reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka nie martw sie dzielna jestes w koncu zdasz!!! Ale kurde cos czulam, ze to nie dzisiaj. Sciskam Cie mocno!!! Kupilam 2 testy strumieniowe w rossmanie i jeden plytkowy w aptece, oby byly szczesliwe:) jeszcze babka sie mnie pyta w aptece co to znaczy, ze o czulosci 10 masakiera:)

reklama
Grzanko a jak się nazywają te o czułości 10? bo u mnie tez mogą nie wiedzieć:no:
z młodą robiłam Qucik View ale on 25, za to był tak czuły ze pierwsza krecha ciążowa wyskoczyła (no ale to w 41dc)

Ostatnia edycja:
kobietka to bardzo maly spadek i nie musi byc ani na @ ani na implantacje, dzisiejsza tempka powinna wiecej powiedziec.

centka ja 18.12 tez pewnie bede w Warszawie bo tam przylatuje wiec do zobaczenia ;-) a dlaczego hormony badasz w PL? ja myslalam o HSG bo za darmo i o tarczycy bo tu mi nikt nie chce lekow dac, ale hormony badalam tutaj.

Grzanka cien napewno bedzie gruba krecha ale teraz lec do apteki!

Kinia a mierzysz codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu? a w ogole to wrzuc do sygnaturki nowy wykres!

Piaska &&&&&&. nie masz kobietko tych czulych testow?

Tak codziennie rano wstaję ok 6:30 i tak od razu mierzę tempkę ;/ jak mi się zdarzy o innej to zaznaczam to wtedy ;/ już wstawiłam, myślałam, że samo się aktualizuje :p

Hejka :-)

co do lamoreli to ja jej nie ufałam od początku i zastanawiałam się czy to nie troll.. :sorry: jej przeszczep, ciągłe problemy, nowotwór mamy itd itp a na końcu huśtawka w cyklu "jestem w ciąży", "nie jestem", "wyszedł test", "nie wyszedł", "przyjdzie @", "nie przyjdzie.." :eek: dobrze, że wyszło szydło zwora.. nie lubię ludzi którzy próbują fałszywie wzbudzać litość.. dla mnie ona jest już spalona :crazy:

Grzanka ja Ci radzę kupić test dobry i go zrobić bo z tymi przeterminowanymi różnie wychodzi :sorry: piękną masz temp więc myślę, że to będzie tylko potwierdzenie :-) :* &&&&&&&&&&&&&

Malena &&&&&& za ćwiczenia! Ja po porodzie ćwiczyłam z Ewą Ch. i w ciągu 4 mscy schudłam 16kg (!) więc ja polecam! :tak:

Malusiolka mocno &&&&&& zaciśnięte! Napisz mi potem priv czy zdałaś bo na forum nie mam jak wejść a dostanę meila :tak:

Wanda myślę, że Twoja choroba będzie wiarygodna ;-)

Agamemnon nie pitol ;-) &&&&&&&&&&&&&&

Ewka łaps.. łaps.. łaps.. :-D obyś nie miała tych objawów ciążowych negatywnych jak najdłużej ;-)

Kinia też mam takie wzburzone wykresy.. nie martw się, to chyba nic złego :-)

Conti rzeczywiście wykres masz szalony.. poczekaj jeszcze jaka będzie jutro temp :tak:

Lecę zaraz do pracy.. Buziaki :*

Oby oby :)

Ja tam widzę - super!!!!

Nie zdałam ;/ Cholerny ten jeden punkt. Znowu 67 ;/ Idzie się załamać. Jak ktoś mi nie wierzy, kto mogę nawet zrobić zdjęcie i pokazać kartę egzaminu ;/ Głupie testy :no::-(

Później napiszę, tylko teraz trzeba ogarnąć w domu.

Ehhhhh.... niefajnie, ale następnym razem to już musi się udać i koniec kropka :*

Malusiolka buziaki :* Tylko się nie załamuj! Powiedz ile kosztuje ponowne przystąpienie do egzaminu? Zapisałaś się na kolejny?? Grzanka, u mnie też babka ostatnio w aptece oczy wielkie robiła jak chciałam test o czułości 10 :p

Nie zdałam ;/ Cholerny ten jeden punkt. Znowu 67 ;/ Idzie się załamać. Jak ktoś mi nie wierzy, kto mogę nawet zrobić zdjęcie i pokazać kartę egzaminu ;/ Głupie testy :no::-(

Później napiszę, tylko teraz trzeba ogarnąć w domu.

z prawkiem tak to już niestety jest :no: kiedyś na pewno się uda ;-) mój siostrzeniec 6 razy zdawał :tak:

kinia no u ciebie to rzeczywiscie Himalaje:szok:, pare dni nie mierzylas, wiec trudno cos wyczytac z tego wykresu.

No właśnie kilka dni mi się zdarzyło nie mierzyć ;/ ale i tak wykres po prostu zabójczy. Dzisiaj też spadek tempki, ale śluz jakby mega płodny aż się zdziwiłam jak do łazienki weszłam. A mąż dzisiaj wrócił o 13 z pracy (po 18h) poszedł spać, wstał o 18 i właśnie wychodzi do pracy ;/ może jutro coś się spożytkuje...

reklama
julia, fajnie masz. Też chciałabym oddzielne wejście i oddzielną kuchnię. Na szczęście mamy oddzielną łazienkę, ale kuchnia też przydałaby się, bo tak często się widzimy i się strasznie wtrącają do wychowywania moich dzieci.

Grzaneczko, ładną kreseczkę widać. Ale czekamy jutro na teścik drugi i liczę na Twoje II kreseczki :*:* &&&&&& mocno :* A mi się wydaje, że mam trochę większe piersi. Tylko, że się nie nakręcam, bo nie chce rozczarowania jak w poprzednim cyklu. Nawet dzisiaj zastanawiałam się nad kupnem testu, ale się powstrzymałam. Może to też być oznaka, że zaraz @ przyjdzie. Na dodatek odczuwam w prawym boku takie coś jakby mnie kolka łapała. I dzisiaj u mnie 29 dc, a u Ciebie który?

Piaska, Benfica &&&&&& za II kreseczki :*

wiikki, u mojej Roksanki zaczęły wychodzić 4 dwójki i już je widać i na dodatek 2 górne czwórki. Może dlatego nie śpi w nocy na dodatek w dzień ciągle marudzi.

Leemoncia, nasz Kochany Byczku :D :* Dzisiaj jakoś udało się spędzić razem czas. Po egzaminie pojechaliśmy do fryzjera, później drobne zakupy, do mojej mamy w odwiedziny, bo dawno jej nie widzieliśmy, a później mieliśmy trochę czasu w domku zanim rodzice przyjechali :)

Miiss, Ty chcesz dziewczynkę, a ja chłopca. Ale jak urodzi się dziewczynka kiedyś to też będę szczęśliwa. Oby zdrowa dzidzia:) A poza tym gratuluję :*

agamemnon, na szczęście tylko 30 zł, ale za to praktyka 140 zł. Już 120zł poszło na teorię.

centka :*:* W testach, które robię są inne pytania. Żadnego w 3 egzaminów nie miałam wcześniej w ogóle na swoich testach w domu. A jak zapytałam się egzaminatora po egzaminie, gdzie mogę sprawdzić swoje błędy, to on, że nie wie. Dostaniemy tylko kartę z numerami pytań, za ile było pytani i czy dobrze odpowiedziałam. Bądź teraz mądry i weź się domyś jakie pytanie było z numerem 14 (1157),16 (3434) i 18 (3662), bo tu akurat miałam po 0 punktów ;/

Do góry