reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

centka ja wymagająca nie jestem, jak masz gorzką żołądkową, to mi w zupełności wystarczy, żaden drink jej nie przebije :tak:

mikaaa jeśli czujesz, że musisz trochę odpuścić - zrób to :happy: nic na siłę :tak: a jak będziesz gotowa, to my się nigdzie nie wybieramy - tzn. wybieramy, na jakiś czerwiec2014, lipiec2014, sierpień2014, ale niestety trzeba zasłużyć, żeby się tam dostać ;-)

mychunia nie smutaj się :-( u mnie też jakiś wysyp ciążowy :confused2: no przecież my też się w końcu pochwalimy :sorry:

grzanka zrób te przeterminowane testy, potem się będziemy zastanawiać :tak: ale coś mi się zdaje, że pójdziesz za ciosem - dziś mgr, jutro - mama :-D;-)

reklama
Susel - dzięki za info, chyba się cofnę ;-)

Iwo - ja chodzę regularnie na basen, wiem, że żabka czy to na basenie czy na karimacie na sucho wzmacnia dolne odcinki kręgosłupa, a mam z tym problem.

Malusiolka - folik będę fizycznie łykać, żeby było widać, że coś łykam. Muszę tylko odpowiednie pudełko znaleźć na to, żeby nie było nazwy widać. Tak bym się nie wkopała... Choć mam bardzo pro rodzinnego szefa, który sam ma czwórkę dzieci, to jednak póki co nie chcę się chwalić...

benfica dzięki :tak:

ale mnie dziś jakoś tak wzięło.... do tego mam ostatnio strasznego lenia, nic w domu nie robię, a przecież przy małym dziecku i później jest masę pracy jak ja sobie z leniem dam radę :baffled:

teraz czekam z niecierpliwością na czwartek i się boję co lekarz powie....

centka to ja poproszę absolut citron :-D a co tam :-D:-D:-D

grzankaa jeśli to fasolka, to jest normalne, bo tam w środku wszystko się rozciąga ;-)ale się nic nie martw - za 9mcy przejdzie ;-) gdybyś nie była potencjalną ciężarówką, to byśmy Cię dziś tak spiły, żebyś w try migi pobiegła dziś zrobić test - nawet przeterminowany :tak:

A ja, zainspirowana Waszymi przemyśleniami dotyczącymi Pana Greya, zakupiłam dziś 2 książki - na prezent :-D akurat w sobotę moje 2 koleżanki z pracy robią wspólną imprezę urodzinową :tak: co prawda jedna jest w ciąży, ale przecież jej się też coś od życia należy - nawet bardziej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry