reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
wanda, gratulację :* Ładny teścik :)

Ludzik, zgadzam się z Tobą. Nikt nie będzie przecież sprawdzać, czy wanda była u lekarza, czy nie. A nazwę tabletek można z internetu wziąć, bądź z życia ":)

Tekla, WoW :D Szybko Ci ta betka rośnie. Szczęśliwego rozwiązania Kochana :*

Phoebe, rozumiem. Ale nie chodzi o to aby wszystkiego zabraniać dzieciakowi, tylko być konsekwentnym. Ale skoro oni sobie do głowy tego nie biorą, to za kilka lat będą mieć problem. U mnie jest tak, że jak czegoś zabronię dzieciom, to tak jest. Nie mogą mi na głowę wchodzić.

watpliwosc, nie martw się. To, że masz 20-cia lat nie oznacza, że jesteś niedojrzała. Można mieć 18-cie i być dojrzałym, a można mieć 30/40 i nie być dojrzałym. Po prostu zależy od zachowania i podejścia do życia. Ja dość szybko musiałam dojrzeć. W wieku 18-tu lat musiałam sama na siebie zarabiać ;)

Nic mi się nie chce. Wysprzątałam na cacy mój i dzieci pokój, aby nie myśleć o problemach. Zaraz dam dziewczynką jeść i muszę trochę się pouczyć, ale nie chce mi się. Jak dowiedziałam się, że M dzisiaj w pierwszej pracy do 17-tej (i tak ma być przez cały tydzień), a później do drugiej pracy leci i w domu będzie 22/23-cia, to płakać mi się chce. Kiedy my mamy spędzać razem czas? ;(

No dziewczynki, odebrałam betę. Tydzień temu, w poniedziałek była 2048, dziś 3026. Miało być minimum 10000. Trudno. Tak czułam, ze to krwawienie w środę nie wróżyło nic dobrego. Na jutro jestem umówiona do lekarza.

e a po co wymyślać nazwę leku...po prostu mówisz jestem na tabletach i nikt nie powinien się wypytywać. a jak się wypytuje mówisz "nie chcę o tym rozmawiać". I niech sobie plotkują:)

M musiał w pracy posiedzieć, więc mam chwilkę.

Natkusia mój M to ma takie odpały, jak w ten weekend, a tak normalnie to on się martwi, bo to on sam sobie kupił Androvit, i go z własnej woli łyka, jak mu powiedziałam, że w czw idę do lekarza zapytał się czy chce, abyśmy poszli razem i pogadali z doktorkiem, więc w sumie tego odpału weekendowego nie rozumiem:) ale jestem z siebie dumna, bo nie krzyczałam:)

A jutro w końcu wraca NASZE autko (tzn jedziemy po nie ) i już od tej pory musi być coraz lepiej:)

Cyntia będzie dobrze....<uściski>

Ostatnia edycja:
Cyntia, nie stresuj się Kochana na zapas. To, że betka nie jest dużo wyszła od poprzedniego tygodnia, to od razu nie oznacza, że ciąży nie ma zdrowej <przytul> Będzie dobrze, tylko poczekaj do wizyty u lekarza :* A poza tym te powtarzanie betki co 2/3 dni czy nawet co tydzień myli. Dlatego lepiej sobie to odpuścić i iść do lekarza.

Grzaneczko, wiedziałam :* Gratuluję Kochana:* Jesteś zdolna kobietka :) A jak z @? Nie ma? Jeżeli nie ma to możesz już na spokojnie testować i pewnie też pokażą się II kreseczki. Trzymam mocno &&&&&&& :*

Miiss, a jak u Ciebie? Udała się rozmowa?

Helol:) obronilam sie na 5:) pozniej wszystko nadrobie:)
jupiiii ty zdolniacha jestes :-) no to kiedy tescik?

Cytntia - tulaski dla Ciebie, jak mówią nadzieja umiera ostatnia, jednak tak niska beta nic dobrego nie rokuje

Missis - no proszę się odezwać

Wanda - nie znamy się :-) gratulacje dla Ciebie!!!! Powiedz że bierzesz antybiotyk i ABSOLUTNIE nie wolno ci pić alkoholu

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka - to właśnie lekarka po środowym krwawieniu kazała poczekać do dziś i zrobić bete. I to ona mówiła, ze wynik poniżej 10000 będzie oznaczać, ze ciąża się zatrzymała i mam koniecznie przyjść. Nie chce mi się łudzić. Przecież wynik mówi wszystko.

Do góry