reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Phoebe, chyba się nie rozumiałyśmy :) Chodziło mi o Twojego szwagra z ty iPadem, aby dzieciaka uspokoić od histerii. A bycie konsekwentnym to też uważam, że to dobre wychowanie.

Grzaneczko &&&&&& za jutrzejsze testowanie :* Może być cień cienia, bo jesteś w ciąży, albo wadliwy test, bo po terminie. Ja liczę na to, że jednak to jest ciąża :*:*

Leemoncia, tak dzisiaj. Niby się nie denerwuje, ale najgorsze jest to, że się nie wyspałam;/ Dziewczynki dzisiejszej nocy dały mi popalić. Roksanka wstała o 23:00 jak usłyszała tatusia i poszła spać o 2:15, zaraz Oliwka wstała, poszła spać po 3-ciej i zaraz Roksanka wstała i poszła spać 5:45 (sprawdzałam, która godzina) i ja dopiero położyłam się, a parę minut po 7-mej miałam pobudkę Oliwka wstała i zaraz Roksanka, bo Oliwkę usłyszała ;/ Nie wiem jak ja dzisiaj usiedzę.

Dziewczynki Kochane
, na razie napiszę.. "Nie dziękuję" za Wasze kciuki, ale podziękuję dopiero po egzaminie :) Dzisiaj nawet jak szłam się kąpać, to wannie był pająk. Ja go nie zabiłam, tylko mój M i wydaje mi się, że to na szczęście, ale okaże się za 2,5h.

centka Kochanie, później Ci odpiszę. Na razie jakoś nie mam weny. Jak będę dzisiaj w humorze, to może nawet dzisiaj zaliczę fryzjera. :*:*

Do późnej papa :*

reklama
Cześć dziewczyny.

Grzanko - trzymam zatem kciuki za to, żeby cień jednak ciemniał... I widzimy się na czerwcówkach :-)

Dzięki za pomoc w sprawie udawania choroby. Mychunia - chyba zdecyduję się na zapalenie ucha środkowego. Jest to w moim przypadku bardzo wiarygodne, bo chodzę regularnie na basen i mogłam przesadzić z nurkowaniem, nigdy nie suszę włosów i wszyscy o tym wiedzą. Także mogło mi coś tam strzelić i zacząć tak piekielnie boleć, że szok.
No i wtedy nikt mnie nie zmusi do picia, piwo bezalkoholowe sobie kupię i też będzie dobrze :-)

Dziewczyny - wiem, że byłam tutaj w zasadzie jakoś od maja chyba, ale i tak nie dowierzam, że to się dzieje naprawdę... Całą noc się przebudzałam i myślałam jak to będzie. Wczoraj w ogóle cały wieczór zastanawialiśmy się kiedy miał miejsce ten strzał, bo ostatnio mocno odpuszczone było... ;-)A tu niespodzianka....

wanda, ech, jak ja bym się chciała zastanawiać który to był strzał :-)
Najgorsze u mnie jest to, że szukam identycznych objawów u siebie jak w 1 ciąży, a wiem, że nie zawsze jest tak samo.
Więc jak nie mam zgagi i gęstego białego śluzu to już dla mnie nie to i się dołuję :-(
Wczoraj mówiłam do swego lubego, że gdyby mógł zjechać wtedy kiedy trzeba to poszłabym na monitoring cyklu no ale tak się nie da :-(
No dobra, jeszcze mam pare dni do terminu @ więc nie będę jeszcze biadolić :happy:

Cześć dziewczyny :-) to ja :-) wpadam sprawdzić jak Wasze staranka:tak:

wanda gratki :-)

grzanka patrząc na twój wykres to nie ma innej opcji jak fasolka :-) piękny książkowy wykresik :tak: test to tylko formalność :tak:

za Wszystkie wytrwałe staraczki trzymam mocno &&&&&&&&&&& obyście szybko ujrzały upragnione II kreseczki. Ślę Wam fluidy ciążowe, łapcie :-) ********************* *************** *************** ************** ************ ************* ************** ***************** ************ ************** ******

