reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Centka
jakby tak bylo to by super bylo, no ale zobaczymy nie spodziewam sie cudow po ziolach w takiejmpostaci ze owu bedzie jak w zegarku heh ale fajnie by bylo jakbym sie mylila :tak:
ceny biletu rzeczywiscie z kosmosu, ja pamietam jak z uk z dnia na dzien wracalam do pl to bilet wjedna str mialam za 100£ Ale to bylo zamiawiane w przed dzien lotu. Z tymi zeberkami to zaszalalas haha:-Dale najwazniejsze ze sie impreza udala :-);-)

reklama
Witam babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRZANKA JA WIDZĘ i nawet nie muszę się przyglądać ;D Grzeje Ci miejscówkę w czerwcówkach :-D

Ale naprodukowałyście... Tak tylko na szybko przeleciałam przez posty bo w pracy czasami ciężko was doczytać. Sa jakieś wieści od lamoreli? Też coś podejrzane to dla mnie :sorry:

Dziękuję wam wszystkim za gratulacje. Dziś powiedziałam szefowej w pracy. Może trochę szybko, ale nie chciałam żeby zaistniała sytuacja, że pójdę na wizytę za 2 tyg, lekarz da mi zwolnienie i nagle ni stąd ni z owąd dostarczę zwolnienie z kodem B. A tak to w razie czego nie będzie szoku... Nie chciałabym iść tak szybko na l4 no ale jak trzeba będzie to nie będę się nawet zastanawiać. Jak przed ciążą poruszyłam tą kwestię na wizycie to lekarz powiedział, że będę mogła pracować max do 3 mies. A tak w ogóle to bałam się strasznie tej rozmowy, ale jak już się zebrałam to szefowa mnie wyściskała, a ja się ze wzruszenia rozryczałam...

A tak ogólnie to samopoczucie bardzo dobre... i martwię się brakiem dolegliwości ciążowych
xbaffled5wh.gif.pagespeed.ic.86g2k5DKPM.webp

tekla nie martw się :tak: jeszcze będziesz psioczyć na moment, w którym to napisałaś :-D choć życzę Ci, żeby dolegliwości do końca nie dały Ci popalić ;-)

ja niestety jeszcze w pracy - niestety gdyż na zewnątrz piękna słoneczna pogoda :-):-):-) obiad na szczęście mam już gotowy (sosik zrobiłam wczoraj wieczorkiem) tylko kaszę dogotować i już :-):-)
dziś rozpoczynam "serduszkowanie" gdyż jakoś teraz dni płodne będą :happy:
hmmm....żeby to chociaż było takie łatwe :-:)-:)-( znam parę młodych ludzi (ona 18, on 19) i dziecko w drodze...po prostu się przytrafiło...
...a ja zapewne będę dłuuuuugo walczyć z przeciwnościami losu - taka już moja natura...ale póki co nie zamartwiam się na zaś :happy::happy::happy::happy:

Straciatella no i co, że synuś? ważne,że jesteś w ciąży i dzieciątko się zdrowo chowa :-)

Anna no nie za dobre wieści. ale przynajmniej wiecie na czym stoicie...

Mississ oby 2 etap tez był tak szczęśliwy :-) a no i wielkie gratki :-D

Grzankaa śmierdzisz ciążą :-D II kreseczki jak nic widać gołym okiem

Malusiolka iii?

Ostatnia edycja:
Nie zdałam ;/ Cholerny ten jeden punkt. Znowu 67 ;/ Idzie się załamać. Jak ktoś mi nie wierzy, kto mogę nawet zrobić zdjęcie i pokazać kartę egzaminu ;/ Głupie testy :no::-(

Później napiszę, tylko teraz trzeba ogarnąć w domu.

Maluś - nic sie nie stresuj co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!!!
Grzanka - cieszę się nadal:tak: choć nie gratuluje poczekam aż pozwolisz :laugh2:

Mama Tomeczka -co to ten skalpel? dasz linka

Tekla - ekstra masz szefową

a w ogóle to dzień dobry:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry