reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

U nas mój A boi się pająków - on chce zabijać, a ja je ratuję :-p ja z kolei mam lęk przestrzeni/wysokości do tego stopnia, że mam opory, żeby wyjść u nas na balkon (2 piętro :szok:), a żeby się wychylić, to aż mi żołądek ściska :sorry2: ale wycieczki w góry kocham :tak:

reklama
karola1986-21 Austria, trasy jak marzenie:) Włochy, hmm fajnie, ale w Austrii lepiej ( tylko niestety drożej). Słowacja to byłam na Chopoku, również z M, więc podobało nam się:) Soelden i Mayerhofen (Austria) oba wyjazdy wspominam bardzo bardzo fajnie. w tym roku szykują się narty we Włoszech, ale jak pojawi się fasolka to M pojedzie na narty, a ja na spacery:)

Mój M na desce:) i mnie namawia, aby się przenieść, bo mam problem mały z kolanem:)

ja kiedyś jeździłam na nartach ale właśnie zaczęłam jeździć na desce po poważnej kontuzji kolana, co prawda kontuzja nie z powodu nart a z powodu sportów walki ale jakoś bałam się mocno o kolano i zrezygnowałam z nart, i w sumie dobrze, deska lepsza :tak::tak::tak:

malusiolka no to do dzieła! deska super sprawa, owszem troche kosztowne hobby ale jak na początek to przecież można wypożyczać wtedy nie jest drogo, ja chyba pierwszy rok- dwa jeździłam na wypożyczonym sprzęcie :tak:

Susel testuje najwczesniej we wtorek jesli @ nie przyjdzie zeby sie nie stresowac przed obrona:)

Ludzik nie jestes sama:)

Karola ja Czechy polecam, blisko, dobre ceny, fajne stoki i wyciagi krzeselkowe, czasami tylko orczyk. Polecam Harrachov, Rokietnica, Spindlerowy Mlyn:)

Malusiolka ja wiem, że faceci też moga mieć lęk przed pająkami,ale to było istne szaleństwo, jak on tak krzyczał. benfica gdyby on chciał je zabijać, on krzyczał i nie dotykał ich tylko uciekał, ale w autobusie trudno było:)

benfica ja mieszkam na 5 pietrze i przez 2 lata nie zbliżyłam się do barierek, teraz się oswoiłam. ale tylko na naszym balkonie. u koleżanki na 5 pietrze się nie wychylę:) dziwne są te lęki i trudno czasem je ogarnąć:)

karola, będę musiała w końcu spróbować. Ale dopiero jak M będzie pracować na jedną zmianę, bo na razie u niego ciężko z wolnym.

benfica <przytul> rozumiem Ciebie. U mnie jest tak, że się cieszę z II kreseczek dziewczyn z forum, a zarazem zazdroszczę i jest mi źle. Niedługo i my zobaczymy swoje II kreseczki :*

ja też idę spać:) kolorowych snów:)

Ciekawe o której M się dotoczy do domu, ale obiecał, że będzie delikatnie świętował, aby nie osłabiać żołnierzyków, zobaczymy czy będzie o tym pamiętał... Nie chcę jutro się z nim kłócić.

reklama
Ja też uciekam, bo padam. Miałam uczyć się, ale zrobiłam 3 razy teraz testy i na dziś koniec. Przez cały dzień było ich więcej. Oczy też muszą odpoczywać. Miłych i owocnych snów Kochane :*

Grzaneczko, słodkich snów Kochana :* Dasz sobie radę z egzaminem. Wierze w Ciebie :*

Do góry