reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

agamemnon no to spokojnie bo jak @ miala przyjsc a jej nie ma to rewelacja! wiesz jak to jest z testami. przygotuj test na czwartek i mysl pozytywnie!

Grzanka no jak to bez gratulacji?? kreske pieknie widac, nawet nie powiekszaja zdjecia! no ale skoro prosisz to poczekam do tej grubszej jutrzejszej kreski ;-)

Conti a dzisiaj nie byla zaburzona? bo faktycznie jakis dziwny ten spadek.

reklama
susel dziś na pewno nie była zaburzona, mierzona o tej samej porze, i nawet zmierzyłam 2 razy bo za 1 razem myślałam, że termometr coś się pomylił, ale wyszło to samo; jest jedynie możliwość, że wcześniejsze temp. (nie wszystkie wpisywałam na wykres bo byłam przeziębiona) były zawyżone, z tym, że u mnie najniższa temp. w ogóle to 36,6

Grzanka - widać widać !! Ja tak mniej więcej widoczną kreskę miałam przy pierwszej ciąży, nawet jeszcze słabszą... A tu widać gołym okiem.

Właśnie wróciłam z przychodni, przed 10 wiadomo że już kolejki nie było, więc weszłam od razu. Niestety nie wiedziałam, że do TSH nie trzeba na czczo, więc teraz wcinam śniadanko :D

no to ten tydzine bedzie emocjonujacy.

czekam w napieciu na test: Piaski, Grzanki, agamemnon i benfica!

&&&&&& za wasze testy dziewczyny!

Conti no to moze faktycznie jestes dopiero przed owu. a zawsze masz takie wysokie temperatury w pierwszej fazie?

Ostatnia edycja:
Agamemnon nadia bedzie miała rehabilitację metodą Bobath. Pierwszy raz dziś zamówiłam rehabilitantkę do domu, ogólnie chcę czekać na naszą kolej na NFZ bo 45 min kosztuje 70 zł biorąc pod uwage, że 2 razy w tyg trzeba to daje 140 zł w miesiącu ok 600 zł :szok:

Grzanka ale ładnie widać kreskę, trzymamy kciuki dalej

Jesli chodzi o wagę po porodzie to miałam to szczęście że sama spadła do końca, nie musiałam nic szczególnego robić, karmienie piersią plus codziennie spacery z Nadią dały szybki rezultat.

reklama
Hej

Malusiolka
&&&&&&& bo to jakos teraz wlasnie zdajesz!:-) Napewno sie udalo!

Grzanka
ja ladnie widze kreske :tak:powtorz jutro narazie tak jak prosilas noe gratuluje, choc to samo sie wyrywa z buzi ;-)

Piaska
a Ty kiedy testujesz?

Ja juz po wczorajszej rozmowie, czekam dzisiaj na odp od mojego znajomego a babeczki powiedzialy ze dadza znac do konca tygodnia.
zapowiada sie goracy tydzien :)
a ja mam plamienia, nie wiedzac czemu:confused: bardzo delikatne ale sa... Wczoraj mnie bardzo prawy bok bolal jakby jajnik i plamilam, dzis mnie nic nie boli i z rana tez plamilam, o co kaman? Nie mam pojecia... Moze to od tych ziol? Bo tempka nie wzrosla zeby to owu byla z reszta sluzu plodnego tez niemam.

A wlasnie mialam pytac to co w koncu z lamorela?

Do góry