reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
taaa łaps łaps :-D

Leemonca - GRATULACJE! :-) 10 miejsce na tylu pewnie biegnących to nie lada wyczyn, szacunek ludzi ulicy zdobyłaś ;)
Zdrówka dla męża, oby nic się poważnego nie przypałętało.
Ja już porządki jesienno/zimowe mam porobione. Na szczęście.

Kurde, nie zrobiłam dziecku inhalacji na noc bo zapomniało mi się , cholender :baffled:

Agamemnon
ja tez tak mysle, ze gdyby nie ta cala Kamila ktora do niego sie pchala on by tego nie zrobil. Ale nie wierze ze jej nie zaczepial. A co do tych robotnikow, swieta racja w domu pokorni a na wolnosci robia z siebie macho... Smutne ale. Prawdziwe

Ludzik
no wlasnie, ale Twoj tata jak sama powiedzialas staral sie, a moj maz co? Moj ma wszystko w nosie bo mu zapomnialam, tzn za szybko go poglaskalam po glowie. Niepotrzebnie i bardzo tego zaluje. On sie zachowuje jakby mu to wisialo, a moja nerwowosc, zazdrosc i brak zaufania wzial sie wlasnie z tego wszystkiego co mi zafundowal. Kiedys bylam inna...
bedac w uk mialam mnostwo okazji go zdradzic- nie zrobilam tego, bo priorytetem sa dla mnie takie wartosci jak milosc, rodzina i wiernosc. Przykre jest to ze moj partner nie ma tych samych priorytetow.

Lemonca
gratulacje, naprawde dobry wynik!:tak:

Lemonca gratuluję :)

Basik następny cykl jest Wasz :)

Missi kochana daj sobie czas, pogadaj z mężem jak nie to faktycznie spróbuj rozłąki - oboje będziecie mieć czas, żeby sobie wszystko przemyśleć.

Dziecię śpi, mąż odprawiony do pracy, pranko powieszone, to teraz filmik jakiś zapuszczę, pomaluję paznokcie i spędzam trochę czasu odpoczywając :D

Co do tych pytań "no kiedy Wy będziecie mieć?" to ja zawsze mówiłam, że nie planujemy narazie, mimo, iż planowane było pierwsze dziecię, teraz to raczej średnio pytają, bo Nadia mała jeszcze w sumie, ale jak ktoś coś mówi nt. drugiego dziecka to odpowiadamy: "może za jakiś czas" - kłamstwem nie jest, a po co mówić, że chcemy już :D

Stosunkowo udanego wieczoru dziewczyny korzystajcie, te które możecie, te które nie mają takiej sposobności tak jak np. ja to przynajmniej możecie spędzić trochę czasu na odpoczynku :D

Centka - dziękuję :) Właśnie dlatego staram się nie mysleć za dużo, bo bym oszalała, a męża palnę jak tak będzie mnie nakręcał, bo to wtedy nawet przyjemności z przytulanek nie ma jak mam myśleć czy już mam owu czy nie :)

Ostatnia edycja:
Lemonca wielkie gratulacje :-) i zdrowia dla męża :-D

missis współczuję zdrady i nie mam zielonego pojęcia co ja bym zrobiła na Twoim miejscu :baffled:

trzymam jutro za was dziewczyny wielkie kciuki 15584126-emotikon-kapelusz-czarownicy-pokazujac-kciuk-w-gore.jpg

tekla dzięki za tsunami :-D

ja dziś miałam tylko plamienia (10 dzień w sumie) i mam nadzieję, że to już koniec....

dzień spędziłam większość czasu w kuchni najpierw piekłam bułki do hamburgerów, a potem ciasto drożdżowe maślane :-D

mój mąż się już wkurza na ciągłe pytania kiedy my i stwierdził, że następnym razem powie, że jesteśmy nowoczesnym małżeństwem i dzieci mieć nie będziemy ;-)

pogoda byłą dziś piękna za oknem 18 stopni i słoneczko, ale mnie coś gardło boli znowu, więc siedzieliśmy w domku :baffled:

owocnej nocki dziewczynki :-)

