanka z wątku jesiennego mi podała link jak z tym sobie radzić , muszę kupić sobie śliwki , morele, kefiry i pić dużo płynów, ciągle coś i jeszcze głowa mi pęka :confused2:

tak, liczy się skok i faktycznie sądzę, że wg testu u Ciebie już to nastąpiło :)
teraz nic, tylko trzymać kciuki, żeby żołnierzyki dotarły i zawojowały jajeczko !!!

fox - dzięki :) ja się nie napalam nie było niczego z nastawianiem się, luz i nic więcej. Tylko ciekawość powodowała że testowałam no i zawsze badam sobie szyjkę, do temperatury nie mam cierpliwości ;)

witam po ciezkim dniu..... nawet udało mi się nadrobić :szok:

Benfica - ale się cieszę - jestes naszą nadzieją na przyszłość:-) udało ci się jakos wyręcić z tych izotopów - może dziń na żądanie weź jak nie chcesz szefowej mówić

Grzanka - do piatku 2 dni wytrzymasz z kolejnym testem ( a na pewno bedą grube II;-)). Napisz nam jak mąz zareagował
Pls napisz co to za test ten o czułości 10.

Suseł, Malusiolka - ja się bardzo cieszę z każdych II , jakoś nie wierzę w tą moją ciąże więc nawet fluidków nie łapię bo uważam że mi się nie należy :no: pierwszeństwo macie wy

Cytnia - tulaski dla Ciebie, może uda ci sie samej oczyścisz i szybciej zaczniesz staranka - nie opuszczaj nas!!!!

MamaTomeczka - ja ściągam na P2M i to jest legalne, coś jak chomik
a daj mi nazwe tej płyty z tym skalpelem to poszukam

Kobietka - a może wystarczy sam błonnik na zaparcia, czasem w diecie jest go za mało i się wspomagam:rofl2:

Hej hej
O rany, ile tu miłości się wylało :-)

susel nic sie nie odwodniłam. Pojechałam do mamy więc i kawka i herbatka. Rano sikne off cors ale coś czuje, że noc mam nie przespaną :happy:

Malusiolka, humor masz popsuty laska?eee choć do mego nie wielkiego cyca Cię przytule i troszki przejdą :-) To co, tulimy??

centka i Ty też?! Ojjj mam dwa cyce to rozdziele na Was dwie :-)
images

Umówiłam się na poniedziałek do lekarza. Zrobię sobie wtedy betę. A tak to będę jeszcze testować no albo czekać na @. No bo ani @ ani pozytywnych testów. Tak trochę nie wiem, co robić...

Piaska - wg suwaczka masz jeszcze jeden dzień :-)

Ritta - skąd jesteś jeśli mogę spytać? Masz tylko rok młodza pannicę po mojej.

reklama
agamemnon, dziękuję :* Potrzebuje tego przytulaska.

iwo, nie pisz takich głupot. Fluidy nie są tylko dla mnie i susel, tylko dla wszystkich dziewczyn :) Częstuj się śmiało.

centka, razem będzie nam raźniej :D

Piaska, powodzenia :*

Do góry