reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mi się jakoś tak przykro zrobiło, że aż mi łezki poleciały

oupnqs.jpg

Załączniki

• oupnqs.jpg
    oupnqs.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
No ja wpadam czytam i za glowe sie lapie:szok: dobrze ze sie wsio uspokoilo :tak:

Sie nagrabilam lisci dzisiaj, procz tego ze wlazlo mi cos pod lopatke to czuje sie swietnie i mam cicha nadzieje ze:-) moja owulka moze za tydzien wpadnie w odwiedziny ?:confused::sorry2: Nie wiem od rana wstalam z mega pozytywnym nastawieniem, smieje sie sama do siebie i czuje blogosc w duszy:-poby ten stan rzeczy trwal jak najdluzej i by owula raczyla sie zjawic :)

Centka - czy to je mrówa?? :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Wiecie, że ja mam mrówkofobie? :p Spacery ze mną po lesie są zajebiste. Potrafię w pewnej chwili dostać ataku paniki. Widzę wszystko rozmazane, kręci mi się w głowie, pocę się, serce mi wali i.... najczęściej wygląda to tak, że biegnę gdzieś na oślep w "bezpieczne miejsce" - najczęściej kałużę i tak czekam w takiej kałuży aż mi przejdzie. No bo przecież mrówki do kałuży nie wejdą :cool: Tak, mam 28 lat, hehe. Pająków, jakby co, się wcale nie boję i nie brzydzę, tylko te mrówki :p

lamorela - czekamy. Coś się stało?

hej wszystkim :-) dziś mam jakiś dziwny humor :no::no: szlag mnie jakoś trafia :no::no::no: pralka na dodatek jeszcze wariuje - dziwne odgłosy wydaje - oby się tylko nie popsuła bo wtedy już na pewno mnie szlag trafi :wściekła/y::wściekła/y:
wyczytałam tu jakieś dziwne nieporozumienia :sorry2: tak to bywa, ale wiecie dziewczyny, czasem trzeba dać sobie i innym odpocząć, dać odetchnąć choć to trudne tym bardziej, że wszystkie tutaj razem no wiadomo jesteśmy z jednego powodu :-):-):-):-) ja też jestem bardzo niecierpliwa niestety :-p:-p
znalazłam ciekawy artykuł co by niektórym coś mógł pomóc:
Cynamon dobry na nieregularne miesiączki - Zdrowie & Fitness - WP.PL

benfica, gdzie w grobie? Tam nawet mi M nie da spokoju :szok::-D Więc nie ma o czym tu mówić. Po dzisiejszej pracy mojego M jutro będzie próbować dopierać się do mnie :p centka, mamaTomeczka, która pożyczy mi antygwałtypiżamowe?:-D:-D

centka, ok Twoje klapsy. Umowa zostaje taka jaka była :D Ale jak będziesz przepraszać za głupotę, to przyjadę do Ciebie, zabiorę Tobie mojego kija i wtedy będzie lanie :D :-D A jak tam R? Dzisiaj całą noc pracuje, czy wolne ma? A jak Ty się czujesz po ostatnim upadku? Przez ten test, który miała nam lamorelka pokazać zapomniałam zapytać o Twoje zdrowie ;/

lamorelka? Dopóki nie zobaczę testu z I lub II kreseczkami nie dam Ci spokoju :p :-D

Cyntia, no co Ty? :D Mrówek się boisz? :D Ja się boje pająków. Kiedyś pamiętam taką sytuację, że pająka miałam między cyckami. Nie wiem skąd się tam wziął :szok: Takiego szału dostałam, że w ciągu paru sekund całą górę ściągnęłam :szok: Dobrze, że byłam sama w domu z dziećmi, bo by mieli ze mnie pompę :-D:-D M do tej pory jak widzi pająka, to mi przypomina o tym :p Po co ja mu o tym mówiłam :szok: :p

malena <przytul> Może odpocznij sobie trochę. Zmęczenie źle na nas wpływa :* Mam nadzieje, że pralka już dobrze chodzi :)

widać dziewczęta, że w dzień sobotni nie naprodukowałyście za dużo:) to dobrze, bo sprawnie Was nadrobiłam.

Ja na piernikach w Toruniu byłam z moim miejscem pracy:) a teraz mój M wybył opić narodziny malucha przyjaciół, a ja zakręciłam się w koc i nadrabiam seriale:) Wyspać się muszę, bo dziś o 6 była pobudka.

lamorelka, o co z nią chodzi, bo się pogubiłam, nie wiem może czegoś nie przeczytałam??:)

centka80 ja też chciałam zdusić tego robaczka na ekranie:)

Malusiolka antygwałtowe piżamki na niektórych ogierów działają przeciwnie:) pamiętaj, że niektóry typ tak ma, że uważa, że wszystkiego można się pozbyc, a rozbieranie jest podniecające:):):):)

reklama
centka no jak przez jakis czas ja regularnie odswiezalam liste to tez wpadlam kilka razy w klopoty, tak to juz chyba jest jak sie jest nadgorliwym.
to ja mam jeszcze prosbe zeby dziewczyny, ktore zobacza II ale nie chca byc wpisane do listy z II wyraznie to zaznaczyly bo ja wlasnie z powodu wpisania II przy nicku kilka razy wpadlam w klopoty.

malusiolka no co Ty? pajak miedzy (.)(.)!!!! ja bym chyba oszalala! masz wielkie szczescie ze to bylo w domu.

jak widzicie, probuje powoli wdrozyc sie w wasze dyskusje ;-)

Do góry