reklama
Ludzik
Fanka BB :)
Gratulacje dla tych z II kreseczkami i kciuki za spokojne 9 miesięcy
starłam się Was z wczoraj nadrobić, ale czas goni, a dzis popołudnie poza domem. Mój M wymyślił, że zaczynamy żyć aktywnie dziś basen a potem do znajomych, bo w końcu dzieciaki ich wyzdrowiały i możemy się zobaczyć
Autko wróciło, śladu nie widać, jeździ prosto, więc się cieszę teraz MUSI się zacząć układać, jutro do lekarza, więc też mam nadzieje,że jakoś coś zaczniemy wiedzieć więcej
starłam się Was z wczoraj nadrobić, ale czas goni, a dzis popołudnie poza domem. Mój M wymyślił, że zaczynamy żyć aktywnie dziś basen a potem do znajomych, bo w końcu dzieciaki ich wyzdrowiały i możemy się zobaczyć
Autko wróciło, śladu nie widać, jeździ prosto, więc się cieszę teraz MUSI się zacząć układać, jutro do lekarza, więc też mam nadzieje,że jakoś coś zaczniemy wiedzieć więcej
malena100
Dziewczyny po prostu się stresuję czy testy mnie nie oszukają, sporo takich przypadków już było. W piątek pójdę na betę i wtedy oficjalnie będzie ok? Jeśli wyjdzie. A poniżej dzisiejszy test.
Zobacz załącznik 589637
Grzankaa najszczersze gratulacje :-):-):-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Grzaneczko, wiedziałam!! Gratulację :*:*:*
anncka, witaj wśród nas Trzymam &&&&& za staranka
A umie na razie @ brak. Na ranem strasznie brzuch mnie bolał i myślałam, że @ przyjdzie, ale to zatrucie. Mozzarella mi zaszkodziła (pierwszy raz), jadłam ją przed snem. Kochane, jak Was tak czytam i patrzę na Wasze II kreseczki, to aż mi się serce kraja Lekka zazdrość jest. Może jeszcze kiedyś ja też je ujrzę.
anncka, witaj wśród nas Trzymam &&&&& za staranka
A umie na razie @ brak. Na ranem strasznie brzuch mnie bolał i myślałam, że @ przyjdzie, ale to zatrucie. Mozzarella mi zaszkodziła (pierwszy raz), jadłam ją przed snem. Kochane, jak Was tak czytam i patrzę na Wasze II kreseczki, to aż mi się serce kraja Lekka zazdrość jest. Może jeszcze kiedyś ja też je ujrzę.
Ostatnia edycja:
Grzankaa
Maluś no co Ty, przecież wiesz, że Ty też zobaczysz II, wierzę w to i 3mam &&&&&& za to
agamemnon
Cos w tym jest......też się ciesze tu razem z dziewczynami ale jakoś tak mi przykro, że ja nie mogę dołączyć do tego grona W ogóle straszne jest to, że tyle to wymaga czasu no i ta niewiedza, dlaczego sie nie udało. EchKochane, jak Was tak czytam i patrzę na Wasze II kreseczki, to aż mi się serce kraja Lekka zazdrość jest. Może jeszcze kiedyś ja też je ujrzę.
Zrobiłam dzisiaj znów zapiekankę ziemniaczaną. Syn miał zachciankę więc niech ma
Za tydzień mam zamówienie na pierogi ruskie. 200sztuk muszę machnąć
mamaTomeczka ty uważaj na tym aresie, bo nam kiedyś kompa policja zabrała.
benefica ładny teścik
Cyntia przykro mi. Mój organizm za każdym razem sam się czyścił, więc nie wiem jak taki zabieg wygląda. Ja jednak mimo to zawsze czekałam z 2 cykle.
anncka witaj
Malusiolka przykro mi, że nie poszło z tym egzaminem.
Mnie brzuchol boli i czuję jak @ się zbliża. Dziś mam 23dc, a cykle mam zazwyczaj od 23-28 dni, chodź ostatnie 3 miesiące były 23, 24.
benefica ładny teścik
Cyntia przykro mi. Mój organizm za każdym razem sam się czyścił, więc nie wiem jak taki zabieg wygląda. Ja jednak mimo to zawsze czekałam z 2 cykle.
anncka witaj
Malusiolka przykro mi, że nie poszło z tym egzaminem.
Mnie brzuchol boli i czuję jak @ się zbliża. Dziś mam 23dc, a cykle mam zazwyczaj od 23-28 dni, chodź ostatnie 3 miesiące były 23, 24.
reklama
Grzanka piekny ten test i nie wydaje mi sie ze moglby tu byc jakis blad, ale skoro prosisz to jeszcze nie gratuluje. i jeszcze mi powiedz ze tak jak benfica o piatkowej becie dowiesz sie w sobote, albo nawet w poniedzialek? naucz mnie tej cierpliwosci ;-)
benfica strasznie dlugo zastanawiaja sie nad ta beta, ale w takim razie czekamy do jutra! &&&&& ale mysle ze przy takim tescie to bedzie wysoka.
agamemnon pozno zaczelas mierzyc tempke wiec ten spadek jeszcze wiele nie oznacza. o jakiej czulosci masz testy?
malusiolka i agamemnon jak ja was rozumiem...
wiekszosc dziewczyn ktore poznalam tutaj 5 miesiecy temu sie wykrusza, a ja tu zapuszczam korzenie. a wczoraj odnalazlam ten okropny test z poprzedniego cyklu z falszywymi dwoma kreskami! wyrzucilam od razu, ale przykro troche. do tego znana wam wszystkim historia, kolejna kolezanka jest w ciazy i to z chlopakiem z ktorym jest od miesiaca!!! jak one robia te wpadki? no ja nie wiem, naprawde.
benfica strasznie dlugo zastanawiaja sie nad ta beta, ale w takim razie czekamy do jutra! &&&&& ale mysle ze przy takim tescie to bedzie wysoka.
agamemnon pozno zaczelas mierzyc tempke wiec ten spadek jeszcze wiele nie oznacza. o jakiej czulosci masz testy?
malusiolka i agamemnon jak ja was rozumiem...
wiekszosc dziewczyn ktore poznalam tutaj 5 miesiecy temu sie wykrusza, a ja tu zapuszczam korzenie. a wczoraj odnalazlam ten okropny test z poprzedniego cyklu z falszywymi dwoma kreskami! wyrzucilam od razu, ale przykro troche. do tego znana wam wszystkim historia, kolejna kolezanka jest w ciazy i to z chlopakiem z ktorym jest od miesiaca!!! jak one robia te wpadki? no ja nie wiem, naprawde.
Ostatnia edycja: