reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka
nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak te testy teraz wygladaja, ale ponoc sa tez pytania typu jakie wymiary ma tablica rejestracyjna :eek: Czego w ogole nie potrafie pojac. :no:Mysle ze dasz sobie rade! Powiedz nam ze juz zdalas jak bedziesz kolejnym razem tylko w dzien wczesniej napisz zebysmy kciuki trzymaly to wtedy caly arsenal przygotujemy i zdasz!!:tak: Co do mojej pracy to dziekuje , wiem co mnie jutro bedzie czekalo. I chyba dlatego ze wiem, bardziej sie denerwuje. No ale , ide na zywiol co bedzie to bedzie, swiat sie nie zawali ;-)

Nie mniej jednak prosze o kciuki :-)

Grzanka to ja z ranca zagladne ;) ale to juz tylko formalnosc :)

Tekla
bedzie dobrze zobaczysz :tak: Jeszcze zatesknisz za bezobjawowym ciazowaniu ;-)i duzo odpoczywaj pamietaj! A bedziesz miala jakis szew zakladany czy cus? Bo w sumie nie wiem za bardzo co bylo przyczyna twojego poprzedniego porodu... Jesli nie chcesz mowic nie mow, szanuje to :tak:

Ide myc mlodego

reklama
centka, dziękuję :* Słyszałam, że tam u Was łatwiej jest zrobić prawko niż tutaj. Ponoć od nowego roku ma być łatwiej, ale wiele osób mówi, że tylko przy praktyce, a teoria ma być cały czas taka sama. Najgorsze dla mnie było, to że ja byłam w połowie testu, a egzaminator na głos mówił dla niektórych, że mogą już zapisać się na praktykę, bo udało im się zaliczyć. to bardzo stresuje ;/

Miiss, z ta tablicą to miałam w domu te pytanie, a na egzaminie nie trafiło mi się. Kciuki będę trzymać &&&&& :*

Ostatnia edycja:
malusiolka no kurka :no: to chyba jakaś zmowa jest :no: ale bądź twarda, nie poddawaj się :happy: w końcu się uda :happy:

Dziewczyny... ale jaja...
Zdjęcie0046.jpgZdjęcie0048.jpg

przepraszam za jakość, ale to z telefonu :-D dziś mam 49dc, do 17/18dc ovu nie było, potem nie sprawdzałam, śluzu płodnego nie było, w 30/31dc test wyszedł negatywny, 5 dni temu miałam usg przezpochwowe i oprócz tego, że endometrium miało 16mm i jeden jajnik był zauważalnie większy od drugiego (ale za duże to nie były), to nic nie wykazało :szok: dr na tej podstawie stwierdził, że @ będzie lada moment :szok: ale, że po tym dupku nie dostałam @, że mnie (.)(.) bolą i mam takie nabrzmiałe, że mnie ostatnio bieganie męczyło, że wczoraj na kolację zjadłam bułkę z białym serem, miodem i ogórkiem kiszonym i zagryzłam kabanosem, no i w końcu, że mnie susel namówił - ZROBIŁAM WŁAŚNIE TEST :szok:
Jestem w szoku :szok: i pytam - jak, gdzie, kiedy? Na razie mi nie gratulujcie, bo jutro pójdę na betę, bo aż mi się wierzyć nie chce :szok: nawet nie wiem, który to może być tydzień... nawet A nie powiedziałam, powiem dopiero po becie :-D

Załączniki

• Zdjęcie0046.jpg
    Zdjęcie0046.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie0048.jpg
    Zdjęcie0048.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
centka no gdyby jeszcze nie to usg, to może bym jakoś bardziej pomyślała, ale to już kompletnie uśpiło moją czujność :-p bo wg ostatniej @, która była 4.09 i to taka oszukana, bo wywoływana duphastonem, to w dniu usg było skończonych 6tyg :szok: więc ta moja ovu czy cokolwiek mi się zadziało, musiała być sporo później :szok: ja się teraz zastanawiam, bo z 10 dni temu zaczęłam pić zioła o. Sroki, tak od czapy, nie od początku cyklu tylko teoretycznie pod koniec i myślę, czy te zioła przypadkiem nie mogą fałszować wyniku :confused: jutro idę na 7 na betę, bo znalazłam jakieś lab, co od 7 pobiera krew, ja teoretycznie powinnam być na 7 w pracy, ale mam jeszcze 30min nadgodzin do odebrania, więc skorzystam. I zobaczymy. Jeszcze nie dzielę skóry na niedźwiedziu :-p

reklama
Do góry