reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

centka, nie spuchnie, bo teraz nie uczyłam się. Przez jakiś czas internet nie chciał mi się połączyć, a na dodatek Roksanka marudziła. Ponad godzinę czasu próbowałam ją położyć i jakoś w końcu na rękach zasnęła ;/ Zaraz idę Oliwkę położyć i chwilkę się pouczę. Dzisiaj mam taki dziwny dzień, że wypiję wszystko to co masz. Nie żałuj mi :p A co do barku z alkoholem to ja mam też tego dużo :p W tym 1 absolwent z mojego ślubu i Wyborna z mojej siostry ślubu :D Moja butelka zaraz 4 lata, a mojej siostry w maju 3 skończyła :szok::-D

mycha, pamiętamy. Dziękujmy za fluidy :* I fajnie, że dzidzia się rozwija :)

Grzaneczko, ale proszę daj znać tak do 8-mej rano. Ja na 10-tą jadę na egzamin i jak znowu coś nie tak będzie, to nie wiem czy szybko wejdę na forum :(

Dziewczyny, boje się egzaminu, to już 3 podejście i 2 razy 1 punkt brakował ;/ Dzisiaj robiłam testy to raz mi zabrakło 1 punktu, a tak max punktów, 71 pkt, albo prawi zawsze 69 pkt. Pech prześladuje mnie od dziecka ;/

Grzaneczko, Ty wiesz, że od samego początku trzymam za Ciebie kciuki, prawda? &&&&& :* Twoja temperatura jest super i liczę na to, że pokażą się Tobie II kreseczki. Ale smutno mi jest, bo odejdziesz od nas jak większość dziewczyn :( :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-)

Grzanka wielkie GRATULACJE!! :-) :* a jutro coś czuję, że znowu będziemy Ci gratulować :tak:;-) i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Wanda piękne krechy!!

Tekla osh Ty mój szaleńcu!! Beta - marzenie :-) niech teraz mały szkrab sobie spokojnie rośnie a Tobie życzę nudnej ciąży ;-) tylko nas nie opuszczaj!!

Malusiolka powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&

Grzanka ten ból może być dobrą oznaką :tak:

Benfica Grey dobry i dobra kondycja jest po nim :-D

Buziole :*

Malusiolka Kochana Ty Moja wiem i dziekujr bardzo:):) ja za Ciebie te mocno trzymam kciukasy i za jutro tez!! Mam nadzieje, ze to bedzie nasz wtorek:) a jesli mi sie udalo to ja Was nie zostawie no way!! Tu jest mi dobrze i nigdzie sie nie wybieram:)

Grzanka ale Ty cierpliwa jestes, ja tu cala sie emocjonuje Twoim testem i najchetniej za Ciebie bym testowala :-p jutro rano testuj przeterminowanym ale kup tez apteczny dla pewnosci. o ktorej mozemy spodziewac sie testu?

centka ja normalnie to wcale nie taki chomik tylko teraz juz wiem ze jak jest cykl intensywnych staran to szaleje i robie co sie da :-p bo u mnie to albo wcale albo na 100%. dawaj znac jak Ci sie monitor sprawdza! a kiedy oczekujesz @? dostaniesz monitor w jakims dobrym terminie? poza tym to widze ze mamy podobny plan bo ja tez planuje sie przebadac w grudniu w PL. jestem na etapie szukania miejsca gdzie mi HSG zrobia. to co, widzimy sie w Bydgoszczy u lekarza? :-p oczywiscie &&&& zeby to bylo USG fasolki :-)
benfica ja tez lubilam gorzka zoladkowa, a po jednym przezyciu juz jej nie tknelam od kilku lat :-p wiec radze nie przelac :tak:

