reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Susel tak to ja:) bez żadnej antykoncepcji współżyjemy od listopada, czyli od wtedy się staramy. Chodziłam do jednej ginekolog ponad pól roku i ona leczyła mnie na brak owulacji. Co miesiąc chodziłam na usg i ciągle słyszałam, że jest jakiś pęcherzyk, ale nie ma płyny, czyli nie pęka. Myślałam, że tak już pewnie zostanie, że jeśli przez tyle czasu się nie zmieniło to już się nie zmieni. Jakoś w czerwcu przestałam chodzić w ogóle, bo po co. W sierpniu trafiłam na forum i pomyślałam, że chyba muszę zbadać się u kogoś innego i to potwierdzić. Poszłam pod koniec sierpnia do nowego lekarza, prywatnie, i okazało się, że mam piękną owulację.. byłam z lekka w szoku. W tym cyklu zaczęłam też obserwować i mierzyć temperaturę. To jest mój 2 cykl mierzenia i obserwowania i 1 cykl z ziołami. Tak sobie teraz myślę ile czasu my zmarnowaliśmy. Możliwe było, że wcześniej po prostu nie trafialiśmy w owu, bo książkowej to ja jej nie mam, jest późno, kiedy ja myślę, że powoli koniec już płodnych dni.. Podsumowując.. myślę, że na każdego przyjdzie pora, czasem utrudnia nam to choroba, czasem przypadki losu, ale jeśli będziemy mocno wierzyć, to nam się uda:):)

Benfica!!! SUPER! GRATULACJE :-D hahahaha następna Wandzia się znalazła "jak, gdzie, kiedy" Czekamy z Wanda i dziewczynami na czerwcówkach!

Na Ciebie też Grzanka czekamy! Cudnie!!! Benfica, Grzanka Rozumiem was, ja też się stresowałam jak miałam bledziochy, uwierzyć nie mogłam. Zresztą jestem po dwóch betach i nadal to do mnie nie dochodzi... :sorry:

Natkusia już się robi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Agammemon u mnie na początku kreska była prawie niewidoczna. &&&&&&&&& kciuki i ~~~~~~ fluidy

No i Oczywiście dla wszystkich staraczek kolejna fala tsunami fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kciuki za Wyniki bety!!!!

zaciążać i wysyłać fluidki i ja i inne staraczki będziemy je łapać :tak:

ja dziś zaliczyłam niezły skok, w owu tempka nie chciała skoczyć to teraz nadrabia :-D:-D

Benfica, Grzaneczko serdecznie Wam dziewczyny gratuluję!!!! Spokojnej ciąży i szczęśliwego czerwcowego finału!!! Czerwcówki czekają

Agamemnon trzymam &&&&&&&&& i fluidki wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malusiolku Mega fluidki dla Ciebie, nie smutaj się, ok? ~~~~~~~~~~~~~~~~
I dla Was dziewczyny też zostawiam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia, owocnych staranek i wysypu testów z II kreseczkami!!!!!!

benfica, Ty to na pewno jesteś żywym tego przykładem i bardzo się ciesze, że się udało :*

cantka, teraz Twoja kolej Kochanie :*:* Mocno, mocno trzymam kciuki :*:*

suselku, ja też wywaliłam test ostatnio jak robiłam porządki. Za bardzo boli. Tak samo betę od razu wrzuciłam do pieca, bo nie mogę na nią patrzeć. Wiem, że mam dwie córki, ale pragnienie trzeciego dziecka jest silne.

agamemnon, susel, uda nam się niedługo :*:*

agamemnon, ja poproszę zapiekankę :p Ja dzisiaj na obiadek robię kotlety z piersi kurczaka, sos pieczarkowy, brokuł albo kalafior i do tego rosołek :)

Grzaneczko, ciesze się Skarbie :* To Twoja pierwsza ciąża i powiem, że to najpiękniejsze przeżycie dla Kobiety. Jakbyś chciała rad, pomocy, to pisz do mnie. Zawsze odpiszę :*:*

Ciesze się z Wami Kochane, ale smutno mi się nie tylko robi z powodu braku II kreseczek, ale z tego, że każda która zobaczyła II kreseczki odeszła od nas :( Za bardzo się do Was przyzwyczaiłam. Z niektórymi dziewczynkami nawet udało mi się zaprzyjaźnić.

natkusia, jak się czujesz? :*

mamaTomeczka, Leemoncia, co tam Kochane?

Phoebe, po prostu szaman centki nie lubi mnie :p Jak się czujesz? Kiedy testujesz?

A ja nie wiem kiedy będę testować. Boje się znowu rozczarować. Dzisiaj 30 dc.

Abazelko, ok postaram się :) Dziękuję, za fluidy :*:* Biorę w całą garść :)

Malusiolka dziękuję:) nie wiem czy wiesz na co się piszesz, bo od teraz będę Cię ciągle o coś pytać:):) aha i mam nadzieję, że mnie nie wyrzucasz, bo ja nie zamierzam się stąd ruszać.. nawet siłą nic nie wskóracie:)
zdjęcia-uparty-muł-nb20387.jpg

Załączniki

• zdjęcia-uparty-muł-nb20387.jpg
    zdjęcia-uparty-muł-nb20387.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 29
Malusiolka dziękuję:) nie wiem czy wiesz na co się piszesz, bo od teraz będę Cię ciągle o coś pytać:):) aha i mam nadzieję, że mnie nie wyrzucasz, bo ja nie zamierzam się stąd ruszać.. nawet siłą nic nie wskóracie:)
Zobacz załącznik 589691
No, ja też myślę, że nie uciekniesz :tak: Swoją droga faktycznie szkoda, że dziewczyny odchodzą :-(

Grzankaa, Benfica super wieści, gratki i &&&& za betę
Agamemnon &&&&&&& mocno zaciśnięte, a moja siostra będąc w drugiej ciąży też ujrzała 2 kreskę po jakimś czasie na teście i uważała, że to błąd bo minęło 5 minut, a potem powtórzyła za dwa dni i druga kreska była widoczna od razu, więc trzymam kciuki aby tak było i w Twoim przypadku
w ogóle coś ten październik owocny jest :)

a u mnie dziś temp. wróciła do normalnego poziomu, więc ciekawe o co chodziło z tym wczorajszym spadkiem... ale nie chcę się nakręcać, że to coś może znaczyć (implantacja) bo smutno będzie się znów rozczarować, póki co czekam do 31.10 na @

Cyntia przykro mi, tulę mocno

Ostatnia edycja:
reklama
Grzaneczko, nawet tak nie pisz <nonono> Ciesze się, że chcesz zostać :*

Jak ktoś ma ochotę zobaczyć moją nową fryzurkę, to zapraszam do wątku zamkniętego i dam również dodałam zdjęcia dziewczynek :)

mamaTomeczka, nie wiem czy jest sens robić skoro mam mało śluzu i jest już taki lekko żółty.

mamaTomeczka, zdrówka dla synka :*

Ostatnia edycja:
Do góry