reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

susełku no tylko progesteron mi przychodzi do głowy...

łatwo to "naprawić" Luteiną lub Duphastonem, śmigaj go Gina po receptę :tak: buziaki

u mnie kicha na całego... normalnie porąbało się u mnie wszystko, albo owulacja już była albo jej nie będzie, bo śluzu rozciągliwego nie ma ani troszeczkę, za to dużo kremowego, śluz by wskazywał, że już po owu ale temperatura nie poszła w górę i jeśli patrzeć by na śluz to jestem po owu a jak tylko na temperaturę to jestem przed owu :eek::eek::eek:

wtf? :wściekła/y:

reklama
malena, nie ma co wierzyć w chiński kalendarz. po prostu tak Wam wyszło w nim, a nie inaczej. Moje drugie dziecko miało być chłopcem, a mam dwie córki. Po prostu z ludzi głupków chcą zrobić.

miiss, przykro mi, że takie coś Ciebie spotkało. Ja chyba nie potrafiłabym wybaczyć zdrady, za bardzo to boli. I powodzenia jutro <przytul> :*

Tekla Kochanie, też tęsknimy za Tobą :* Ale przecież możesz nas odwiedzać i to często <przytul>

basik, następny cykl jest Twój. Trzymam mocno &&&&& :*

Leemoncia, gratulację dla Ciebie :* I zdrówka dla męża, oby było wszystko dobrze :*

lamorelka, co jest z Tobą? Odezwij się do nas kobitko.

centka, fajnie że mąż z powrotem w domku :) A ja za to mam do bani dzień. Przez szwagiereczkę i jej mężulka pokłóciłam się z mężem. Nie dość, że przyjechali na gotowy obiadek, to cały syf nam zostawili i na dodatek jej starszy syn ciągle Oliwkę bił, a wszystko szło na nią ;/ Myślałam, że przywalę Marcinkowi za takie wychowywanie dzieci. Nie lubię jak przyjeżdżają, bo zawsze są najważniejsi. Szwagierka w lutym broni inżyniera na kierunku Technologia rolnicza i leśna, a uważa się, że może nawet być księgową w zakładzie, w którym pracuje mój mąż i szwagier, bo Twierdzi, że mając inżyniera wszędzie muszą jej dać pracę. A i że za 1500 nigdzie nie pójdzie pracować, bo nie po to studia robi. Co za pustak z niej. Przez nich nie miała jak się nawet uczyć ;/ A zostało tylko jutro i we wtorek na 10-tą egzamin. Jak znowu nie uda się, to nie wiem co zrobię ;/ Na pocieszenie kebaba z mężem sobie zrobiliśmy z tortillą :)

Grzaneczko, mocne kciuki trzymam :*:*:* &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Na którą masz egzamin?

natkusia przykro mi ze do Ciebie tez ponownie @ przyszla. &&&& za nastepny cykl! luteina raczej sobie nie zaszkodzisz a mozesz pomoc wiec to akurat jest hormon ktorego bym sie jakos specjalnie nie obawiala, jezeli wiesz mniej wiecej kiedy jest owu. ja bym przy trzeciej wyzszej tempce zaczela brac.

missiiss przykro mi ze macie takie powazne problemy. ja mam inna opinie niz wiekszosc dziewczyn bo ja bym nie zaprzestawala staran jezeli chcesz maluszka. jak to mowia (i sprawdza sie) jak juz ciaza/dziecko bedzie to sie problemy same rozwiaza. a skoro bardzo tego chcesz to i Tobie pewnie nastroj by sie poprawil a to zmienic moze wiele, jezeli oczywiscie Twoj maz tez tego pragnie. jezeli wiesz ze maz nie zdradza juz, to mysle ze moglby pomoc wyjazd we dwoje i wyjasnienie sobie wszystkiego w tym granic w kontaktach z plcia przeciwna. chociaz zanim to wszystko napisalam powinnam postawic pytanie czy go kochasz jeszcze bo jak nie to pewnie nie wiele wyjdzie z planu napraw :/

Leemonca a Ty tez z Bydgoszczy? chyba pisalas kiedys ale znow sie pogubilam i sie milo zaskoczylam. gratuluje wyniku! bieglas z duza czescia mojej rodziny ;)

karola dawno Cie nie "widzialam", milo znow "starego" nicka zobaczyc ;) w ogole fajnie mi to wrocic po dluzszej nieobecnosci. progesteron jak badalam to szalu nierobil ale za duzy tez nie byl. duphaston mam, ale sie zastanawiam tak bo skoro wynik progesteronu nie byl zly to troche dziwne. a co do Twojego cyklu to ja mysle ze jestes zaraz po owu i tempka powoli sobie rosnie, jutro moze troche sie podniesie. nie mialas jakis zaburzen?

