reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Aktualizuję :D

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII, Mimimoo II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Arcala - @ 17.10

Październik 2013
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10
26cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs

Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea,
ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, mychunia, lamorela

reklama
wiki , a jak rehabilitujecie Nadie? Jakąś metodą czy masaże??

mamoTomeczka to masz dzisiaj dzień pełen wrażeń-zazdroszcze!
Ja jak mam siedzieć w domu z synem to umieram dosłownie z nudów!! Nie mam nic w domu do zrobienia, bo wszystko na bieżąco posprzątane. Bawić , ile się można?!:baffled:Druga sprawa,, że ja UWIELBIAM ciszę przy jakimkolwiek zajęciu, a Hubert gada i gada i gada i się skupić nie można, a to mnie bardzo rozprasza.
Chociaz dzisiaj ma być pogoda cudna, już w sumie słonce wychodzi, wiec wyjde na dwór bo się udusze!

Jenyyy jak mnie lewy sutek boli, aż piecze. Normalnie drugi raz tak od rana już. Ja nigdy tak nie miałam.

Słuchajcie, jakbym chciała zrobić sobie badania hormonów to obojętnie w jakim dniu cyklu??

natkusia ok, nie będę pitolić ;)łooooo 4 miechy i 16kg?! o faken dupa, czadowo, gratuluję! Waga się trzyma??

wanda no właśnie, nie umiem wyzbyć się porównania :sorry: No cóż, może mi będzie dane sie przekonać jak to wygląda po raz drugi

Ostatnia edycja:
ewka jak dobrze Cie widziec! dzieki za fluidki, zabieram jednego i nie puszczam! caly czas ciesze sie Twoja fasola :-) dobrze widziec ciazowy suwaczek u Ciebie :tak:
wanda nie szukajcie strzalu tylko cieszcie sie ze sie udalo! :-)

agamemnon co to za podly nastroj?! glowa do gory! kiedy pierwszy test?

Ewka - no takie odpuszczenie chyba faktycznie najlepsze. A po pasku widzę, że chyba odpuściłyśmy w tym samym momencie, bo ciąża w tym samym wieku ;-)

mamTomeczka - to nie znajomi, tzn znajomi, ale z pracy. Tacy, z którymi zawsze na tego typu wyjazdach bardzo mocno niszczymy wątroby i którzy doskonale pamiętają jak na ostatnim takim wyjeździe w lutym ostro piliśmy (ja też)... Jakbym nagle teraz powiedziała że nie mam ochoty i to po tym jak wszyscy czekaliśmy na ten wyjazd, to na pewno by naciskali... muszę mieć coś niepodważalnego.

Ok, wstaję i idę do przychodni na badanie krwi... w końcu miałam zrobić badanie na tarczycę, a tu II ;-)

suselku pierwszy test był wczoraj , bo 27dc a ja zwykle takie miałam cykle. Ostatni był 30dni wiec czekam do czwartku. Podły nastrój? Aaa bo nie wiem :baffled: Nie wierze, że los by mi sprzyjał

Widzicie coś?

CAM00039.jpg

Załączniki

• CAM00039.jpg
    CAM00039.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 77
MamaTomeczka ja też na razie głównie skalpel robię i tak co 3 dzień staram się killer, ale wtedy to umieram :)
Natkusia no właśnie muszę poczekać do jutra i zobaczyć co będzie z temp., to może coś się wyjaśni, czy to dziś taki jednodniowy spadek czy po prostu ovu wcale nie było, pożyjemy zobaczymy, ale dziwne to wszystko
a no i pozytywnie nastawiasz z ćwiczeniami, ja na razie po 2 tygodniach z Chodakowską 1,5 kg w dół, więc też nie jest źle

Grzankaa no widać i nawet nie trzeba się jakość specjalnie przyglądać :)

Czesc dziewczyny:)

Malusiolka trzymam mocno kciuki &&&&&&&& wspoczuje relacji z tesciowa i jej rodzinka, i moge ci powiedziec witaj w klubie! My rowniez mieszkamy w jednym domu ale dzieki bogu osobne wejscia mamy! na chwile obecna nie rozmawiam z nia,ograniczam widywanie sie z nia...nie lubie jak zbliza sie do mojego dziecka wrrrrrr

Grzaneczka
nie gratuluje;p ale jutro juz niemoge sie doczekac twojego testu:):) wierze ze bedzi git:):)

mamaTomeczka
to jedziemy na tym samym wozku;p ja rowniez zaczelam cwiczenia z Ewa, wczoraj moje 2 cwiczenie bylo...SKALPEL jest najslabszy ale tez kiepsko mi idzie;p a ty juz ktory masz za soba? robilam te cwiczenia pare miesiecy temu i powiem ci ze po 10 skalperze moj mezulek pochwalil tyleczek:)
Za chwile u nas silke otwieraja tez bede korzystac jak corcia w przedszkolu bedzie:)

Natuska a diete stosowalas? bo ja nielubie sobie odmawiac, aczkolwiek slodkie musze ograniczyc(a jak tak je uwielbiam) bo w niecaly miesiac objadlalam sie strasznie i 1,5 kg do przodu wrrrr!!!

agamemnon no to czekamy do czwartku:) zycze II kreseczek:)

wanda Gratuluje uragnionej ciazy:) zycze spokojnej ciazy:) czesto jest ze jak bardzo chcesz to cos tam sie blokuje,wrzucasz na looz i jestes w ciazy:) szkoda ze to niezawsze sie sprawdza

Ja tez staram sie podchodzic do ciazy z dystansem:) jakos niewierze zeby za pierwszym razem sie udalo,co ma byc to bedzie czekam cierpliwie:)

GRZANKA WIDZE:-):-):-)

reklama
Do góry