Jak na ciężarówkę to czuję się bardzo dobrze (oby nie zapeszyć) nie mam mdłości, zgagi bolą mnie za to (*)(*) okropnie nie mogę się dotknąć :baffled: i to wszystko :-)

Będę Was regularnie podczytywać i odwiedzać :yes:

hej hej

Grzanka po cichu gratuluję, z każdym dniem cień bedzie ciemniał az stanie się gruba krechą :)

Malusiolka &&&& za egzamin oby ten pajak był faktycznie na szczeście. Bidulka miałaś cieżką noc. Łączę się z Tobą, bo mi Nadka też dziś dała popalić. U nas to chyba wciąż ząbki.

Ewka oby dobre samopoczucie towarzyszło Ci do końca ciąży :)

Ja już zrobiłam zupkę, tak wcześnie bo mąż nie miał nic o pracy na obiad, wiec mu zaniosę zupkę, a wieczorkiem przyjedzie do nas rehabilitanka. Nadia była obrócona głową do góry u mnie w brzuchu i teraz mamy dużo problemów z jej postawą i trzeba dużo korygować.
Ale dziś pięknie na dworze :) piękna polska złota jesień :)

wanda my też odpuściliśmy, stwierdziłam, że i tak się nie uda więc nie ma sensu się nie potrzebnie nagrzewać. Staraliśmy się pół roku i nic nie wychodziło. Poszłam więc do pracy i głowa była zajęta czymś innym nie myślałam już non stop o ciąży i się udało :-) aż w szoku byłam :szok: jak zobaczyłam II, ale są :-D i bardzo się cieszę :-)

agamemnon ja też doszukiwałam się identycznych objawów, ale się nie doszukałam. Mogę powiedzieć, że tak tydzień przed terminem @ dzień w dzień latałam non stop do kibelka bo miałam mega dużo śluzu i cały czas mokro, myślałam, że to może @ przyszła, ale za każdym razem wychodziłam z wc ze zdziwioną miną. Nigdy wcześniej przed @ nie miałam tak dużych ilości śluzu.

reklama
Hejka :-)

co do lamoreli to ja jej nie ufałam od początku i zastanawiałam się czy to nie troll.. :sorry: jej przeszczep, ciągłe problemy, nowotwór mamy itd itp a na końcu huśtawka w cyklu "jestem w ciąży", "nie jestem", "wyszedł test", "nie wyszedł", "przyjdzie @", "nie przyjdzie.." :eek: dobrze, że wyszło szydło zwora.. nie lubię ludzi którzy próbują fałszywie wzbudzać litość.. dla mnie ona jest już spalona :crazy:

Grzanka ja Ci radzę kupić test dobry i go zrobić bo z tymi przeterminowanymi różnie wychodzi :sorry: piękną masz temp więc myślę, że to będzie tylko potwierdzenie :-) :* &&&&&&&&&&&&&

Malena &&&&&& za ćwiczenia! Ja po porodzie ćwiczyłam z Ewą Ch. i w ciągu 4 mscy schudłam 16kg (!) więc ja polecam! :tak:

Malusiolka mocno &&&&&& zaciśnięte! Napisz mi potem priv czy zdałaś bo na forum nie mam jak wejść a dostanę meila :tak:

Wanda myślę, że Twoja choroba będzie wiarygodna ;-)

Agamemnon nie pitol ;-) &&&&&&&&&&&&&&

Ewka łaps.. łaps.. łaps.. :-D obyś nie miała tych objawów ciążowych negatywnych jak najdłużej ;-)

Kinia też mam takie wzburzone wykresy.. nie martw się, to chyba nic złego :-)

Conti rzeczywiście wykres masz szalony.. poczekaj jeszcze jaka będzie jutro temp :tak:

Lecę zaraz do pracy.. Buziaki :*

Do góry