Witam porannie :)

Idę dziś na betę, żeby sprawdzić jak przyrasta... zrobiłam dziś nawet test (ach... ten zapas z allegro) i kreska ładnie ściemniała więc jest chyba oki :-D Wklejam fotkę na dobry początek dnia:
20131021_050704.jpg

Malusiolka, pewnie, że będę was odwiedzać. Fajnie mi tutaj z wami było. Będę się mniej udzielać, ale będę was podglądać! :cool2:

Mychunia, super, że plamienie się kończy, a byłaś u gina?

Natkusia będę śledzić Twoje losy i mocno zaciskam kciuki, paliczki, pośladki hmmmm co jeszcze mogę zacisnąć? :-D &&&&

Centka dziś do ciebie wyślę tornado z fluidkami, tak na wszelki wypadek jakby tsunami było niewystarczające

Później do was zajrzę jak będę miała chwile w pracy. CAŁUJĘ KAŻDĄ Z WAS i ślę fluidki.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Załączniki

• 20131021_050704.jpg
    20131021_050704.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 55
witam z rana :-)

dzisiaj będzie dietetycznie, bo zapomniałam masła wyciągnąć, a szynka mi się popsuła :eek: masło dało się po czasie rozsmarować, ale szynki nie rozmrożę :baffled: no nic zrobię, więc będzie jak jest :tak:

tekla fajnie, że krecha ściemniała :-) do gina idę w czwartek....

kurde, ale mam czkawkę....

owocnego dnia dziewczyny ;-)

z wszystkie zdające i testujące trzymam kciuki :-)

Witajcie
Mam humor do bani. Zrobiłam test i nawet cień cienia nie wylazł. Brzuch mnie z rana zabolał jakbym miała już @ dostać. Dziś 27dc wiec pewnie 30dc przylezie @.
Siedzimy dzisiaj i jutro z synem w domu, niech chłopina wydobrzeje.
Ma ktos kapsułe czasu?
:-(

tekla &&& za piękny przyrost betki :tak:

grzanka &&& :-D

leemonca no to gratulacje kochana :-) ja chwilowo podjęłam decyzję, że robię przerwę od biegania :-( nie jest mi tak łatwo zwłaszcza, jak widzę jakiegoś biegacza, ale postanowiłam, że zobaczę co będzie :-( póki co rower i jakieś ćwiczenia w domu, no i może pójdę na basen w końcu :sorry: ale to nie to samo :no:

basik
zrobione ;-) przykro mi, że @ przylazła :no:

U mnie dziś 48dc :no: niby wg czwartkowego usg @ miała pojawić się lada moment, a to już poniedziałek i NIC :wściekła/y: już nie mam pomysłu... duphaston nie wywołał... wrrrrrrrrr... :growl:

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII,Mimimoo II, tekla23 II,zeberka89 II,
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Grzankaa - @ 15.10
wanda_23 - @ 19.10
Październik 2013
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10
26cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11

Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea,ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, mychunia, lamorela, missiiss1301, Arcala

Ostatnia edycja:
tekla fajny ten Twoj test :-)

benfica a ile czasu minelo od ostatniego duphastonu? mi ginka powiedziala ze nie ma opcji zeby w przeciagu 10dni @ nie przyszla. nie jestem za bardzo na biezaco ale nie bierzesz pod uwaga pozniej owu? zwlaszcza ze juz mialas takie dlugie cykle.

Jej dziewczyny, wczoraj prawie cały dzień przespałam. Nie wiem, to ciśnienie spadło czy jakiś leń mnie dopadł. No dziś mam zamiar trochę aktywniejsza być, bo normalnie szkoda dnia. Buziaki dla Was gorące. :-D

reklama
Do góry