reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witajcie kochane,

wczoraj wieczorem zaczęłam Wam odpisywać i .... przyszła koleżanka z butelką wina, żeby się wyżalić. Oczywiście ja ze względów wiadomo jakich wypiłam półtorej lampki (dodam, że mam takie małe lampki do wina), a ona prawie całą butlę :p ale humor jej się poprawił. Wyszła o 23, więc niestety nie byłam na siłach jeszcze na bb wchodzić ;/ Ale przyjacielska grupa wsparcia zadziałała i przyjaciółka wyszła w świetnym humorze :D

Malusiolko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Grzanka
popieram leć do apteki, ale może poczekaj do jutra z kolejnym testem?

Dziewczyny ja nie wiem wasze wykresy z owu takie ładne, a moje to wzburzone morze takie fale są na nim. I skąd ja mam wiedzieć czy mam cykl owulacyjny czy bez owulacyjny? ehhh ;/ chyba się przestanę bawić w mierzenie tempki :(

Miłego dnia ja lecę budzić młodzika i do przedszkola, a później do pracy zwolnionko zawieźć, bo do środy jeszcze mam wolne :D

malusiolka &&&&&&&&&&& teraz musi się udać :tak:

grzanka to kup nowy test, ale może zrób go jutro rano dla pewności :tak: jeśli na obu są jakieś cienie, to jesteś chyba bliżej niż dalej ;-) wykresik też masz ładniutki, więc uszy do góry :-D

susel ja miałam tak z shotem "wściekły pies" - kiedyś uwielbiałam, ale po pewnej imprezie nie mogę na nie patrzeć :-D i tak już 7-8 lat :szok: mało tego - sam zapach tabasco powoduje u mnie odruch wymiotny i chyba już tak zostanie :sorry:

Ale mnie brzuch na @ boli już 4-ty dzień, a @ nie ma. Moja kumpela, z którą się razem staramy ma podobnie. :-) Ciekawe, czy obie mamy takie urojone ciąże, czy co. he he :-)

Chciałam się tylko przywitać - dzień dobry.
Testującym życzyć pozytywnych wyników!!!

Malusiolka - to dziś prawda???? Trzymam kciukasy i się Kochana nie denerwuj tylko szybko zdaj.... ja muszę trochę popracować i kciuki mi się do tego przydadzą. Póki nie napiszesz......będę zaciskać. POWODZENIA.

Później napiszę co u mnie, bo teraz skrobie z telefonu i w zasadzie już powinnam się zbierać do pracy.

Miłego dnia Kobietki :)

Hej dziewczyny!
Ale się tu wczoraj alko lało ;-) Ja co dzień wieczór mam randki z M na skeypie więc omijają mnie te Wasze imprezki ;-)
Syn już lepiej, ale na wieczór wczoraj było znów kiepsko. Możliwe, że jeszcze jutro w domu posiedzimy ale w czw i pt niech idzie do dzieciaków.

Grzaneczko, wiedziałam! :tak: Wykres masz piękny, cienie cienia też dużo mówią więc ja trzymam &&&&&&&&& za mocne krechy!

Malusiolka kopas w dupas na szczęście Ci slę! :-p

Piaska, a czego nie testujesz??

kobietka to bardzo maly spadek i nie musi byc ani na @ ani na implantacje, dzisiejsza tempka powinna wiecej powiedziec.

centka ja 18.12 tez pewnie bede w Warszawie bo tam przylatuje wiec do zobaczenia ;-) a dlaczego hormony badasz w PL? ja myslalam o HSG bo za darmo i o tarczycy bo tu mi nikt nie chce lekow dac, ale hormony badalam tutaj.

Grzanka cien napewno bedzie gruba krecha ale teraz lec do apteki!

Kinia a mierzysz codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu? a w ogole to wrzuc do sygnaturki nowy wykres!

Piaska &&&&&&. nie masz kobietko tych czulych testow?

Malusiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Grzankaa wykresik piękny, więc test też musiał coś pokazać, na pewno jutro lub za dwa dni kreski będą ciemniejsze, trzymam za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie dziś bardzo duży spadek temp., normalnie zgłupiałam rano, bo nie pamiętam kiedy miałam tak niską temp. i w porównaniu do wczorajszej (37,00) spadła do 36,5... ovufriend oczywiście usunął mi owulację, choć ja i tak sądzę, że ja ją już miałam ok. 15 dc (no chyba ze moje wyższe temp. były spowodowane przeziębieniem), no i teraz jestem głupia
dodam tylko, że wczoraj po ćwiczeniach wieczornych (a właśnie jak tam MamaTomeczka- ufam, że ćwiczyłać i nie ujrzałaś światełka w tunelu :)) strasznie zaczął mnie kłuć prawy jajnik...

reklama
dzień dobry z rana :-) pogoda się zapowiada piękna - na szczęście :-) od dziś zaczynam swoje ćwiczonka - P90X - polecam :-):-):-) już jeden program mam za sobą - 3 miesiące ćwiczeń i oczywiście diety robią cuda :-):-):-) wyczytałam gdzieś, że kobiety uprawiające sport (aktywne fizycznie) mają większe szanse urodzenia córeczki (wiem że mam na tym punkcie malutka obsesję :-p:-p:-p). ja już tempki nie mierzę, po prostu działam bez zbędnych zmartwień - co ma być to będzie :happy::happy:
miłego dnia Wszystkim :happy::happy::happy:

Do góry