reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Susel tyle cierpliwości to ja nie mam. Zrobię betę w piątek rano a po 13 będą wyniki:) a i szkoda, że wcześniej nie trafiłam na to forum:) też bym patrzyła jak wszyscy się wykruszają

Maluś nie martw się, ja bardzo długo czekałam na to a i tak nie wiem jeszcze na 100% czy się udało. Myślę sobie, że na każdego przyjdzie czas i że każdy musi odczekać swoje, niektórzy dłużej, niektórzy krócej, ale każdemu się w końcu uda.
Jak na razie to nie przyjmuję jeszcze tego do wiadomości:)

reklama
suselku wiem , ze pózno , wiem, że nic nie oznacza ale ja czuje że dostane @. Choć mówię, nie w tym problem na prawde. Największy problem jest w tym, że sama się o ciążę nie postaram czy to teraz czy później i o to mnie szlag trafia niesamowicie, rozumiesz? No ale to temat rzeka i nie do rozwiązania na już :zawstydzona/y: Juz koniec tematu, nie ma co się rozczulać. Lajf is brutal.
Taa ja teraz też się dowiedziałąm , że taka jedna klientka (dość młoda, z takiej bidnej rodziny i nie zbyt urodziwa) jest w ciąży. Poznała chłopaka na FB, przyjechał, poruchał raz i wyjechał. No łazi teraz z wielkim brzuchem. No i ?! :angry:

susel może to dlatego, że ja od razu poprosiłam dodatkowo o zbadanie progesteronu :confused: więc w sumie czekam na wyniki 2 badań... pamiętam, że w pierwszej ciąży lekarz pierwsze co zrobił, to kazał zbadać właśnie progesteron, więc sama teraz chciałam zrobić z ciekawości :sorry: zresztą to lab, to trochę chyba niezbyt nowoczesne, bo pani pobrała mi krew do zwykłej strzykawki i dopiero potem przelała ją do fiolki :szok:

Grzanka to mi ulzylo ze nie az tak dlugo musze czekac na Twoj wynik :-) a ile wy sie staraliscie przypomnij? czy to nie Ty bylas ta osobka ktora jak do nas dolaczyla, to mowila ze nie ma w ogole owu? ;-)

agamemnon a kiedy nastepne spotkanie? jakos moze sie uda wpasowac co, jezeli Ty nie mozesz jechac? chociaz ja bym pewnie kombinowala z wyjazdem. ale na bank to bym sie martwila dopiero jak @ przyjdzie, bo po pierwsze teraz to jeszcze jest nadzieja, a po drugie nawet nie wiesz kiedy nastepne dni plodne beda.

Piaska podziel sie dobrym humorem ;-)

benfica dobry pomysl z tym progesteronem. slij juz tu powoli fluidy!

Jezuuuuu dziewczyny, pojawił mi sie na teście cień cienia!!!
Boże boże i co ja mam teraz mysleć?!
Matko , zaraz padne
-------
dobra, zrobiłam go o 7 wiec dopiero cos tam wyszło no to juz raczej za późno i to takie mini mini, ze im dłużej patrze to nie widze :/
Testy mam o czułości 25

Ostatnia edycja:
agamemnon a ja to czulam u Ciebie jak u benficy :-) beta albo test o czulosci 10 jutro rano dadza Ci pewnosc. opcja przy braku cierpliwosci, nie pij przez kilka godizn i tez test o czulosci 10.

reklama
benfica, suselku - na bete nie dam rady jechać, a testu o czułości 10 na wiosce nie dostane. Jutro zatestuje znowu ale coś chyba mam zwidy bo to na prawde taki cien cienia, ze trzeba oczy sokole robić. Ja mam testy z all. Chyba, że od południa nie bede pić i zrobie wieczorem.
Matko , człowiek już po 30stce, a zachowanie jak nastolatki :-p

Do góry