reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

centka, nie denerwuj się Kochana <przytul> :* Mnie też zaczyna to powoli denerwować :*

lamorelka, skoro wczoraj rano robiłaś ten test, to pokaż go. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Skoro znałaś wynik rano, to czemu pisałaś, że przyjdzie do Ciebie @? Wklej zdjęcie i rozwiej nasze wątpliwości, bo my zaczynamy głupieć przez to i nie wiemy, czy mamy w końcu gratulować, czy czekać na Twój kolejny cykl.

benfica, mój M 3 sobotę do południa miał wolną od początku roku. Musieliśmy jakoś miło to wykorzystać :) Śniadanko, zakupy i obiadek wspólny. Nic tylko się cieszyć :)
benfica, biała sala?

reklama
malusiolka mój tata na łóżko mówi biała sala :-D a moje chłopaki właśnie teraz śpią :-D

suselku
ja Cię przepisuję, bo centkę z równowagi wyprowadzono, co mnie akurat nie dziwi :no:

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII, Mimimoo II, tekla23 II,zeberka89 II,
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
natkusia - @ 15.10 1cs
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Arcala - @ 17.10
wanda_23 - @ 19.10
Październik 2013
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10
26cs
aureolcia - @ 21-24.10
agamemnon - @ 24.10
2cs
Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea,
ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, mychunia, lamorela

wlasnie ja wszystko rozumiem ale Lamorela prosze okresl sie juz w jedna albo w druga .. bo wszyscy nakreceni czekamy a Ty chyba jaja sobie z Nas robisz .. wstalas o 12 napisalas post a mimo to testu jak nie bylo tak nie ma ..
wszystko wszystkim ale szanujmy tu siebie i swoj czas ..
mysle ze nie tylko mnie juz lekko to czekanie na twoj post irytuje .. bo tez trzymam kciuki i chcialabym juz wiedziec.

mychunia ale to nie o to chodzi, żeby nie pisać :tak: tylko jesteśmy dorosłe, więc jeśli któraś prosi, żeby ją przenieść do poczekalni lub wpisać nowy termin @, to tak robimy :tak:jeśli Ty i lamorela jesteście w poczekalni tzn., że o to prosiłyście i potem nie było już sygnału, żeby coś zmienić :tak: ja też jestem w poczekalni i w 100% się z tym zgadzam, bo sama o to poprosiłam :tak: jest nas tu dość sporo i ogarnięcie listy niekiedy może być wyzwaniem, bo co rusz albo jakaś @ przyłazi albo II :sorry2:... myślę, że centka już się nie gniewa :happy2:

Ostatnia edycja:
mychunia<przytul> to nie Twój post wprowadził taką atmosferę na forum, tylko robienie dziewczyn w bambuko :)

benfica, ja też chce pospać :D Ale mogę sobie tylko pomarzyć dopóki dziewczynki jeszcze nie śpią. A M od 15-tej w pracy.

reklama
Do góry