reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
wanda, gratulację :* Ładny teścik
Ludzik, zgadzam się z Tobą. Nikt nie będzie przecież sprawdzać, czy wanda była u lekarza, czy nie. A nazwę tabletek można z internetu wziąć, bądź z życia "
Tekla, WoW Szybko Ci ta betka rośnie. Szczęśliwego rozwiązania Kochana :*
Phoebe, rozumiem. Ale nie chodzi o to aby wszystkiego zabraniać dzieciakowi, tylko być konsekwentnym. Ale skoro oni sobie do głowy tego nie biorą, to za kilka lat będą mieć problem. U mnie jest tak, że jak czegoś zabronię dzieciom, to tak jest. Nie mogą mi na głowę wchodzić.
watpliwosc, nie martw się. To, że masz 20-cia lat nie oznacza, że jesteś niedojrzała. Można mieć 18-cie i być dojrzałym, a można mieć 30/40 i nie być dojrzałym. Po prostu zależy od zachowania i podejścia do życia. Ja dość szybko musiałam dojrzeć. W wieku 18-tu lat musiałam sama na siebie zarabiać
Nic mi się nie chce. Wysprzątałam na cacy mój i dzieci pokój, aby nie myśleć o problemach. Zaraz dam dziewczynką jeść i muszę trochę się pouczyć, ale nie chce mi się. Jak dowiedziałam się, że M dzisiaj w pierwszej pracy do 17-tej (i tak ma być przez cały tydzień), a później do drugiej pracy leci i w domu będzie 22/23-cia, to płakać mi się chce. Kiedy my mamy spędzać razem czas? ;(
Ludzik, zgadzam się z Tobą. Nikt nie będzie przecież sprawdzać, czy wanda była u lekarza, czy nie. A nazwę tabletek można z internetu wziąć, bądź z życia "
Tekla, WoW Szybko Ci ta betka rośnie. Szczęśliwego rozwiązania Kochana :*
Phoebe, rozumiem. Ale nie chodzi o to aby wszystkiego zabraniać dzieciakowi, tylko być konsekwentnym. Ale skoro oni sobie do głowy tego nie biorą, to za kilka lat będą mieć problem. U mnie jest tak, że jak czegoś zabronię dzieciom, to tak jest. Nie mogą mi na głowę wchodzić.
watpliwosc, nie martw się. To, że masz 20-cia lat nie oznacza, że jesteś niedojrzała. Można mieć 18-cie i być dojrzałym, a można mieć 30/40 i nie być dojrzałym. Po prostu zależy od zachowania i podejścia do życia. Ja dość szybko musiałam dojrzeć. W wieku 18-tu lat musiałam sama na siebie zarabiać
Nic mi się nie chce. Wysprzątałam na cacy mój i dzieci pokój, aby nie myśleć o problemach. Zaraz dam dziewczynką jeść i muszę trochę się pouczyć, ale nie chce mi się. Jak dowiedziałam się, że M dzisiaj w pierwszej pracy do 17-tej (i tak ma być przez cały tydzień), a później do drugiej pracy leci i w domu będzie 22/23-cia, to płakać mi się chce. Kiedy my mamy spędzać razem czas? ;(
Ludzik
Fanka BB :)
e a po co wymyślać nazwę leku...po prostu mówisz jestem na tabletach i nikt nie powinien się wypytywać. a jak się wypytuje mówisz "nie chcę o tym rozmawiać". I niech sobie plotkują
M musiał w pracy posiedzieć, więc mam chwilkę.
Natkusia mój M to ma takie odpały, jak w ten weekend, a tak normalnie to on się martwi, bo to on sam sobie kupił Androvit, i go z własnej woli łyka, jak mu powiedziałam, że w czw idę do lekarza zapytał się czy chce, abyśmy poszli razem i pogadali z doktorkiem, więc w sumie tego odpału weekendowego nie rozumiem ale jestem z siebie dumna, bo nie krzyczałam
A jutro w końcu wraca NASZE autko (tzn jedziemy po nie ) i już od tej pory musi być coraz lepiej
Cyntia będzie dobrze....<uściski>
M musiał w pracy posiedzieć, więc mam chwilkę.
Natkusia mój M to ma takie odpały, jak w ten weekend, a tak normalnie to on się martwi, bo to on sam sobie kupił Androvit, i go z własnej woli łyka, jak mu powiedziałam, że w czw idę do lekarza zapytał się czy chce, abyśmy poszli razem i pogadali z doktorkiem, więc w sumie tego odpału weekendowego nie rozumiem ale jestem z siebie dumna, bo nie krzyczałam
A jutro w końcu wraca NASZE autko (tzn jedziemy po nie ) i już od tej pory musi być coraz lepiej
Cyntia będzie dobrze....<uściski>
Ostatnia edycja:
Grzankaa
Helol obronilam sie na 5 pozniej wszystko nadrobie
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Cyntia, nie stresuj się Kochana na zapas. To, że betka nie jest dużo wyszła od poprzedniego tygodnia, to od razu nie oznacza, że ciąży nie ma zdrowej <przytul> Będzie dobrze, tylko poczekaj do wizyty u lekarza :* A poza tym te powtarzanie betki co 2/3 dni czy nawet co tydzień myli. Dlatego lepiej sobie to odpuścić i iść do lekarza.
Grzaneczko, wiedziałam :* Gratuluję Kochana:* Jesteś zdolna kobietka A jak z @? Nie ma? Jeżeli nie ma to możesz już na spokojnie testować i pewnie też pokażą się II kreseczki. Trzymam mocno &&&&&&& :*
Miiss, a jak u Ciebie? Udała się rozmowa?
Grzaneczko, wiedziałam :* Gratuluję Kochana:* Jesteś zdolna kobietka A jak z @? Nie ma? Jeżeli nie ma to możesz już na spokojnie testować i pewnie też pokażą się II kreseczki. Trzymam mocno &&&&&&& :*
Miiss, a jak u Ciebie? Udała się rozmowa?
iwo:)
jupiiii ty zdolniacha jestes :-) no to kiedy tescik?Helol obronilam sie na 5 pozniej wszystko nadrobie
Cytntia - tulaski dla Ciebie, jak mówią nadzieja umiera ostatnia, jednak tak niska beta nic dobrego nie rokuje
Missis - no proszę się odezwać
Wanda - nie znamy się :-) gratulacje dla Ciebie!!!! Powiedz że bierzesz antybiotyk i ABSOLUTNIE nie wolno ci pić alkoholu
Ostatnia edycja:
Grzankaa
Dzieki dziewczyny @ nie ma, temp dzisiaj 37 wiec chyba jutro zatestuje
reklama
Cyntia85
Malusiolka - to właśnie lekarka po środowym krwawieniu kazała poczekać do dziś i zrobić bete. I to ona mówiła, ze wynik poniżej 10000 będzie oznaczać, ze ciąża się zatrzymała i mam koniecznie przyjść. Nie chce mi się łudzić. Przecież wynik mówi wszystko.