reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

tekla, wanda i wszystkie które ujrzały II wielkie Gratulacje!
agamemnon gif rewelacja!!! Oplułam monitor :D
cyntia Bardzo mi przykro... Trzymam &&&& Oby lekarz miał jednak dobre wieści!
grzanka Zazdroszczę wyniku obrony (bo mnie to też czeka:p) i czuję nosem że ujrzysz II kreseczki :) Będziesz miała co świętować :) &&&&&&&&

Być może niektóre z Was zauważyły, że nie udzielam się na forum od kilku dni, ale postanowiłam w tym cyklu trochę odpuścić forum. Choć tak na prawdę czytam Was codziennie, ale nie piszę... Chyba za bardzo mnie to wszystko tu nakręcało i dlatego też mam nadzieję, że się nie obrazicie, że Was chwilowo trochę opuszczę (choć nie całkiem :p ). Ovufrienda prowadzę, bo chcę wiedzieć kiedy mniej więcej owulka wystąpi (lub nie). No i jak już pisałam podczytuję Was i trzymam za wszystkie mocno kciuki!!! &&&&&

W tym tygodniu wybieram się oddać pracę mgr promotorowi (bo już kończę pisać) i liczę na to że nie będzie dużo poprawek. Ale mam nadzieję, że się nie przeliczę... :/

Co do lamoreli to też mi się to wszystko dziwne wydaje, ale póki co nie zabieram głosu... Może odważy się nam tu wyjaśnić o co kamman...

reklama
Antybiotyki:
AUGMENTIN ULOTKA - dawkowanie, działanie, cena, forum, opinie, apteka, sklep Jest to preparat złożony zawierający w swym składzie amoksycylinę (antybiotyk z grupy penicylin) oraz kwas klawulonowy, który uniemożliwia bakteriom niszczenie tej p
KLACID - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL

czyli mówisz że masz zapalenie ucha środkowego czy zatok (tego nie widać) i musisz brać antybiotyki :-)

buźkę już zamknęłam images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 33
Hej Dziewuszki:-) Może mnie jeszcze pamiętacie?!;-) Wszystkim zaciążonym gratuluje i zapraszam do czerwcówek i czekam na całą reszte!!! Miałam dac znać jak po wizycie, a więc jestem.
W sobote wróciłam z PL, byłam u gina pierwszy raz w poniedziałek, ale był tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym, lekarz kazał przyjść w piątek, bo podejrzewał, że ciąza się nie rozwija-brak zarodka. Poszłam w piątek i był juz cudowny zarodek z bijącym serduszkiem:-) Taka wielka zmiana w 4 dni, więc jestem ogromnie szczęśliwa, bo bałam się bardzo co to będzie, ale wierzyłam, że będzie dobrze i jest:tak:

Przesyłam Wam fluidki i życze Wam wszystkim upragnionych II:tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wanda w ostatnich kilku stronach dziewczyny (centka, Lemonca i malusiolka) ladnie podsumowaly sprawe, wiec az tak sie cofac nie trzeba.

mikaa Ty wiesz ze ja caly czas kciuki za Ciebie mocno trzymam. podobno odpuszczenie najbardziej pomaga na plodnosc. mi sie przy calkowitym odpuszczeniu w poprzednim cyklu nie udalo, ale bez serduszkowania to i ciazy nie ma:-p Ty widze ze juz zaczelas pracowac nad serduszkami wiec bedzie zielono! :-)

centka ja zbieram co popadnie, hehe, desperatka :-p ten cykl jeszcze odpuszczam a od nastepnego znow dzialamy pelna para, wiec licze ze szybko mi sprzet przekazesz :-p poczytalam troche o tym monitorze i bardzo duzo jest pozytywnych opini wiec mysle to pomocne urzadzenie, zwlaszcza przy nieregularnych cyklach jak moje. zaczelas juz uzywac?

mycha dobrze Cie widziec! gratuluje rozwijajacego sie maluszka! oby tak dalej!

Dziewczynki ćwiczące znacie jakies fajne ćwiczenia na plecy? ja znam tylko koci grzbiet i kołyskę :zawstydzona/y:
Szukałam info w sieci i okazało sie że na początku ciązy tez moga bolec plecy:szok::szok::szok: zarówno w okolicy lędzwiowej jak i krzyżowej (mam oba).
Wiecie ja rzadko choruje a jak mnie boli to raz w miesiącu brzuch/ głowa.
Na razie chce spróbowac ćwiczeń a jak nie to jak przyjdzie @ to ide po skierowanie do fizjoterapeuty..... niestety.

Dziewczyny bardzo bardzo Wam dziekuje za kciuki i gratulacje!! I Centka oczywiscie za toasty i szampana ale moze ja tez narazie herbata zapije:)

Gratuluje przyszlym Mamo i lapie fluidki:)

3mam kciuki za nas wszystkie!!

Aha dziewczyny jest problem mam 2 testy w domu i dopiero zobaczylam ze oba mialy waznosc do konca wrzesnia:/ i co teraz??

Grzanka rób jak nie wyjda to kupisz nowe :-D

Centka dziekuje skopiowałam na pulpit? A ty ćwiczysz czy za bardzo boli jeszcze?

ide ćwiczyć....

reklama
Do góry