reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benfica ale ekstra!!! ja wiedzialam!!! az mi gratulacje sie same na usta nasuwaja! super! kreski sa tak piekne ze nie powinnas miec watpliwosci, a beta napewno jutro bedzie wysoka!

wikki ja mialam podobna wade przy urodzeniu i tez mialam masaze ale wtedy nie bylo takich ekstra metod jak teraz, a wygladam calkiem normalnie;-) wiec sie nie martw!

missiiss ciezko stwierdzic skad te plamienie ale w Twoim przypadku to ja bym powiedziala ze to nawet lepiej ze sa bo przynajmniej wiadomo ze cos tam sie dzieje.

Straciatella kochana jak dobrze Cie widziec! dobiero co mialysmy II a Ty juz w 13 tygodniu i znasz plec! ekstra! brzuszek juz jest? a Twoj synek napewno sie z brata ucieszy :tak: u mnie... nudy ;-) probuje troche odpuscic i w ostatnim cyklu mi sie to pieknie udalo, a w tym troche gorzej mi to idzie, probuje wymyslec skad u mnie problemy z zajsciem i tak sobie rozmyslam :-p

Anna Marczyk jak wyniki masz dobre a tylko pecherzyki nie chca rosnac to ekstra bo CLO to bardzo ladnie moze naprawic i po sprawie! nie zlecil Ci gin stymulacji? w sumie dobrze ze najpierw zbadacie meza.

tekla fajna szefowa i skoro takie ma podejscie to bardzo dobrze ze powiedzialas. ja mojej przy poronieniu ostatnio powiedzialam co sie dzieje i mialam w niej takie wsparcie ze bylam w szoku. mimo to jakby jakims cudem teraz mi sie udalo zajsc to balabym sie jej powiedziec bo w przyszle wakacje mamy duzy projekt i zakaz urlopow wiec boje sie ze juz takiego wsparcia by nie bylo... no nic, musialam sie wygadac :-p jak zajde to sie bede martwic, a Tobie jeszcze raz gratuluje i jak lekarz bedzie proponowal to pewnie najlepiej byloby wykorzystac L4.
malusiolka przykro mi ze sie nie udalo :-(

Kinia to faktycznie szalony ten Twoj wykres, ale jak skok bedzie ladnie widac to ja bym sie nie przejmowala. i mysle ze zwlaszcza w Twoim przypadku wazne jest regularne mierzenie, zeby wiecej sie dopatrzec.

Cyntia wlasnie sie zastanawialam co u Ciebie... strasznie mi przykro... sciskam Cie mocno, co napewno teraz nie pomoze, no to teraz &&&&& zeby obylo sie bez zabiegu. jestesmy z Toba!

kontra wrzuc wykres w sygnature to pomozemy!

reklama
natkusia nie wiem, co to za lekarz, bo inny mi robił usg i u innego byłam na wizycie (to przychodnia przyszpitalna, wizyta na NFZ)... jak wyszperałam w necie, to niby on też ginekolog :confused2: ale zapytał mnie o powód usg, to powiedziałam, że nieregularne cykle i może uśpiłam jego czujność, a że się spieszył, bo już był jedną nogą poza gabinetem, to usg trwało może 1-2min... może do tego sprzęt stary :confused: a na wizycie ten drugi już mnie nie zbadał tylko poopowiadał o du..ie Maryni i poszłam do domu. Na wynik chyba nawet nie spojrzał :no: No w każdym bądź razie noc mam z głowy :szok: bo już mi się milion myśli kotłuje :-p a jeszcze jęzor mam już przy kolanach, ale nie powiem A, dopóki bety nie zrobię ;-)

Benfica - nie to żebym gratulowała, ale miejsce już Ci trzymam na czerwcówkach :tak:
Ale super wiadomość przed snem... i też nie wiesz co, gdzie, jak i kiedy hehe :rofl2:

Centka, nie Ty jedyna ja tez nie zajarzylam ze dopiero masz wyjazd w grudniu. Ostatnio jakos ciezko kapujaca jestem i strasznie rozkojarzona... Co do biletu to dalej aktualne, a znaczek nie kosztuje majatek. Jakbys podala mi adres na priv to jutro Ci moge wyslac, bo i tak ide sie szwedac po miescie wiec blisko poczty. Nawet jak teraz juz spisz, bzykasz sie czy tv ogladasz i tego nie widzisz, ja wychodze z domu o 8:30:)
Malusiolka a ja pol dnia kciuki trzymalam, przykro mi ze nie wyszlo, pewnie to wina Centki szamana! Na pewno to to! Zlinczowac ja!!!:rofl2:
Benfica :errr:, ja tez chce II! O ktorej bedzie wynik jutrzejszej bety?
Cyntia trzymaj sie kochana :*

Benifca nie wierze?! ale wiesci!! trzymam kciuki za jutro!!!:) faktycznie niezle jaja z toba;p ale jaka radosc zaskoczenie:) to jest super sprawa:)

Malusiolka kurce co za cholerny pech!!! Poraban te testy i tyle!!!!
No to wsolczuje ze musicie dzielic ze soba powierzchnie;/

Cyntia tulam:( ja mialam zabieg, uspia cie na pare minut,to nie takie straszne, gorsze sa te leki na rozszerzenie sie szyjki:( wiec mam nadzieje ze uda ci sie naturalnie.....

Za testujace jutro trzymam kciuki jutro:):) i chcemy ladne zdjecia:)

boze tak mi przykro Cyntia :(( nawet nie wiem co powiedziec ... :(( nie martw sie !! juz niebawem bedziemy sobie razem z brzuchami chodzic .. trzymaj sie kochana i odzywaj sie do Nas !! jak bedziesz chciala pogadac wyzalic sie czy chociazby porozmawiac o niczym .. wszystkie mocno tesknimy za Toba !!! :*

Witam z rana :-D ja od wczoraj w końcu nie plamię hura :-D ale i tak się boję jutrzejszej wizyty u lekarza :eek:

Cyntia
strasznie mi przykro tulę ;*

anncka witaj wśród nas :-)

za testujące, robiące betę trzymam kciuki :tak: i za mississ (chyba nie pomyliłam nicków) też :-D

udanego dnia :-)

No hej:) zrobilam nastepne testy. Na plytkowym krecha jasna jak na wczorajszym zdjeciu a na tym strumieniowym krecha jest ciemniejsza widac ja z daleka, nie trzeba sie wpatrywac. Prosze nie gratulowac jak cos. Jak bede w pracy to wrzuce zdjecia

Grzanka kochana, do kiedy trzeba czekac z gratulacjami jak sprawa taka jasna jest? ;-) moze idz na bete zebys sie utwierdzila i zebysmy my mogly w koncu Ci pogratulowac :-)

benfica czekam na Twoja bete, kiedy wynik?

reklama
Też dziś testowałam, bo to już drugi dzień po terminie @, na razie I krecha. Brzusio mnie już czwarty dzień boli, zwłaszcza z lewej strony tak kuje, ale nic się nie dzieje. Zatestuję jeszcze w piątek i w poniedziałek pójdę na betę. Jak nic się nie wydarzy.

Do góry