reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dzieki dziewczyny:) @ nie ma, temp dzisiaj 37 wiec chyba jutro zatestuje:)
ja już się cieszę :-D:-D:-D:-D

a wogole to musze się wyżalić na ten pierd.... LUX MED!!!!!!
pisalam wam ostatnio że dziś miałam dzwonic i umowić wizytę na listopad do tej fajnej ginki. Grafik otwierają o 16.00 ja dzwonię o 16.15 i co słysze - BRAK TERMINÓW do tej pani doktor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze tydzien temu powiedzieli że nie zapisują na listopad bo nie ma kalendarza

......umówiłam się do pierwszej z brzegu lekarki ale pomyslałam sobie że tak mnie wpienili i nie odpuszczę

dzwonie jeszcze raz i mówię że robia ludzi w balona itp. itd i termin sie znalazł - co prawda na 26.11 ale jednak był, babka jeszcze mówiła by dzwonic w dniu wizyt bo może się coś zwolni, co zamierzam uczynić...

reklama
Jeszcze raz serdecznie dziękuję... Wam również życzę powodzenia tym niezafasolkowanym i pozytywne fluidy przesyłam `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Malusiolka - dokładnie tak, będę musiała mieć wyimaginowaną chorobę z wyimaginowanym antybiotykiem. Myślę, że folik może za taki robić :-D No nie mam innego wyjścia, na poprzednim takim wyjeździe ostro zakrapianym też sporo piłam, generalnie ludzie wiedzą, że lubię na takich zjazdach sobie wypić, więc muszę niestety coś wiarygodnego wymyślić. Nie mam tak dobrze jak Centka :-D A jeszcze za szybko, żeby komukolwiek powiedzieć, zwłaszcza w pracy...

Wszystko wskazuje jednak, że termin wypadałby na drugą połowę czerwca...

Grzankeczko - gratuluję pięknego wyniku obrony !!

Ostatnia edycja:
Cyntia jak mi strasznie przykro :-( az nie wiem co mam powiedziec. mam nadzieje ze ten lekarz jutro dobrze sie Toba zajmie. sciskam Cie mocno kochana.

mamaTomeczka ja tez skorpion i tez msciwa strasznie jestem, jak czytam o tym co robisz temu swojemu biednemu mezowi to az mi lepiej ze nie tylko ja taka szalona jestem :-p

benfica mam nadzieje ze te Twoje testy jak najszybciej przyjda!

karola widzisz jaka mam intuicje ;-) i juz tak bedzie sobie rosnac i rosnac... :-)

malusiolka nie chce namawiac do zlego, ale jak dla mnie to za dobra jestes dla tej waszej rodzinki.

Conti ja tez sie gubie tutaj, tak jak dziewczyny pisaly, na watkach miesiecznych bylo prosciej. &&&& zeby z Twojego pieknie wycelowanego i "spontanicznego" serduszka cos wyszlo ;-)

Mimimoo co to za straszne wiesci dzisiaj? lec teraz do lekarza jak mozesz bo moze tu po prostu duphaston potrzebny!

Lemonca lubie Cie czytac, tak konkretnie piszesz. to bieglas nie w tym co moja rodzinka bo oni w tym dluzszym. &&&& zeby te zolnierzyki co juz sa w Tobie dotrwaly. a co do facetow to pewnie masz racje, w owu im sie nie chce przytulac, badac sie nie chca... a dzieci chca miec. no niestety bocian nie przynosi :-p
centka jak juz zajdziesz w ciaze to ja monitor zamawiam! ;-)

tekla gratuluje pieknego przyrostu! pieknie! &&&&&& za dobry rozwoj maluszka!
wanda GRATULACJE!!! a powiem Ci ze dzisiaj sobie o Tobie myslalam. ale fajnie :-)
Grzanka GRATULACJE!! to teraz testuj! :tak:

a co do lamoreli to juz chyba nie wroci po tych wszystkich tutaj tekstach ;) chociaz chetnie uslyszalabym jakies wyjasnienia. z reszta to nie pierwszy taki cykl w jej wykonaniu.

Centka - no dzisiaj to co najwyżej czymś bez alkoholu mogłabym wznosić toast...:rofl2:

Susel - miło mi że o mnie myślałaś :-)

A tak swoją drogą, jak daleko musiałabym się cofnąć, żeby zaspokoić swoją ciekawość dotyczącą aferą na wątku ??

Wanda Gratulacje:)
Grzanka Gratulacje:) i może jutro po teściku będę gratki podwójne:) trzymam &&&&&

Cyntia przytulam Cię mocno, wiem, że to musi być bardzo trudne, ale ja jeszcze wierzę, że będzie dobrze
Mimimoo może rzeczywiście jest jeszcze jakaś szansa, przytulam Cię i czekam na dobre wieści

Centka co serwujesz? ja nie odmawiam :-):-):-) podziel się

Mama Tomeczka - zaduszki powiadasz :tak: właśnie odstałam zaproszenie na DZIADY w nocy z 1/2.11 i chyba zmuszona będe zrobić test przed tym wydarzeniem (patrz pkt powyzej) :happy:

Nadrobiłam, w pamięci miałam wszytko, syn zagadał i lipa :(

Wanda, Grzanka congratulejszons! :-)

Cyntia kurcze, tule mocno! Oby u lekarza wszystko było ok :*

centka ja nie wiem czy pić moge :-p Też jestem zodiakalny BYKU :tak:

chyba jednak coś musze chlapnąć bo mi się gadanie nie włączyło :baffled:

Cyntia <przytul> a może będzie jeszcze ok? trzymam kciuki i jestem z Tobą

Grzankaa wielkie gratki :tak:

a mi smutno... bo kolejna znajoma w ciąży i zazdrosna jestem i tu dziewczyny images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Nie udaje mi się dac gifu buuuuuuuuuuu
jas_fasola_gif.

No właśnie takiego Jaśka chciałabym mieć w avatarze a nie moge :((((((

Załączniki

• jas_fasola.gif
    jas_fasola.gif
    4,4 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
reklama
mychunia, zamknij buźkę, bo zaraz mucha wpadnie :p

centka, ja też chce coś dobrego do picia :D

Cynia <przytul> przykro mi, ale w głębi duszy nadal mam nadzieje, że jednak u Ciebie wszystko w porządku :*

wandzia, jeżeli ktoś u Ciebie mądry i wie na co jest Folik, to wtedy sama się wkopiesz :p Weź może wymyśl jakąś inną nazwę leku :p

Do góry