Wanda gratuluje :-)!!!
Malusiolka, wydaje mi sie ze to jest dobre wychowywanie, bycie konsekwentnym. Moi synowie wiedza na co sobie moga pozwolic, jak maja kare na tv lub gry to nie ma zmiluj sie, nie dotykaja. Zabawek maja opor, bo tu sa tanie, ale jak powiem w sklepie ze nie kupie dzisiaj bo juz sie nie mieszcza w domu, albo ze nie mam pieniedy, to nie ma placzu ani tupania, rozumieja to.
Cyntia, przykro mi :frown:, ale to juz przesadzone? Prawie 12 lat temu jak bylam na podtrzymaniu ze starszym synem to lezala ze mna kobieta tez na podtrzymaniu. Na poczatku ciazy lekarze stwierdzili ze to pozamaciczna, w trakcie zabiegu okazalo sie ze to normalna, zdrowa ciaza!!!
Grzanka gratuluje i trzymam &&&& za test!
Mycha super, ze dzidzia sie rozwija!
Centka ja niestety nie skorzystam z Twojego barku, wole slodziaki typu ajerkoniak, ewentualnie cider gruszkowy :rofl2:, ale i tak sie nie zalapalam, barek zamkniety ehhh.
Susel, dobrze ze do juz do nas wrocilas!
Cos mnie gardlo zaczyna bolec, a lodow nie jadlam ani nie robilam zeby nie bylo!

Ostatnia edycja:
cześć laski mam dziś urwanie głowy dlatego nie nadrobiłam :zawstydzona/y:

może któraś jeszcze nie śpi bo chyba lamorelka miała test pozytywny co się okazało?bo może przeoczyłam ten test...

no i takie pytanko:
Trochę się zmartwiłam dziś bo jak wiecie mierzę temperaturę (wykres do wglądu poniżej w sygnaturkach) temperatura mi spadła z 36,5 na 36,4 czy tak wcześnie może to zwiastować już @?Bo ja mam do @ jeszcze tydzień :sorry:. Jestem około tygodnia po ostatnim spadku temperatury.Myślicie ,że może jeszcze wzrośnie? Coś gdzieś mi się obiło o uszy ,że może się zdarzyć spadek przy implantacji ,ale czy ja wiem nie mam doświadczenia w pomiarach bo to mój drugi mierzony cykl , w poprzednim chyba niczego takiego nie było nie chcę też się nastawiać bo wiem jak boli rozczarowanie.Pomyślałam sobie ,że może coś podpowiecie bo niektóre z Was dłużej mierzą sobie temperatury w cyklu.Jutro się dowiem jak zmierzę co będzie dalej jak będzie spadać na łeb na szyję to pewnie @ nadchodzi i tak czuję ,że nici z tego cyklu ,ale nadzieja zawsze gdzieś się tli.

Wanda - wielkie gratulacje!! Jest jeszcze jedna opcja. U mojego Pawła to wykryto (endoskopowo) i teraz dostał jakieś leki i zakaz picia aż wyleczy (ale on i tak nie pije): stan zapalny śluzówki czegoś tam co łączy żołądek z dwunastnica.
Albo kamień na woreczku żółciowym, o! Nieraz odmawialam alkoholu (piwo raczej nie szkodzi) (nawet na weselu), bo bol jest okropny (kiedyś po kieliszku żołądkowej gorzkiej ból to mi promieniowal aż po obojczyki). A mam 1 kamyczek 0,9 mm. Przy podejrzeniu stanu zapalnego mogliby dać Ci antybiotyk. W tym przypadku nie mogłabyś pic, bo byś sobie pogorszyła stan, no i lek.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :-)

wczoraj było tyle roboty, że nie miałam nawet czasu Was w pracy nadrobić, ale po południu się udało ;-)

jak samopoczucie? mnie coś gardło pobolewa od kilku dni... mam nadzieję, że mnie znowu nie rozłoży :baffled:

dziewczyno pozytywne nastawienie i głowa do góry dziś jest Twoje :tak: na pewno zdasz i wirtualny kopniaczek na szczęście :-) trzymam kciuki za Ciebie Malusiolka :-D

Grzankaa i za Ciebie oby test był pozytywny :-)

no i za wszystkie testujące :-D

owocnego i udanego dnia :-D

Do góry