Załączniki

• 15584126-emotikon-kapelusz-czarownicy-pokazujac-kciuk-w-gore.jpg
    15584126-emotikon-kapelusz-czarownicy-pokazujac-kciuk-w-gore.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
witam bardzo serdecznie :)
niedziela się skończyła i jutro znowu do pracy, jak mam jeden tylko dzień wolny to nawet nie odpocznę.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące :)
Ja powinnam @ dostać za trzy dni mniej więcej, czuję straszny ból piersi, są takie ciężkie, no ale nic dziwnego bo są troche duże :) Jajniki wcale nie bolą, czuje tylko taki ból podbrzusza taki ciągnący ale nie jak na okres więc mam nadzieję, mam nadzieje że jutro lub we wtorek nie zaczne plamić bo to już będzie koniec nadziei, no ale zobaczymy ....

Dzieki dziewuchy

Centka
tu nie ma czego podziwiac poprostu jak czlowiek jest w zwiazku pare lat to samo przyzwyczajenie do danej osoby jest ogromne,tymbardziej boje sie jakbym dala sobie rade:zawstydzona/y:
bojevsie ze jak rozejdziemy sie nna jakis czas on to wykorzysta, albo bedzie sie bzykal z kim popadnie na pocieszenie albo sobie kogos znajdzie:-( a pozniej sie zejdziemy i za 9 miesiecy ktoras zapuka z dzieckiem na rekach... Tego bym nie zniosla chyba...

Dobra nie zadreczam juz was moimi problemami:sorry: dziekuje ze jestescie, bardzo mi pomoglyscie!

Prosze jeszcze tylko okciuki za jutrzejsza moja rozmowe o 11:30

Dobrej nocy i slodkich snow!

Heja Ho :-)

Iwo nigdy nie mów nigdy.. a nóż się udało :tak: a z tymi naszymi facetami to właśnie tak jest hehe

Ludzik głowa do góry :-) Faceci już tacy są i nie poradzisz nic.. ja się cieszę, że przekonałam mojego i łyka kw. foliowy :-) ale ogólnie to ciężki kaliber ;-)

Kinia u mnie problem polega na tym, że Michał jest z pierwszego cyklu i myśleliśmy że będzie pyk i ciąża a tu psikus.. Ja mierzyłam kilka razy temp :)eek:), robiłam jak głupia testy owulkowe, porównywania masakra.. na głowę i poszło :confused2: ale teraz mówię dosyć! Tylko temp ;-)

Misis wierzę, że sobie poradzisz z problemami a ja trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& :*

Agamemnon może nie będzie tak źle i uda Wam się z dniami płodnymi.. Ja też chce tylko temp mierzyć żeby wiedzieć kiedy była owulka i ogólnie poznać swoje ciało :-)

Arcala &&&&&&&&&&&&& za badania, oby było dobrze :tak:

Malena ani nie mów.. ja też cały tydzień łącznie z sobotą a tak mi się nie chce..

Lemonca zdrówka dla męża!

Tekla łaps.. łaps.. łaps.. !! :-D bywaj u nas częściej bo jak wyczuwam Twój dobry nastrój to mi lepiej się robi :-) mocno &&&&&&&& trzymam za Was :*

Centka fajnie dzień spędziłaś :tak: u nas na szczęście burz i deszczu nie było ale podejrzewam, że za niedługo taka pogoda będzie normą :confused2:

Ja lecę do wyrka.. jutro do pracy

Buziaki :*

reklama
a ja w koncu spowrotem! rodzinka wyjechala i troche smutno ale dobrze ze dla was w koncu bede miala wiecej czasu! zaraz postaram sie was nadrobic!

a poza tym to ciagle mysle nad moja krotka faza lutealna. czy ktoras wie jaka moze byc przyczyna poza niskim progesteronem?

Do góry